Tip en ven         Bookmark and Share     Sitemap    
 
 
____________________________________________________________________________________________
 
Ny musikvideo fra Grumpynators
 
Så er videoen til "Take The Last Dance With Me" der udkom som single i sidste uge, på gaden!

"Vi har denne gang valgt at hive venner og fans ind som skuespillere i stedet for at satse professionelle skuespillere", siger forsanger Emil Øelund og fortsætter: "Vi er i Grumpynators stærkt tilknyttet til alle de mennesker der supporter os, så vi tænkte der kunne være en hyggelig familieagtig følelse over, at lade dem spille med i videoen".

I videoen medvirker bl.a. Andrew i rollen som bartender. Han havde rejst helt fra Canada bl.a. for at se Grumpynators, da de spillede koncert dagen før video-shootet.

"Take The Last Dance With Me" handler om den sørgelige ensomme mand, der sidder sent om aftenen på et værtshus og drømmer om at score en sød pige. Dette scenarie afspejles også i videoen hvor bandet selv spiller rollen som husorkester på det lille værtshus. Se videoen herunder.
 
______________________________________________________________________________
 
Freddy And The Phantoms klar med nyt album
 
Freddy And The Phantoms er på trapperne med deres 4. udspil, albummet "Decline Of The West", og bluesrockerne træder for alvor i karakter på et storslået, blåtonet udspil der viser en dramatisk spændvidde. Sumpet blues, hårdtslående ørkenrock og episke artrock-ballader forenes her i fantomernes tidløse nordiske melankoli. Tro mod bluesmusikkens arv står døren til mørket og dæmonerne konstant på klem, i albummets alkymistiske blanding af southern gothic, eksistentiel angst og fortællingen om et samfund i opløsning.

"Albumtitlen Decline Of The West har i takt med at pladen er blevet færdig fået et profetisk skær. Med den retning som Europa og USA har taget i det seneste år, synes vi at befinde os i helt ny situation, hvor principper som solidaritet, frihedsrettigheder og humanisme definitivt har måttet vige for frygten og selvtilstrækkeligheden. Vores kollektive historieløshed og fortsatte insisteren på vækst ligner i mine øjne en dødbringende cocktail. Lige nu sidder en lille del af menneskeheden og troner på guldet, fuldstændig ude af stand til at se, at vi er blevet små solkonger og zarer der udsulter verden på tværs af grænser, religion og hudfarver. Her tillader vi at sætte et kritisk spejl op, så refleksionen kan begynde hos os selv. " - Frederik Schnoor, Freddy and the Phantoms

Hør titelnummeret fra den nye album på YouTube via dette link.

Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et landets mest respekterede bluesrock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener bl.a. Vega og Smukfest. Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske "NYC 1965".

Foreløbig Tourplan for 2017:

21/04: Loppen, København, (DK)
22/04: The Tivoli, Helsingborg, (SE)
03/06: Hugos Open Air, Køge (DK)
17/06: Lehmitz, Hamburg (DE)
15/07: Korsør MC Festival, Korsør (DK)
23/09: Svanekegaarden, Svaneke (DK)
13/10: Ishøj Kultur Cafe, Ishøj. (DK)
14/10: Cafe Frederiksberg, Aalborg (DK)
03/11: Tobaksgården, Assens. (DK)
 
________________________________________________________________________
 
Rene Shades - solo kontrakt og debut album
 
Danske Rene Shades har skrevet kontrakt med det tyske pladeselskab Magic Mile Music. Det er hans første solo deal og han arbejder i øjeblikket på sit debut album som solo artist. Til dagligt svinger han bassen i Pretty Maids og han har tidligere spillet med bl.a. Mike Tramp, Vegas Vampire og Shades & Peters. På albummet vil der medvirke flere af Rene's venner og måske vil der være en gæsteoptræden eller to på vokalen. Ellers er det Rene selv der synger og spiller guitar. Du kan følge med på hans Facebook side via dette link. Her vil han løbende komme med opdateringer.
 
________________________________________________________________________
 
Red Warszawa - Danmarks kultband #1 - fejrer 20 års jubilæum for Hævi Mætal og Hass!

- Den legendariske debut udsendes for første gang på vinyl!

Red Warszawa. Du må have stødt på navnet før eller siden. En institution på den danske musikscene. I 1996 udsendte Red Warszawa deres debut album – ”Hævi Mætal Og Hass” – et album der siden har manifesteret bandet som en decideret galeanstalt på den danske musikscene.

Med abnormt lavkomiske tekster, perverteret humor og syng-med-heavy-metal, har bandet fået et kæmpe following i hele andet, der kan skråle med på hver en sang. Danmark har aldrig før eller efter set et band som Red Warszawa! Adskillige albums er det blevet til siden, og bandet spiller stadig udsolgte koncerter rundt omkring i Danmark, og Red Warszawa bliver konstant opdaget af nye generationer, der skal have et skud vulgær musikalsk plathed. Bandets liveshows er nogle af de mest berømte og berygtede i Danmark, og der er ikke mangel på gode historier om hvad der er sket til bandets shows gennem tiden.

Red Warszawa blev dannet helt tilbage i 1987, og havde via koncerter og demobånd opnået betydelig kultstatus rundt omkring – men blev kendt i hele landet i 1995 da de indspillede numre til DR Børneradio, bl.a. de udødelige klassikere ”Børn Er Dumme Og Grimme” og ”Hurra Skolen Brænder”.

Men nu, 20 år efter, ser den klassiske debut endelig dagens lys på vinyl i et samarbejde mellem Target Group og bandets eget Gusten Fætter Records. Her er tale om en dobbelt-LP i lækker gatefold med 6 bonusnumre ift. den oprindelige udgivelse. Så endelig kan klassikkere som ”Norsk Black Metal”, ”Aldi”, ”Jeg Hader Alle Mennesker”, ”Søren Autonom”, ”Hurra Skolen Brænder” og mange flere endelig høres på lækker, sort vinyl!

Red Warszawa spiller i den forbindelse en eksklusiv koncert på Zeppelin Rock Bar på Vesterbro Torv d. 13/1-2017, for at markere genudgivelsen. Læs mere om eventet via dette link.

”Hævi Mætal Og Hass” udkommer d. 13/1-2017, og vil være tilgængelig i alle respektable pladeforretninger - men kan også forudbestilles via dette link.

Vidste du at….

”Hævi Metal Og Hass” har solgt over 20.000 eksemplarer siden udgivelsen i 1996

Titlen ”…og hass” var også oppe at vende

De fleste sange er genindspilninger fra deres forskellige demobånd (der nu er samlerobjekter)

Samtlige bandmedlemmer var stærkt berusede under optagelserne

To forskellige trommeslagere spiller på albummet

Bandet har, udover deres officielle optrædener på Roskilde Festival, også givet et utal af uofficielle koncerter rundt omkring på camping området

Red Warszawa er i 2017 booket for 3. år i træk som afslutningsband på Copenhell - en ny, fast tradition?
 
TRACKLISTE:

Side A:
1. Sten og Trille
2. Hurra skolen brænder
3. Mosekonen brygger
4. Norsk black metal
5. Heavy metal og hass
6. Analfabet

Side B:
7. Lugter af fisk
8. Børn er dumme og grimme
9. Aldi
10. Singelingeling
11. Ticeman control

Side C:
12. Dødshimlen
13. Jeg hader alle mennesker
14. Har du nogen venner
15. Narkoøgle

SIDE D:
16. Søren autonom
17. Den sorte sang
18. 2 slags geddar
19. Den Dystra staden
20. Bagermester Jensen
21. Hestepik
 
______________________________________________________________________
 
Thorbjørn Risager & The Black Tornado klar med nyt album

Ud af den blå skygge. “Så er den dér sgu’!” Det var ordene fra sanger og guitarist Thorbjørn Risager, da han og The Black Tornado lod den sidste tone ringe ud efter indspilningen af bandets nye album med den – skulle det vise sig – såre præcise titel ”Change My Game”. For den der ”var dér”, var ikke så meget det nye album, men lige præcis dét ”Change My Game” repræsenterer. Nemlig vejen væk fra dén blå skygge, der altid har fulgt bandet, og hen til et sted hvor man ikke længere ”bare” kan rubricere dette foretagende som blues.

”Jamen, jeg elsker blues, og det er også dér, vi kommer fra. Men vi har udviklet os meget, og nu ser jeg gerne, at det er skiltet med ”ROCK”, der lyser over os;, siger Thorbjørn Risager.
 

Det omtalte skilt blev allerede tændt, da bandets forrige studiealbum, den storswingende rock’n’roll skive, ”Too Many Roads”, udkom i 2014. Men lysstyrken i skiltet vil blive skruet yderligere op, når man lytter til ”Change My Game” og dét overflødighedshorn af rodfæstet rock, blødende blå ballader, storbysoul, roots, westcoast og. . . nå ja ”ROCK” i bred forstand, som det nye album har at byde på. En vigtig årsag til dette kan tilskrives, at bandet igen har produceret selv, delvist har overtaget indspilningerne og selv stået for mix. Den samlede kundskab hos disse otte musikere, som efterhånden har spillet 800 koncerter sammen, er høj, og at tage fuld kontrol over indspilning og sound var et vigtigt og klogt valg. Bandet har stilistisk udviklet sig derhen, hvor man måske nok kan lure forbillederne, men hvor det færdige resultat umiskendeligt er: Thorbjørn Risager & The Black Tornado.

Det lader sig i den grad høre, at bandet har 13 år på landevejen og et utal af koncerter bag sig. Thorbjørn Risager & The Black Tornado spiller med en overlegen selvfølgelighed, som man kun KAN lære derude på den endeløse landevej. Den vej, som i årenes løb har ført bandet rundt i det meste af Europa med afstikkere til så forskellige steder som Indien og Canada.

Fra de råt rockende numre ”Dreamland” og ”Train” til det swingende og melodiske westcoast nummer ”Hard Times”. Over stampende sydstatsrock i ”Holler’n’Moan” til mørk storbystemning i titelnummeret og ”Long Gone”. Og ikke mindst dampende soulrock af fineste skuffe i ”Maybe It’s Alright” til sen-nat- i-baren- med-Tom- Waits balladen ”Lay My Burden Down”.

”At gøre ”Change My Game” retfærdighed på skrift svarer nogenlunde til at forsøge at gennemføre en opera med signalflag. Sæt albummet på, nyd de gode sange og det følte spil. . . og fryd dig så over, at der vitterlig stadig er klassisk rockmusik af så høj kvalitet derude”, lyder det fra Danmarks Mr. ROCK, Steffen Jungersen, der er en af bandets helt store tilhængere.

Som vanligt, fristes man næsten til at sige, følger en omfattende turné i kølvandet på udgivelsen fra det altid koncerttravle band. Sammenholdet og intensiteten er skam også fortsat stærk i bandet. Musikken er stadig livet, og livet er stadig musikken, og sådan er det for hele holdet og det kan intet ændre på. Der hvor gamet er anderledes og ændret for bandet er i lyden og udtrykket med det helt skarpe og bevidste genremæssige hop.

Hvorvidt bandbussen på næste tour således også vil emme af rock’n’roll-liv med alt hvad der dertil hører, må guderne vide. Rockakkorderne er i hvert fald slået an … 

Thorbjørn Risager & The Black Tornado er:

Thorbjørn Risager – sang, guitar
Peter Skjerning – guitar
Emil Balsgaard – keyboards
Søren Bøjgaard – bas
Martin Seidelin – trommer
Hans Nybo – tenorsax
Kasper Wagner – saxofoner
Peter Kehl – trompet

Change My Game Releasetour 2017:

05-01 Klubb Riff, Mejeriet Lund (SE)
14-01 Nefertiti Jazz Club, Gothenburg (SE)
20-01 Kulturstationen I Skørping, (DK)
21-01 CROSSROADS – Blues i Vejle (DK)
26-01 Gimle, Roskile (DK)
27-01 Amager Bio, København (DK)
28-01 Toldkammeret, Helsingør (DK)
03-02 Victoriateatern Malmö (SE)
04-02 Victoriateatern Malmö (SE)
10-02 Downtown Bluesclub, Hamburg, Germany (DE)
11-02 Jazzball Paderborn, Paderborn, Germany (DE)
17-02 Musikforeningen Bygningen, Køge (DK)
24-02 stars.dk, Vordingborg, Denmark (DK)
25-02 MantziusLive, Birkerød (DK)
02-03 Harmonie-Bonn (DE)
03-03 JazzClub Bielefeld, Bielefeld (DE)
04-03 Adler Meidelstetten (DE)
10-03 Festival A Cup of Blues á Théâtre Saint Louis, Cholet (FR)
25-03 Atlas / Aarhus Bluesforening, Århus (DK)
31-03 Söderport / Crossroads, Kalmar (SE)
01-04 Fasching, Stockholm (SE)
03-04 Godset, Kolding (DK)
06-04 Forum Horsens European Blues Challenge 2017, Horsens (DK)
07-04 Kulturhus Gimle – Føllenslev (DK)
08-04 Tøjhuset, Fredericia (DK)
21-04 Slagelse Musikhus, Slagelse(DK)
22-04 Café Slotsbio, Hillerød (DK)
27-04 Musiktheater Piano, Dortmund (DE)
28-04 Ruf Records HQ, Lindewerra (DE)
29-04 Blues Club Baden-Baden, (DE)
04-05 Franz Aachen, Aachen (DE)
05-05 Moulin Blues Ospel (NL)
12-05 BLUES GARAGE, Isernhagen/Hannover (DE)
13-05 ResonanzWerk, Oberhausen (DE)
26-05 Borgerforeningen Kulturhus Svendborg (DK)
 
"Change My Game" udkommer den 20. januar 2017 via Ruf Records. I starten af det nye år vil du her på siden kunne vinde billetter til bandets koncert i Birkerød den 25. februar. Så hold øjne og ører åbne og følg med på siden.
 
________________________________________________________________________________________
 
Grumpynators samarbejder med Jacob Hansen og Rob Caggiano på nyt album!

Den 24. Marts 2017 udsender Grumpynators 2. studiealbum som får titlen: ”City of Sin” og følger op på debuten: ”Wonderland”, som udkom for knap 2 år siden. Den første single fra albummet er ”Take The Last Dance With Me” som udkommer den 3. Februar 2017 på 7" vinyl (single- og videoreleasefest 2. Februar på Zeppelin Rock Bar i København).

”Albummet er jo den svære to’er” siger guitarist, Christian Nørgaard og fortsætter: ”Derfor har det virkelig været os magtpålæggende at pladen skulle være en del bedre end debuten, hvilket også er en af årsagerne til at vi valgte Jacob Hansen som producer”. Michael Andersen A&R hos Target Group følger op: ”Jeg synes Grumpynators er rykket op i en helt anden liga med det her album både sangskrivnings- og vokalmæssigt”.

Albummet består af 12 sange som er skrevet i samarbejde af bandets 4 musikere. Derudover deltager Rob Caggiano, kendt fra Anthrax og Volbeat, som gæst på nummeret ”Far Away” hvor han har spillet solo og bidraget med en masse fills og temaer.

De indledende indspilninger til "City Of Sin" er lavet hos Jakob Gundel i Gainfactory. Vokaler, samt produktion, mix og master er lavet i samarbejde med Jacob Hansen (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy og Pretty Maids).

Grumpynators har siden debuten spillet Danmark tyndt og haft en del optrædener i Tyskland. Derudover kan fremhæves at bandet i 2016 var indstillet til Gaffa-prisen som Årets Danske Hard Rock-Udgivelse, nomineret som årets danske alternative udgivelse og blev senere udtaget som Tak Rock’s bidrag til Copenhell hvor de åbnede Pandæmonium scenen.

 
”City Of Sin” trackliste
 
 
Tears Of Whiskey
Hotel 2nd Age
Take The Last Dance With Me
Then We Cried
Pretty Little Devil
Far Away (feat. Rob Caggiano)
Now I Know
Fame
St. Elvis Day
City Of Sin
We Are The Outcasts
Werewolf

GRUMPYNATORS fejrer udgivelsen med to releasekoncerter i Marts 2017:

March 24: Drafthouse - Hamburg, DE
March 25: High Voltage - Copenhagen, DK

Grumpynators er:
Vocal og guitar: Emil Øelund
Guitar: Christian Nørgaard
Double-bass: Jakob Øelund
Trommer: Per Fisker
 
_________________________________________________________________________________________
 
6 nye navne tilføjet til Copenhell's program
 
Copenhell har offentliggjort yderligere 6 navne til næste sommers festival på Refshaleøen. De 6 nye tilføjelser er Five Finger Death Punch (se video herunder), In Flames, Ministry, Carcass, Devildriver og Rising. Så der er yderligere lidt musik til en hver smag. Billetter til festivalen kan købes via dette link. Den senest opdaterede poster kan ses herunder.
 
 
_________________________________________________________________________________________
 
Mike Tramp afslører cover artwork og detaljer om nyt album 

To år efter del tre i album-trilogien, "Cobblestone Street", "Museum" og "Nomad", er Mike Tramp tilbage med et helt nyt studiealbum, der bærer titlen "Maybe Tomorrow". Albummet er uden tvivl en af den danske singer/songwriters hidtil fineste, og musikken er som altid med Mike Tramp, dybt personlig og rodfæstet i ham selv.

Mike Tramp:
"Når folk spørger mig, hvorfor jeg har lavet et nyt album, og hvad det handler om, bliver jeg nærmest lamslået eller endda tabt for ord. Grunden er, at hvad jeg gør er den jeg er. Det har muligvis taget mig lang tid at nå til dette sted, hvor jeg føler mig så hjemme, og hvor jeg føler jeg hører til. Et sted, hvor min musik simpelthen er en forlængelse af hvem jeg er. Det lyder måske ikke så interessant eller mystisk. Men på hvilken anden måde kan jeg forklare, at min sangskrivning og musik er indbegrebet af den person jeg er.”Jeg ønsker ikke at være noget andet end det eller prøve noget nyt. Jeg er mine heltes fakkelbærer og et afkom af mine inspirationer. Jeg har ikke kun bevæget mig væk fra fortiden, men jeg er vokset, og har sat et standpunkt. Når jeg lytter til "Maybe Tomorrow", hører jeg ikke bare mig selv. Jeg hører nu også mit trofaste publikum der er vokset med mig, og det er den bedste følelse af dem alle".

Mike Tramp har for nylig afsluttet endnu en af hans massive amerikanske tournéer og vil turnere Europa tyndt i forbindelse med det nye album "Maybe Tomorrow". (se alle datoer længere nede). Så jo, Mike Tramp er uden tvivl stadig en af de mest hårdtarbejdende mennesker i rock'n'roll branchen!

"Maybe Tomorrow" blev indspillet i Medley Studios, København. Igen med Tramps betroede partner Søren Andersen bag knapperne og på guitar. Dette er nu det sjette album i træk sammen med Søren Andersen. Og som på forgængeren ”Nomad”, er det samme hold, der denne gang er med: Morten Hellborn - trommer, Jesper Haugaard - bass, Morten Buchholtz - hammond orgel & piano.

‘Maybe Tomorrow’ udsendes wordwide på limited edition blue colour LP (500 eks.), LP, CD og digital d. 24 February 2017.
 
Europa Tour Datoer Forår 2017:
 
February 24: DK - København, PH Cafeen
February 25: DK - København, PH Cafeen
March 5: DE - Hamburg, Ballroom
March 6: B - Verviers, Spirit
March 8: UK – London, Black Heart
March 9: UK – Evesham, Iron Road
March 10: UK - Grimsby,Yardbirds
March 11: UK - Hard Rock HellFestival
March 12: UK – Cardiff, FUEL
March 14: UK - Sutton in Ashfield, Diamond
March 15: UK – Newcastle, Cluny
March 16: UK – Edinburgh, Bannermans
March 17: UK – Glasgow, Audio
March 18: UK – Ballymena, The Diamond
March 21: B – Oostend, Bada Bing
March 22: F – Cergy, Pacific Rock
March 23: DE - Bochum, Matrix
March 24: DE - Reichenbach, Die Halle
March 25: DE - Burgrieden, Riffelhof
March 27: DE - Frankfurt, Nachtleben
March 28: DE - Bremen, Bluesclub Meisenfrei
March 29: DE - Hannover, Bluesgarage

Danske Tourdatoer forår 2017:

25/1-17 Ansager Hotel (SOLO)
26/1-17 Kulturstafetten i Them (SOLO)
3/2-17 Nysted Biograf-Teater (SOLO)
8/2-17 Kolding Bibliotek, Kolding (FOREDRAG)
23/2-17 Gimle, Roskilde (BAND)
24/2/17 PH-Caféen, KBH (BAND)
25/2/17 PH-Caféen, KBH (BAND)
6/4/17 Posten, Odense (BAND)
7/4/17 Kulturcafe Ludvig, Sorø (BAND)
21/4/17 Paletten, Viborg (BAND)
22/4/17 Ebeltoft Kulturhus, Ebeltoft (BAND)
29/4/17 Musikhuzet, Rønne (BAND)
16/6/17 Kulturhuset, Islands Brygge (BAND)
5/8/17 Festivalhal, Jels (BAND)
 
_________________________________________________________________________________________
 
Electric Guitars indleder samarbejde med Binzer brødrene og udsender nyt album til februar

Et af Danmarks mest populære rockbands er netop blevet færdige med indspilningerne af deres tredje album "Rock'n'Roll Radio" i Medley Studiet. Et album, der på mange måder viser nye sider af Mika Vandborg og Søren Andersens hjertebarn.

Denne gang er halvdelen af D-A-D. nemlig ombord. Jacob "Cobber" Binzer har sat sig i producer-stolen og brormand Jesper skråler sine lunger ud på sangen "Headless Chicken“.

"Vi har lavet vores mest helstøbte album denne gang, og det skyldes 100%, at vi har åbnet døren til at lade en udefra kommende person producere. Jacob “Cobber” Binzer har været ordstyrer og forrygende advokat under hele processen, og det har ganske simpelt skåret skidtet fra og samlet det gode”. siger Søren Andersen.

Mike Vandborg tilføjer "Pladen hedder “Rock’n’Roll Radio”, af den simple grund, at vi generelt savner Rock i radioen i Danmark. Men titlen kunne så godt ha' været “More Riffs To The People”!!!!".

"Rock'n'Roll Radio" udkommer internationalt via Mighty Music/Target Group fredag d. 10 februar 2017 på LP, CD og alle digitale platforme. "Headless Chicken" udkommer 1. januar 2017!

 
"Rock'n'Roll Radio" trackliste:

1. Rock’n’Roll Radio
2. False Flag Operation
3. Headless Chicken ( feat. Jesper Binzer & Jacob Binzer)
4. Swagman
5. Splinter
6. Bambi On Ice
7. Lucy Glow
8. Homewrecking Woman
9. Stay Under The Radar
10. Back To You
 


Electric Guitars lineup
Søren Andersen - Guitar & Vocal
Mika Vandborg - Guitar & Vocal
Peter Kjøbsted - Bass & Backing Vocal
Morten Hellborn - Drums & Backing Vocal

Electric Guitars DK tour forår 2017
03-02-17 Kosmorama Bramming (m. Vegenfeldt og Tramp)
04-02-17 Paletten, Viborg 
02.02-17 Zeppelin Rock Bar releaseparty, Kbh
10-02-17 Gimle, Roskilde 
11-02-17 Ishøj Kulturcafé, Ishøj 
16-02-17 Amager Bio, Kbh. 
17-02-17 Bygningen, Vejle 
18-02-17 Banehuset, Sommersted 
24-02-17 Badeanstalten, Slagelse 
25-02-17 Pakhuset, Nykøbing Sjælland
03-03-17 Kulisselageret, Horsens
04-03-17 Pavillonen, Grenå 
 
____________________________________________________________________________________________
 
Tokyo Motor Fist - nyt band + debut album
 
Et nyt "superband" har set dagens lys. Der er tale om de to "gamle" venner fra New Jersey Ted Poley (Danger Danger) og Steve Brown (Trixter) samt de to erfarne musikkere Greg Smith (Ted Nugent, Alice Cooper og Rainbow) og Chuck Burgi (Rainbow, Blue Oyster Cult og Joe Lynn Turner). Bandet, som går under navnet Tokyo Motor Fist, er klar med deres debut album, som har fået titlen "Tokyo Motor Fist". Albummet udkommer den 24. februar via Frontiers Music Srl.
 

Greg Smith (bas), Ted Poley (vokal), Chuck Burgi (trommer) og Steve Brown (guitar) 
________________________________________________________________________________
 
Nordic Noise Rock Festival fejrer 5 års jubilæum med stærkt line-up!

I 2017 er det 5. år der afholdes Nordic Noise Rock Festival. Det skal fejres. Vi har derfor valgt at sætte billetpriserne ned, skrue op for musikprogrammet og blive i de fantastiske rammer på Remisen på Østerbro som festivalen rykkede ind i sidste år.

Danmarks bedste bud på en rendyrket rockfestival – Nordic Noise Rock Festival – byder i 2017 på det mest komplette program hidtil. I den hårde rocks tegn har vi inviteret bands fra England, Skotland, Italien, Sverige og selvfølgelig det bedste den danske rockscene har at byde på.

Michael H. Andersen, Nordic Noise Rock Festival bagmand udtaler: "Vi har skræddersyet programmet med helt unikke optrædener. Som rockfan igennem 30 år bliver det her en våd drøm for mig!".

Michael fortsætter: "Jeg vil især fremhæve de engelske heavy metal pionerer Tygers Of Pan Tang, der har holdt fanen højt siden 1979 og tidligere i år udsendte et fantastisk comeback album, der gik højt på hitlisten i både UK og DK. Det bliver deres første koncert i Danmark nogensinde. De danske thrash legender Artillery har vi vredet armen om på og overtalt til at spille deres legendariske "Fear Of Tomorrow" album fra 1985 fra start til slut. Det er efterhånden et par år siden, et af Sveriges største hardrock bands Bullet har gæstet Danmark, så det er lidt af et scoop at de har takket ja til et eksklusivt dansk show på Nordic Noise Rock Festival."

Ligesom tidligere år, har Nordic Noise Rock Festival et tæt samarbejde med Tuborg Musik.

Peter Giacomello fra Tuborg Musik udtaler "Der er erfarne kræfter bag Nordic Noise Rock Festival, der både støtter op om vækstlaget og heller ikke er blege for at tage chancer med rockartister, der ikke nødvendigvis behager hr. og fru Danmark. Det sætter vi pris på hos Tuborg Musik og glæder os til at være med ombord endnu engang hos en af Danmarks mest spændende og fremgangsrige festivaler".

Nordic Noise Rock Festival finder sted på Remisen ved Trianglen på Østerbro fredag d. 12. og lørdag d. 13. maj 2017 - og ligger i forbindelse med St. Bededagsferien.

Line-up for Nordic Noise Rock Festival 2017

Fredag d. 12 Maj 2017
Artillery (DK)
Bullet (SE)
The Amorettes (SCO)
Vega (UK)
Headless feat. Göran Edman (IT/SE)
Statement (DK)
Meridian (DK)
Junkyard Drive (DK)

Lørdag d. 13 Maj 2017
Tygers Of Pan Tang (UK)
SEA (DK)
Syron Vanes (SE)
Franklin Zoo (DK)
Black Oak County (DK)
Killer Bee (SE)
Black Income (DK)
Black Swamp Water (DK)


NORDIC NOISE ROCK FESTIVAL 2017 EARLY BIRD BILLETTER (tilgængelige frem til d. 31 januar 2017 og kun i begrænset antal): 
 
* 150 kr. pr. dag (billetpris efter 1/2-2017: 250 kr. - du sparer 100 kr.!) 
* 250 kr. for 2 dage. (billetpris efter 1/2-2017: 400 kr. - du sparer 150 kr.!)

Desuden tilbydes eksklusive VIP billetter (begrænset antal) koster 666 kr. pr. dag og indeholder: (10x Tuborg fadøl, 10x shots, et måltid mad, NN t-shirt, bord reserveret med eget navn). Værdi 1666 kr. (du sparer 1000 kr.).

Køb billetter via dette link.
 
_________________________________________________________________________________
 
Ny musikvideo fra Black Swamp Water
 
Det danske band Black Swamp Water har udsendt en ny musikvideo. Det er til sangen "Into The Fire", som er at finde på bandets debut fuld længde album "Chapter One". Se videon herunder. Her på siden var vi meget begejstrede for albummet og kviterede med 5 ud af 6 dødningehoveder. Vi skrev bl.a. "Man kan sagtens høre bandets erfaring og gennemsnitsalderen har da også passeret de 35 år. Musikken bliver spillet rigtig godt og Bjørn’s stemme passer perfekt til denne genre. Der er mange fede riffs og guitar soloerne sidder lige i skabet.". Læs hele anmeldelse via dette link
 

________________________________________________________________________________
 
Copenhell offentliggør 9 nye bands
 
Copenhell har i dag tilføjet 9 nye bands til Copenhell 2017-plakaten. Det er Rob Zombie, Europe, Opeth, Saxon, Myrkur, Red Warszawa, The Black Dahlia Murder, Motionless In White og Frank Carter & The Rattlesnakes! Læs mere på www.copenhell.dk via dette link – billetter til Copenhell 2017 kan købes via dette link.
 
______________________________________________________________________________
Childrenn i studiet med amerikansk topproducer

Københavnske Childrenn der i marts måned udgav det anmelderroste album "Animale", ligger på ingen måde på den lade side - og er netop gået i Black Tornado Studio for at indspille opfølgeren til debuten.

En af tidens mest respekterede og toneangivende producere inden for den alternative rock genre er fløjet ind for at producere albummet. Det drejer sig om amerikaneren Randall Dunn, der har produceret albums for så hæderkronede og forskellige navne som SunnO))), Earth, Wolves In The Throne Room, Boris, Marissa Nadler, Six Organs Of Admittance, Akron/Family for bare at nævne nogle få navne.

På "Animale" havde Randall Dunn mixet og masteret albummet, men på den nye opfølger går bandet all-in og har fået ham til at producere albummet i København.

Manoj Ramdas fra Childrenn udtaler om samarbejdet: "For mig er det nu fjerde gang jeg skal i studiet med Randall (Ramdas har før arbejdet sammen med Randall Dunn ifb. med bl.a. Sort Sol og Spektr) som jeg efterhånden har haft et ganske glimrende samarbejde og venskab med de sidste 10 år. Han har en hel specifik tilgang til performance, lyd og stemningen, og foretrækker spontanitet og friskhed over fortærsket perfektionisme, der nemt sniger sig ind i en pladeprocess. Dette er dyder vi i den grad ser frem til at komme til at præge vores nye sange og kommende plade."

Det nye album planlægges udsendt i sommeren 2017, men i starten af det nye år vil bandet præsentere en ny single.

Debuten "Animale" fik masser af hædersord med fra både ind- og udland - og bandets energiske og ligeledes roste optrædener fik publikum glæde af på bl.a. Roskilde Festival, Northside Festival, Nordic Noise Rock Festival og Copenhagen Psych Festival.

Childrenn består af Manoj Ramdas (Spektr, Sort Sol, The Good The Bad, Raveonettes), Jakob Jørgensen (Psyched Up Janis, Knallert) og Jakob Brixen (Mechanical Bird, Kloster, Hymns From Nineveh). Det nye album indspilles med trommeslager Johan Lei Gellet.
 
CallesRockCorner  | callerock@gmail.com