Gæstebog

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
:
CAPTCHA Image
Birger
02/10-2009
Men du er jo et fjols at høre på kære René, så hvorfor må jeg ik være ærlig ? Vi kan ikke alle sammen slikke røv på denne side og hvis vi synes der er noget galt er det vel ok at skrive det. Skrev osse først at du var et fjols EFTER du begyndte at blande dig med at skrive at jeg kun kommer med indholdsløs barnlig kritik.... Var det fordi jeg ik kan forstå at der kun står om 2 koncerter med Mike Tramp.... ud af 15 stykker......
René Bo Nielsen | apocalypto29@gmail.com | http://www.theseventhhouse.dk/
02/10-2009
Til chhan: Helt enig! Dog burde man kunne ytre sig, uden at kalde folk for fjolser. Og det er fint nok, at komme med kritik. Så længe den er saglig. Men i bund og grund, er jeg enig med dig.
chhan
02/10-2009
hey drenge, jeg synes I skal trække vejret og tælle til ti inden i hver især sætter jer til tastaturet igen! Det er ikke de fede kommentarer I begynder at komme med nu og der er ingen der får noget konstruktivt ud af det. Til Biger: Jeg synes det er fint at du er kritisk og jeg kan forstå på Calle at han vil tage det til efterratning når han fremover ligger ting på sin side. Og til René: Fint at du er glad for siden og føler trang til at "beskytte" den som Birger beskriver det, det er også en fed side. Jeg synes at der skal være plads til alle kommentarer, både de negative og de positive, men der er sku ikke noget cool i at I begynder at kaste med mudder!......så bare drop diskutionen ikk? I bliver alligevel aldrig enige! :O)
Calle
02/10-2009
Til Birger. Hvis du vil vinde cd'en må du gøre som alle andre. Man kan ikke afhente den, men skrive sin adresse og mail (men du nævner hverken efternavn eller mail, når du skriver dne kommentarer herinde) og så sender jeg den (hvis man vinder). Dog løber konkurrencen til 18/10-09.
Birger
02/10-2009
Hvordan kan i slette mit svar... Sikke en snydeside. Er det kun jeres venner som kan vinde....., føj
Birger
02/10-2009
Hvor kan jeg hente min vinder cd....
René Bo Nielsen | apocalypto29@gmail.com | http://www.theseventhhouse.dk/
02/10-2009
Til Birger: Og at du svare mig, på den måde som du gør, viser bare at det ikke er studenterhuen der trykker! Find dog noget andet, at bruge din tid på?! En ide kunne måske være, et kursus hvor du lærer at udtrykke dig! For det kan du åbenbart ikke, uden at kalde folk for at fjols og andre nedladende ord. Eller du kunne begynde at hækle? Der er mange muligheder.... Det ville være rart, og kunne slippe for kvæulanter som dig, på denne her side. Det kan da godt være, at der et par stykker der har brokket sig, men der er over 35000 der har besøgt siden! Og nogle at de få, der kommer med kritik, gør det på en ordentlig og saglig måde. Også er det i orden! Så det kunne du lære noget af. Godt for dig, at Calle er så tålmodig en mand. Mange andre, ville have slette dine indlæg, med det samme!
Birger
02/10-2009
Til Rene..... Du er da et fjols at høre på.... Gjorde som du sagde og læste alle indlæg i denne gæstebog og hold da op hvor er der meget brok..... Kan nævne de første 5-6 der brokker sig så jeg er da ikke alene... Ang dine anmeldelser (for jeg går ud fra det er dig der er den Rene siden du beskytter siden så meget) så fatter jeg ik at du skriver ik alt for godt om en plade men giver den 9 som er tæt på klassiker ??? Hænger ik rigtig sammen vel.... Men bare glem det... Hvis man ik kan tåle kritik så smut tilbage i bærnehaven med dig
René Bo Nielsen | apocalypto29@gmail.com | http://www.theseventhhouse.dk/
01/10-2009
Til Birger: Hvis du kun kan komme, med indholdsløs barnlig kritik, så bliv dog for pokker væk! Kig på alle de andre, beskeder her i gæstebogen, og du vil finde ud af ,at der er MANGE , der elsker denne her side! Og når man har sin egen hjemmeside, så er det sgu også en selv, der bestemmer indholdet! Det her er Calles side, og derfor bestemmer han. Og hvad har du selv at byde på? Kan du gøre det bedre? I så fald, bevis det!
Calle
01/10-2009
Hej Birger. Tak for din besked. Det er korrekt at koncertkalenderen er bygget op omkring koncerter, hvor jeg muligvis vil dukke op. Jeg er dog begyndt at skrive flere koncerter ind, som jeg ikke kommer til. M.h.t Tramp, så var det de første to koncerter der blev offentliggjort. Nu tager han på en lille Danmarks tour, så jeg har bare ikke skrevet resten ind (endnu). Ja der er spørgsmål der går igen i hvert interview, men dog også nogen nye spørsgmål i de enkelte interview. Afhænger lidt af bandet. Læs bl.a. Bruce Kulick og Ricky Warwick m.fl. Tror ikke "mine venner" gider svare på den her slags beskeder mere. En sidste ting. Jeg laver denne hjemmeside fordi jeg interessere mig for rock og godt kan lide at skrive lidt om det. Og jeg har heldigvis en del faste besøgende som er glade for siden og kan bruge den til noget.
Birger
01/10-2009
Ang din koncertkalender så fatter jeg ik du skriver 2 tilfældige Mike Tramp koncerter i Holstebro og Helsingør, men nævner intet om alle de andre steder han skal spille som f.eks. Pumpehuset... Men læste godt i tidligere indlæg at det kun er koncerter som er interessante for dig som du skriver om. Men seriøst hvorfor så ha en hjemmeside ? Nu jeg er igang med at brokke mig, så har jeg læst dine interview og lagt mærke til at det er de samme ligegyldige spørgsmål som f.eks. Hvad er din yndlingsdrik eller har du en uddannelse.... Hvad er grundet til disse ligegyldige spørgsmål. Og hvorfor stille ALLE band de samme spørgsmål ? Håber hvergang der kommer et nyt interview at der er bare lidt indhold i, men det er det samme hver gang..... Og nu får jeg nok nogle kommentarer fra dine venner om at jeg bare kan holde mig væk hvis jeg ik er tilfreds.... Smart holdning... Skrid hvis du synes det er noget lort vi laver...
Calle
26/09-2009
Hej Claus. Lige præcis. Sangene på cd'en er også en god blanding af flere forskellige stilarter.
Claus
25/09-2009
Ang Starrats anmeldelse. Du skriver at man kan li den hvis man er fan af bands som Velvet Revolver, Mötley Crüe, Backyard babies, Black Label Society og Buckcherry. Øhhh ja så har du da osse dækket dig godt ind. Det er jo i bund og grund 5 forskellige stilarter.......
Mr. Evil
24/09-2009
Siden er sku blevet helt i orden med reklamer osv. Også fedt med konkurrencer. Keep it heavy. Mr. Evil
Tomas | tribetompa@hotmail.com | www.killerclanoffun.com
15/09-2009
Vad glad man blir att hitta guldkorn som denna Er sida, all lycka med den.... keep rockin...
Calle
02/09-2009
Hej Metalhead. Du har ret i det du siger. Jeg prøver så godt jeg kan, at ramme de fleste genre inden for rock og heavy. Men de steder jeg indtil videre får nyhedsmails fra har primært med den slags bands at gøre. Jeg vil gøre mit bedste for at få flere metal nyheder indover siden. Tak fordi du bruger siden og tak for din kommentar.
MetalHead
02/09-2009
Hey Callesrockcorner. Tak fordi i holder os opdateret via jeres nyhedsside. Men jeg mangler lidt flere nyheder inden for METAL verdenen. I skriver meget om hard rock, glam og sleaze, hvilket er ok. Men flere METAL nyhder tak!!!!
Laura Boe | laurasauradwof@yahoo.com | myspace.com/bitchcraft666
23/08-2009
I've been here and now I'm gone:-)
Rikke Stryger
19/08-2009
Fedt nyt layout.
Cindy McDowell
04/08-2009
I really like Force Of Evil. Thanks for introducing me to the band. I aslo like Mercyful Fate and King Diamond. Hank and Michael can really play and Steene has a great voice.
<< 1-20 21-40 41-60 61-80 81-100 101-120 121-140 141-160 [ 161-180 ] 181-200 201-220 221-240 241-260 261-280 >>
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg