Gæstebog

Skriv besked...


Navn
E-mail
Besked
:
CAPTCHA Image
Calle
01/11-2010
Den blev slettet fordi du truer andre. Det er gæstebogen ikke beregnet til. At du kritisere min side kan jeg leve med, men at true andre, det vil jeg ikke have stående i gæstebogen. Jeg kan ikke se det hører hjemme her.
Morten
01/11-2010
DET ER KRAFTEDMA FOR DÅRLIGT DU SLETTER MIN BESKED DIN RØV
Calle
29/10-2010
Til Martin og Morten. Jeg har slettet jeres sidste indlæg, da min gæstebog ikke er beregnet til, at man truer andre eller opfordre til slåskamp. Gæstebogen er ment som et sted, hvor folk kan lægge en lille hilsen.
stig | solskin117@gmail.com
23/10-2010
Hey Monster tak for en fed HEAVY ROCK side, total mange anmeldelser af den fremad stormede 80`er metal stil, nice lige mig... Super flot stykke arbejde i gør!!! Stig
Martin Christiansen
22/10-2010
Calle you rock!! Bliv ved med det gode arbejde og glem folks "dumme" kommentarer. Martin
Calle
21/10-2010
Hej Morten. Tak for din mail. Det er helt korrket at der har været mange nyheder vedr. sleaze/glam på siden her. Det er det jeg hører mest selv, så det var har altid været nærliggende for mig at skrive om det. Men jeg prøver at ramme bredt inden for rock/metal i forbindelse med mine nyheder. De laves ud fra hvad jeg får af nyhedsmails, blog updates o.s.v. fra diverse pladeselskaber, bands m.m. Hvis jeg havde tid til det, så ville jeg med glæde skrive om dem alle sammen, men det har jeg ikke. Hvis du kigger efter i nyhderne for oktober, så er der 2-3 nyheder vedr. dødsmetal. Resten er hard rock, sleaze rock og melodisk rock. M.h.t. Pretty Boy Floyd, så så jeg godt på The Rock's hjemmeside, at de var aflyst/flyttet til februar og at der kommer Sister Sin + Sister i stedet for. Dette skrev jeg om på min facebook side af flere omgange.Jeg viste ikke præcis hvornår de var blevet aflyst, da jeg selv så det på The Rock's kalender, derfor vlagte jeg ikke at skrive om det. Måske var det old news da jeg så det. M.h.t. koncert kalenderen, så havde jeg ikke tid til at opdatere den ordentlig og valgte den derfor fra. Men tak for din kritik. Godt med konstruktiv kritik. Calle
Morten
20/10-2010
Kritiserer normalt ikke men har fulgt denne side i længere tid og synes den bevæger sig længere og længere væk fra sleazy/glam/rock og over i dødsmetal nyheder osv. Tænker om det ikke er mere i denne sides ånd at fortælle at Pretty Boy Floyd koncerten 6 nov er blevet aflyst, end at GWAR udgiver endnu et album ? Men når jeg tænker over det, så har der aldrig stået at Pretty Boy Floyd overhoved kommer til Dk på denne side. Før i tiden kunne man altid se de mest spændende koncerter her, det er også slut. Meget skuffende og jeg er begyndt at finde andre og bedre sider. Det her ender jo i det rene dødsmetal
Estrella | estrellarocks@aol.com | www.myspace.com/estrellarock
07/10-2010
Hey Calle, We'd like to thank you for uploading our track "Whatever It Is" on your playlist and posting a link to our myspace site. You feature some great bands on here that are of interest to us and we're glad to be apart of it. Estrella
David Shane
06/10-2010
I really like Bulletrain. Thanks for putting them as band of the week. Looking forward to some more music from these guys. David - UK
Rockhead | bt78@mail.dk
17/09-2010
Godt med nogen der brænder for rocken. Også de mindre kendte bands. Vi mangler rock og metal hoveder derude. Forsæt det gode arbejde.
Calle | callerock@gmail.com
02/09-2010
Hej Kartsen. Sorry, at jeg først svarer nu. Der kommer snart en ny konkurrence.
Karsten | ka.jensen@mail.dk
23/08-2010
God hjemmeside i har her, men hvornår kommer der en ny konkurrence? :O)
Calle | callerock@gmail.com
25/07-2010
Hej Claus. Tak fordi du lytter til musikken her på siden. Og fedt du har fundet et band du kan lide. Det er præcis derfor jeg lægger musik (i samarbejde med diverse bands) op på min side. Jeg elsker selv at "opdage" nye bands og ny musik.
Claus Valentin Petersen | valle1982@gmail.com
25/07-2010
Jeg har tit lyttet til mp3's her på siden og der har været gode ting ind imellem. Men Killer Klown er et af de bedste band jeg har hørt i afspilleren. De er super fede. Hvis man er til Megadeth og lignende bands, så bør man lytte til dem. Jeg skal ihverfald ud og finde cd'en.
Peder | svedigepeder@gmail.com
20/07-2010
Syret side. YEAH!!!!!
Thomas L. Nielsen | t.nielsen@yahoo.dk
03/07-2010
Til Lars: Det lader til at DU skal have det sidste ord. Til Calle: Lad vær' med at svare på den slags kommentarer. Det er det folk som Lars ønsker. So what hvis der er et par cd'er du har anmeldt bedre end star rats der ikke er kommet på din top 10 liste. Og som jeg ser det, så er star rats KUN en bobler og ikke engang på listen. Keep up the good work calle. Vi er mange der læser din side og synes du gør et stort stykke arbejde.
lars | lani@hikul.com
03/07-2010
du skal bare ha det sidste ord var, Giver dig delvis ret siger du!! Delvis ? whatever Joe
Calle | callerock@gmail.com
28/06-2010
Hej Lars. Jeg giver dig tildels ret. Der er cd'er som har fået mere end Star*Rats og som ikke er på listen. Dog er BulletRain, Gasoline Queen, Heaven's Basement og L.A. Prostitutes EP'er. Og Lizhard har fået det samme. (Derudover kan jeg se at jeg har sat Bullet Train Blast over Star*Rats på den danske liste og derfor kunne de også været kommer over Star*Rats på den anden liste). Min top 10 liste er lavet lige efter årets afslutning og på det tidspunkt var det de nævnte cd'er, der lå bedst i min erindring. Det ville jo være "dumt" at gå ind og rette i mine anmeldelser af de cd'er, der ikke kom på listen. Som sagt tidligere, så giver jeg karakter efter hvad jeg "føler"/mener cd'en skal have i det øjeblik jeg anmelder den. I nogle tilfælde kan det så være lige i overkanten eller måske for lidt. Og ja, der har været flere kommentarer her i gæstebogen hvor folk har skrevet at mine (og Rene's) anmeldelser er en joke. Heldigvis har folk lov til, at have deres egne meninger. Og heldigvis får jeg også en del positiv kritik med på vejen (også for anmeldelserne). Men som det er i stort set alle medier, så er det altid dem med negativ kritik der kommenterer hvor det er "synligt".
Lars | lani@hikul.com
28/06-2010
Først vil jeg sige at jeg intet har imod Starrats, udover jeg synes det er elendigt. Og jeg tog fejl med de 10 for de var 11 plader som har alle fået 8½ af DIG, hvor DU giver starrats 8. Her er de 11 hvis du ikke selv ved hvad du skriver: Mustasch, Violent Divine, Lizhard, Bulletrain, Gasoline Queen, Innocent Rosie, Johnny Lima, Heaven's Basement, Killer Klown, L.A. Prostitutes, Bullet Train Blast. Alle bands som IKKE er på din top 15 over udgivelser i 2009, men alle har bedre karrakter end Starrats som ER på listen. Utroligt at du prøver at forklare dig ud af det, når enhver kan se at det er helt galt. Har læst i din gæstebog og kan se der er mange som synes dine karraktere er en ren joke, så jeg opgiver her og nøjes med at læse dine nyheder fremover. Et lille tip. Når man laver fejl, så indrøm dog at du er helt gal på den i stedet for at komme med underlige undskyldninger. Fakta er at her er du helt væk.
Calle | callerock@gmail.com
28/06-2010
Først vil jeg lige sige, at jeg ikke bare giver et tilfældigt tal når jeg anmelder. Det er hvad jeg føler i det øjeblik jeg anmelder cd'erne. Jeg kan godt se, at der er 4-5 cd'er som får det samme eller mere end Star*Rats, som ikke i blandt boblerne. Derudover er der et par stykker som også er blandt boblerne. Hvor du får 10 fra ve jeg ikke. Måske har du talt nogle af de cd'er Rene har anmeldt med? L.A. Prostitues er en EP og derfor er den ikke talt med blandt cd'erne. Den har jeg anmeldt ud fra at det er en EP. Har du personligt noget imod Star*Rats, siden du lige nævner dem igen og igen?
<< 1-20 21-40 41-60 61-80 [ 81-100 ] 101-120 121-140 141-160 161-180 181-200 201-220 221-240 241-260 261-280 >>
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg