Gæstebog

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
:
CAPTCHA Image
RockChick
05/04-2009
Hey Calle! Din side er for fed, cool at du gider bruge så meget tid på Rockscenen i DK. Det er sku for fedt! Dog lidt ærgeligt med de negative vibes som nogle af dine gæster har taget med sig ind i din gæstebog! Rock'N'Roll forever!!
Calle
05/04-2009
Hej Henrik. Ja din besked er blevet slettet herinde. Gæstebogen er ikke beregnet som diskutions-side, men et sted hvor man kan skrive en hilsen. Ja jeg bruger også nyheder fra andre udenlandske sider, sammen med alle de nyhedsmails jeg får fra diverse hjemmesider og myspace. Hvor skulle jeg ellers få nyhederne fra? Og hvor tror du andre medier får deres nyheder fra? Jeg oversætter og omskriver i det mindste nyhederne i stedet for at lave copy/paste!!
Henrik
05/04-2009
Hvad f...... er det nu. Bliver mine kommentarer slettet herinde. Bare fordi jeg skrev at i ikke måtte stoppe jeres lille snak. Og mener sgu at det er det mest underholdende der er sket her længe. Mere underholdende end at læse de "copy" nyheder fra udlandske sites
Calle
02/04-2009
Hej Torben (igen). Tror folk bliver trætte af at læse vores kommentarer vedr. mine anmeldelser herinde i gæstebogen, så dette bliver mit sidste svar til dig. Jeg mener nu selv jeg er seriøs i mine anmeldelser!!! Ellers ville det være dumt af mig at skrive dem og bruge tid på det. God vind fremover!!
Torben
01/04-2009
Til Calle. Har egentlig ikke mere at sige om dine anmeldelser for du giver mig jo stort set ret i at alle dine anmeldelser stort set for samme karakter. Der er 44 ud af 54 som får mellem 8 og 9 og 50 ud af 54 som får mellem 7½ og 9..... Det vil sige at 94% af alt du anmelder ligger alt mellem 1½ karakter på en skala fra 1 til 10..Og igen kan jeg sige at det er ligemeget om det er et demobånd eller årets udgivelse. Come on mand selvom du ikke er journalist og laver denne side i din fritid, kan du da godt være bare en lille bitte bitte smule seriøs. Men gør det endelig ikke for min skyld for jeg finder bare en anden side at læse anmeldelser på. Håbede bare man kunne læse det på dansk men det er åbenbart umuligt.
Calle
28/03-2009
Hej Torben. Først tænkte jeg, at jeg ikke gad svare dig igen. Men bagefter tænkte jeg - du har trods alt besøgt min side igen og samtidig gjort dig den ulejlighed at skrive i min gæstebog (som er beregnet til hilsner og positiv og negativ kritik)". Først vil jeg sige at Cherry Lips fik ikke 6 p.g.a din besked i gæstebogen, men jeg synes bare ikke den cd var særlig god. Dernæst er du meget velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have tid og lyst til at hjælpe mig med at lave anmeldelser, så de besøgende her på siden også kan læse seriøse anmeldelser. Og til dem der læser dette, men ikke har været inde og se på min karaktergivning (eller LÆST mine anmeldelser), så kan jeg fortælle at jeg har givet et 6-tal, et 7-tal, seks gange 7½, tyve 8-taller, elleve gange 8½, tretten 9-taller, et 9½ og et 10-tal. Så karaktergivningen er ikke kun på 8 og 9, men gennemsnittet ligger deromkring. Jeg er ikke uddannet anmelder eller journalist og laver kun denne side i min fritid :O)
Torben
28/03-2009
Til Ditlev..8 er altså dårligt at få her---. Læg mærke til at her får alle bands flotte anmeldelser. Skrev det for et par uger siden og så gav han lige en enkelt dårlig anmeldelse--- Men nu er vi tilbage hvor alt får mellem 8 og 9 uanset om det er et demobånd med 2 sange (Dirty Passion eller et internationalt topband. Utrolig useriøst og utroligt jeg stadig læser det---
Ditlev
19/03-2009
hej Calle tak for den fine anmeldelse af SHOTGUN REVOLUTION EP...og ta det bare roligt...den får FUUUUUUULD gas den 4. april....vi ses ROCK ON DUUUUUUUDE
Calle
13/03-2009
Hej Henrik. De nyheder jeg skriver om på min side er jo ikke nogen jeg bare griber ud af den blå luft, så selvfølgelig finder jeg nyhederne fra andre sider. M.h.t. Sweden Rock, så får jeg nyhedsmail fra dem, når de har nye bands eller andet og det omskriver jeg så til dansk. M.h.t. NWOBHM, så var jeg ved at lave et link til Wikipedia, men valgte at omskrive det til dansk, med få ændringer. Jeg forstår umiddelbart ikke du spørger, når du selv har slået det på på nettet? :O)
Henrik
12/03-2009
http://en.wikipedia.org/wiki/[...] Ja jeg kan også lave copy fra wikipedia.... Sorry men det er lidt dårligt du kopiere så direkte. Kunne se den anden var taget direkte fra swedenrock.com lige med et par ord lavet om.... Det er vist en ommer
Calle
12/03-2009
Hej henrik Det står for New Wave Of British Heavy Metal. Det startede i England i slut 70'erne og start 80'erne og inkludere bands som bl.a Iron maiden, Saxon, Tygers Og Pan Tang, Diamond Head, Motörhead og Tank (gætter på at du læste i mine nyheder at sidst nævnte skulle spille på Sweden Rock). Så det er altså en musikstil, hvor musikkerne går med cowboy/læder tøj og bærer nitter og kæder.
Henrik
11/03-2009
Hvad betyder N.W.O.B.H.M.
Nikki Trigger | nikki.hfo@gmail.com | www.myspace.com/hellfreezesoverband
08/03-2009
Hejsa! Fed hjemmeside! Godt at se, at der i det mindste er lidt heavy hoveder i DK. Skal nok tjekke for fede nyheder og interviews her i fremtiden. Rock the Fuck On!
Spring | Telebro@hotmail.com
05/03-2009
Calle for faen - super cool site, selvom jeg ikke forstår en skid af dette univers ;) Godt gået Batman!! Spring
Calle
25/02-2009
Hej Torben. Du har nok lidt ret. Men jeg lytter skam til cd'erne. Da jeg startede med at anmelde, skulle jeg nok have lavet min skala fra 1-6 eller lign. Det skal dog lige siges, at jeg også har givet 9, 10 og mere end en 7'er. Hvis et band sender mig en dårlig cd/promo, så skal jeg nok komme under 7 :O) Tak for kritikken!!
Torben
25/02-2009
Hvorfor får ALLE dine anmeldelser 8 eller 8½ ??? Lytter du til dem eller får de bare et tal... Har kigget ALLE dine anmeldelser igennem og du har givet 7 EN gang og aldrig under.... Det er da ikke særlig seriøst
Christian "Chrilo"
14/02-2009
Hey Jesper Altid fedt at se Heavy nyheder på din side. Håber at alt er vel? Ses min ven Christian
Calle
02/01-2009
Hello again Thanx for checking out my site. I really appreciate it. Hope you'll check in again once in a while in 2009. Keep On Rockin Calle
Calle
24/12-2008
Just want to wish all of you a merry x-mas. :O)
parrishgrady | contactek_parrishgrady@yahoo.com | www.myspace.com/ekparrish_grady
01/12-2008
Hi Love your page. You are doing a great job here. I just read your interview of Bobby Kidd. Loved it. He is really very talented and I love the pictures you posted with the interview as well. The links all worked and I downloade the EP from iTunes. Where did you find them? I thank you for the nice referral to such a wonderful new artist. I can't believe they are not on a record label yet? Someone better sign them on or they will be sorry very soon. They are the best I have heard in a long while. They are just as good live or in the studio. The songs are heartfelt and intense and passion flows from every word. The boyz in the band are all fabulous in their own right but of course you focus on the lead singers beautiful and powerful voice. The music make me feel alive and I enjoy being able to hear the words that he sings. The music is a hit for sure. Thanks for sharing them with us in your site. Keep up the great work. I am gonna go tell all my friends, now to go buy the EP on itunes as well.
<< 1-20 21-40 41-60 61-80 81-100 101-120 121-140 141-160 161-180 181-200 201-220 [ 221-240 ] 241-260 261-280 >>
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg