Herunder kan du læse nogle af de seneste nyheder fra den store rock og metal verden. Men du kan også læse endnu flere nyheder på Calles Rock Corner Facebook side. Følg os ved at klikke på banneret herunder.
 
__________________________________________________________________________________________
 
Shotgun Revolution støtter nødlidende børn sammen med Chris Robertson fra Black Stone Cherry

I 2015 rejste Martin Frank til en lille flække i Kentucky for at skrive musik sammen med navnkundige Black Stone Cherry. Her blev fundamentet skabt til Shotgun Revolution's største hit til dato og prisvindende single "City Of Fire".

Oprindeligt udgivet i 2016 og taget fra albummet "All This Could Be Yours" var "City Of Fire" en klassisk hard rock komposition med tunge riffs og en bidende vokal, der på bedste vis fremstillede Shotgun Revolution som et af de ypperste danske bands i genren. 

Med "City Of Fire"s succes, der bl.a. indkasserede dem en High Voltage Award for bedste radio rock track i 2016, kom også en følelse af at sangen havde noget mere at byde på.

Dermed blev ideen født, om at genindspille "City Of Fire" i en akustisk version, nu med Chris Robertson fra Black Stone Cherry på vokal sammen med Ditlev Ulriksen og oven i købet i en god sags tjeneste. Det blev nemlig samtidigt besluttet at donere samtlige indtægter af online salget af "City Of Fire" (acoustic version feat. Chris Robertson from Black Stone Cherry) til Børnecancer Fonden, da denne sag altid har ligget Shotgun Revolution på sinde.

Endnu en gang er det Flemming Rasmussen der har siddet bag knapperne i det legendariske Sweet Silence Studio og det er med stor stolthed at Shotgun Revolution i samarbejde med Børnecancer Fonden kan præsentere "City Of Fire" (acoustic version feat. Chris Robertson from Black Stone Cherry).
 

Sangen sælges eksklusivt fra bandets hjemmeside. Den kan købes via dette link.

Shotgun Revolution live når bandet tager på akustisk tour rundt i Danmark her i efteråret. Se datoerne og stederne på billedet herunder.
 
__________________________________________________________________________________________
 
The Rolling Stones High Voltage Tribute Night
 
I anledning af selveste The Rolling Stones atter gæster Danmark den 3. oktober, holder High Voltage Copenhagen et forrygende tribute event hvor man kan komme i den helt rigtige rock stemning!

Danmarks førende Stones ekspert DR. Rock aka. Steffen Jungersen vil åbne ballet med et rablende smukt foredrag om The Rolling Stones - om sine møder med bandet, deres legendariske historie og den aktuelle tourform!

Efter "Talkshowet" vil en af landets førende bluesrock grupper Freddy And The Phantoms spille et ekslusivt Stones set med deres personlige favoritter og en perlerække af Jagger og Richards største hits !

Gå ikke glip af årets mest gennemførte Rolling Stones Tribute Night - live i hjertet af København! Køb billet via dette link.
 
_____________________________________________________________________________________________
 
To nye bands er tilføjet til Nordic Noise 2018 lineup
 
Vi er utroligt stolte af at præsentere det svenske boogie-metal band Transport League som netop har udgivet deres seneste album “Twist And Shout At The Devil”, der er produceret af Roberto Laghi (In Flames, Grand Magus etc). Albummet modtog bla. 8,5/10 i Rock Hard (DE) og danske Volbeat kalder bandet en af deres største indflydelseskilder!

“Vi glæder os til at spille i København igen, der er simpelthen gået for lang tid siden sidst, so let's boogie all the way to hell!”, siger frontmanden Tony Julien Jelencovich.
 
 
 
Det næste band der er tilføjet til programmet er danske Tainted Lady, der udgav det meget roste album “How The Mighty Have Fallen” i maj i år. Albummet modtog 9/10 fra Metalized og et imponerende 10/10 fra Rockstruck.dk og 4½/6 her på siden. Derudover har de fået utroligt meget airplay på P4 og myROCK.
 

Følgende bands er indtil videre på programmet for 2018:
Vampire (SE)
Blitzkrieg (UK)
Transport League (SE)
Tainted Lady (DK)
 
__________________________________________________________________
 
Barricade præsentere ny bassist
 
De københavnske sludgemetal bastarder Barricade er tilbage på live fronten med ny bassist. Bandet har igennem årene plantet deres solide rødder i Danmarks sorte muld og hærget den danske og internationale livescene siden 2010. Siden Jonathan Mulvad-Reinhardt valgte at stoppe i maj 2017, har bandet arbejdet hårdt på at få en erstatning som nu kan præsenteres i form af Kaspar Luke (Alkymist, Düreforsög).

Et af Danmarks mest spændende og hårdtslående orkestre er tilbage stærkere og mere kraftfuldt end nogensinde. Første show med det nye line-up vil være til Hellbound Metal Fest d. 16 september på Studenterhuset i København sammen med Pectora og Impalers. Læs mere om eventet via dette link. Her vil Barricade ikke bare præsentere ny bassist, men også noget sprit nyt hårdt slående materiale, samt nye og spændene ændringer i vokal opsætningen.
 
___________________________________________________________________
 
Nyt album og ny musikvideo fra Cold Black
 
Det danske band Cold Black har netop udsendt deres debut album, som har fået titlen "Circles". Albummet er ude via Artery Recordings, som bandet skrev kontrakt med tidligere på året. Samtidig med udgivelsen af albummet udsendte bandet en ny musikvideo. Det er til sangen "Miles & Miles" og den kan ses herunder. Følg bandet på Facebook via dette link.
 
 
___________________________________________________________________
 
Jesper Binzer udgiver solo album
 
For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv. Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro. Det er nu mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, der udsendes d. 3. november under titlen "Dying Is Easy.

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

Herefter er alle numre blevet indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der i ti år har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple samt produceret albums for en lang række danske rocknavne med alt fra Artillery (4 stk) til Mike Tramp (5 stk) samt hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede først for to år siden, da Søren var vikar på bassen i D-A-D, og efter turnéen fandt de sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer.

Jesper Binzer tilføjer : "Jeg er en rock´n´roll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske at jeg for 20 år siden under indspilningerne af "Simpatico" kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".

Singlen "The Future Is Now" udkom i sidste måned og videoen kan ses herunder:

 
Og næste fredag d. 25. august kan man få endnu en forsmag på hvad der venter i form af den nye single "Dying Is Easy (Rock´N´Roll is Hard)"! Hele albummet er iøvrigt mixet af Jacob Hansen, der bl.a. har stået for Volbeat´s produktioner. Jesper Binzer spiller tre koncerter omkring udgivelsen :

31.10 POSTEN - Odense
01.11 TRAIN - Århus
02.11 LOPPEN - København
 
___________________________________________________________________________________
 
Ny video fra The Boy That Got Away

Den 1. august udgav The Boy That Got Away singlen ‘Moonsick’ fra deres kommende album. I den forbindelse har de lavet en flot alternativ livesession af samme nummer. Den ellers karakteristiske lyd af buldrende trommer, pulserende baslinjer og overbelastede forstærkere, som bandet er kendt for, har de skuret ned for i denne version, hvilket har givet plads til en mere følsom vokal og et mere afdæmpet sammenspil. Videoen er produceret af Mikkel Carlsen ved P.P. Productions. Se videoen herunder.
 
_____________________________________________________________________________________
 
Ny single og musikvideo fra Ivy Crown
 
Ivy Crown er et all-female rock band med ice queen attituder og hooks der får jorden til at ryste under dig. Efter deres succes med første single "Timout", er Ivy Crown klar med den knusende anden single, som hedder "Enemy". Pigerne smadrer bogstaveligtalt biler og driver deres dæmon væk i videoen. "Enemy" er voldsomt fængslende, farlig i lyden og fængslende. Du kan se videoen lige herunder.
 


Ivy Crown er et uprætentiøst projekt drevet at tonstung guitar og store melodier. Projektet er ryddet for indadvendthed og indielyd. Det er lige på og hårdt! Kvinderne har været en del af den danske musikscene i mange år, og ambitionerne er store og internationale. Derfor kan bandet allerede inden den første single er ude annoncere at Prime Collective er bandet nye management og label. Bandet kan opleves live til Uhørt Festival d. 19/8 samt 1/9 på Vega som support for Dog Eat Dog, ligesom internationale samarbejdspartnere i Japan og UK meldes yderst interesserede i projektet. Ivy Crown er et ubeskrevet blad, men de er klar til at fylde de mange sider, med deres lyd, attituder, og fremtoning.
 
_____________________________________________________________________________________
 
Ron "Bumblefoot" Thal kommer til Copenhagen Guitar Show
 
Copenhagen Guitar Show, der er Nordeuropas største musikudstyrsmesse, løber af stablen for 13. gang weekenden den 30. september og 1. oktober 2017 i i Østerbrohuset i Kbh. Forsalget er netop skudt i gang og samtidig offentliggøres det første clinicnavn, der kan opleves til showet.

Det er den amerikanske guitarvirtuos, Ron “Bumblefoot” Thal, der har en imponerende solokarriere bag sig, og nok er bedst kendt som guitarist i et af musikhistoriens mest markante rockbands, nemlig Guns N' Roses, som han spillede med fra 2006 til 2014.

Bumblefoot er desuden topaktuel i den nye musikalske konstellation Sons of Apollo. Et band med et line-up, der inkluderer de to tidligere Dream Theater medlemmer Mike Portnoy og Derek Sherinian samt Billy Sheehan (The Winery Dogs, Mr. Big, David Lee Roth) og Jeff Scott Soto (ex-Journey, ex-Yngwie Malmsteen's Rising Force). Sons of Apollo udgiver deres debutalbum den 20. oktober.

Det er ikke første gang, at Copenhagen Guitar Show har fornøjelsen af, at præsentere det populære 47-årige amerikanske guitarikon med den karakteristiske fletning i skægget. I 2013 gav Bumblefoot en underholdende og lærerig clinic på Copenhagen Guitar Show. Videoen fra den berømmede clinic har i skrivende stund over 831.000 visninger på Youtube (se den her). Copenhagen Guitar Show er af deres gæster gentagne gange blevet opfordret til at få Bumblefoot på showet igen, og dette kan man så se frem til i år.
 
Billetter kan købes via dette link.
 
______________________________________________________________________________________
 
Melt Galore udsender debut single
 
Electro-Reggae-Metal’erne Melt Galore - bl.a. med Thorbjørn Risager - fejrer Phil Lynotts 68-års fødselsdag med Lizzy-cover. Debut-singlen fra Melt Galore - "Gonna Creep Up On You" - lander på alle digitale platforme den 20. august.

"Gonna Creep Up On You" er oprindeligt udsendt af Thin Lizzy, på albummet "Vagabonds Of The Western World" i 1973, og udkommer på dagen, hvor Thin Lizzys sanger, bassist og sangskriver, Phil Lynott, ville være fyldt 68 år. Phil Lynott døde 4. januar 1986. 44 år efter, at Phil Lynott og Eric Bell skrev sangen, er den stadig en kraftfuld sag. Nu i hel ny indpakning!
 

Melt Galore er det der opstår, når man samler publikums- og anmelderfavorit, bluessanger Thorbjørn Risager (6 albums med sit band The Black Tornado), metal-guitarist Kirk Backarach (Iron Fire), dub-keyboardspiller Jon Anderson, og bassist og beatklipper Morten Langkilde. Stilen er electro-reggae-metal - forkortet ERM. Et genre-clash fra produceren Umpff, der både rocker og groover.
 

Musikvideo: Videoen til "Gonna Creep Up On You" udkommer også 20. august, og består af en lang række højopløsningsfotos af Lynott med kvindeligt bekendtskab, skudt af legendariske Jørgen Angel (der fotograferede ALLE de store i 70'erne), da Thin Lizzy besøgte København i 1973 og 1976. Så hold øjne og ører åbne den 20. august!!!!
______________________________________________________________________________________
 
Ny musikvideo fra Kickin Valentina
 
Det amerikanske band Kickin Valentina er ude med en ny musikvideo. Den er til sangen "Turns Me On", som er første single fra bandets kommende album "Imaginary Creatures". Videoen kan ses herunder.
 
 
Albummet, som er bandets anden udgivelse på det danske selskab Mighty Music udkommer world wide den 11. august (i Japan via Bickee Music). Bandet tager efterfølgende på en Europa tour som bl.a. bringer dem forbi Belgien, Tyskland og Danmark. Se tour posteren herunder. I Danmark spiller bandet på High Voltage i København. 
 
__________________________________________________________________________
 
Pro-Pain frontmand overfaldet
 
Gary Meskil, som er sanger og bassist i New York bandet Pro-Pain blev for nyligt overfaldet i Bruxelles, Belgien. Han blev frarøvet sit pas, nogle kontanter og sine kredit kort. Efterfølgende blev han stukket i baghovedet med en is søl og overfaldet af flere personer. Han er nu indlagt på et hospital i Bruxelles og bandet har måtte aflyse de kommnede koncerter på deres Europa tour. På bandets facebook side kan man læse en udtalelse fra Gary selv. Det kan gøres via dette link. Han mener selv at hans NY Yankees hat redede hans liv. Herunder kan man se billeder af hans sår/skader. Vi på Calles Rock Corner håber på at han kommer sig over sine skader og chokket. 
 
_________________________________________________________________________
 
Ny single og nyt album fra L.A. Guns
 
L.A. Guns, som havde deres storhedstid tilbage i slut 80'erne, er ude med en ny single. Bandet har i de senere år været splittet op og der har været to versioner af bandet, som har tourneret i både USA og Europa. Den ene version af bandet inkluderede den originale sanger Phil Lewis og den anden version havde den originale guitarist Tracii Guns i besætningen. Nu har du to mænd begravet stridsøksen og fundet sammen igen. Det har resulteret i et nyt album, som udkommer den 13. oktober via Frontiers Records. Albummet har fået titlen "The Missing Peace". Tracklisten kan ses herunder. Udover Guns og Lewis består bandet af Johnny Martin (bas), Michael Grant (guitar) og Shane Fitzgibbon (trommer).
 
Trackliste:
1. It’s All The Same To Me
2. Speed
3. A Drop Of Bleach
4. Sticky Fingers
5. Christine
6. Baby Gotta Fever
7. Kill It Or Die
8. Don’t Bring A Knife To A Gunfight
9. The Flood’s The Fault Of The Rain
10. The Devil Made Me Do It
11. The Missing Peace
12. Gave It All Away 

 
 
Første singlen "Speed" er netop blevet udsendt på diverse digitale medier og bandet har også lavet en musikvideo til sangen. Den kan ses herunder.
 
_____________________________________________________________________
 
Første single og musikvideo fra Ivy Crown
 
Ivy Crown (tidl. Taras) er et all-female rock band bestående af en tidl. MMA fighter, en krigsflygtning og en Nakskovit. Hvis du ikke er overbevist om at dette er en hardcore og badass mix vil deres første single "Timeout" overbevise dig om at Ivy Crown har noget helt specielt at byde på. Du kan se videoen herunder.
 
 
Ivy Crown er et uprætentiøst projekt drevet at tonstung guitar og store melodier. Projektet er ryddet for indadvendthed og indielyd. Det er lige på og hårdt! Kvinderne har været en del af den danske musikscene i mange år, og ambitionerne er store og internationale. Derfor kan bandet allerede inden den første single er ude annoncere at Prime Collective er bandets nye management og label. Bandet kan opleves live for første gang under Prime Time til Distortion. Inden længe vil bandet også kunne løfte sløret for endnu en festival optræden, ligesom internationale samarbejdspartnere i Japan og UK meldes yderst interesserede i projektet. Ivy Crown er et ubeskrevet blad, men de er klar til at fylde de mange sider, med deres lyd, attituder, og fremtoning. Følæg bandet på facebook via dette link.
 

Fotoaf: Danijel Bogdanic
_________________________________________________________________________________
 
The Boy That Got Away - nyt album og efterårs tour
 
The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet Rival Sons, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.

Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne. I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest, samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne ”Onward” samt den seneste video til nummeret ”The End of the Road”. Det nye album Moon Sick udkommer i efteråret 2017 og bliver fulgt op af en efterårs tour:

---------------------- MOON SICK TOUR 2017 ----------------------

09-sep, Holbæk, Elværket
15-sep, Aarhus, Radar
16-sep, Grenå, Pavillonen
21-sep, Viborg, Paletten
22-sep, Lyngby, Templet
28-sep, Sønderborg, Sønderborghus
29-sep, Randers, Von Hatten
06-okt, Vejle, Bygningen
07-okt, Kolding, Pitstop
12-okt, Esbjerg, Tobakken
13-okt, Fredericia, Tøjhuset
14-okt, Odense, Kulturmaskinen
20-okt, Herlev, Klauzdal
21-okt, København, Beta
 
___________________________________________________________________________________
 
Black Rebel Motorcycle Club gæster Danmark
 
Black Rebel Motorcycle Club vender tilbage til Europa, når de drager på en større turné i efteråret. Bandet er i øjeblikket i gang med at færdiggøre deres kommende studiealbum, som bliver udgivet senere på året – bandets første udgivelse siden 2013. Bandet gæster Danmark med hele tre koncerter, henholdsvis den 6. november på Vega i København, 7. november på Posten i Odense og 8. november på Train i Aarhus. Se den fulde tourplan nedenfor. Billetsalget starter mandag den 11. maj kl 10:00.

October
23rd Dublin Academy, Ireland
24th Belfast Limelight, UK
26th Glasgow Barrowland, UK
27th Manchester Academy, UK
28th Birmingham O2 Academy, UK
30th Leeds O2 Academy, UK
31st Brighton Dome, UK

November
2nd Bristol O2 Academy, UK
3rd Nottingham Rock City, UK
4th London O2 Academy Brixton, UK
6th Copenhagen Vega, Denmark
7th Odense Posten, Denmark
8th Aarhus Train, Denmark
10th Lille Le Splendid, France
11th Nancy L’Autre Canal, France
12th Strasbourg La Laiterie, France
14th Grenoble La Belle Electrique, France
15th Nimes Paloma, France
16th Toulouse Le Bikini, France
18th La Rochelle La Sirene, France
20th Amsterdam Paradiso, Netherlands
21st Antwerp De Roma, Belgium
22nd Paris Elysee Montmartre, France
25th Hamburg Grosse Freiheit, Germany
26th Berlin Columbiahalle, Germany
27th Cologne Live Music Hall, Germany
28th Munich Tonhalle, Germany
30th Milan Fabrique, Italy

December
1st Lausanne Les Docks, Switzerland
2nd Zurich Samsung Hall, Switzerland
3rd Vienna Arena, Austria
 
_________________________________________________________________________________
 
Ny single og musikvideo fra Childrenn

Mens bandet Childrenn stadig er ret nye på den danske scene, har hver af de fire medlemmer et væld af erfaringer fra andre højt profilerede danske konstellationer. Samlet omfatter disse bl.a. Psyched Up Janis, The Raveonettes, The Good The Bad, SPEkTR, Sort Sol, Mechanical Bird, Kloster, Hymns From Nineveh, Kira & The Kindred Spirits og Baby Woodrose

Deres massive live shows og deres højt roste debutalbum "Animale" fra 2016, har kun bekræftet, at de opfylder alle forventninger med deres mørke, desperate rock.

Det kommende album "International Exit" er produceret af en af ​​den eksperimentelle rock / metals mest anerkendte producere, nemlig amerikanske Randall Dunn , der udover at have produceret det kommende Sort Sol album ”Stor Langsom Stjerne”, også har produceret albums for SunnO))), Earth, Marissa Nadler, Wolves In The Throne Room, Chelsea Wolfe, m.fl. Albummet udsendes i oktober 2017 på Mighty Music / Target Group.

Den første single "Royal Fever" udgives idag (den 5. maj 2017) og ledsages af en mørk mystisk video lavet af Palle Demant fra Fuzz Cake Film. David Lynch møder True Detective møder There Will Be Blood. Se videon på YouTube via dette link.

Childrenn forklarer om "Royal Fever":

”Royal Fever har en slags Sisyfos-tematik. Den omhandler en følelse af at sidde fast og opleve ting gentage sig og komme tilbage i nye forklædninger uanset, hvor hårdt man kæmper; som om tiden går i cirkler og alt vender tilbage til én, indtil den dag man dealer med det. Sangen var en af de første, vi skrev til den kommende plade og muligvis den første Childrenn-sang med et egentligt omkvæd.”
 
Bandet optræder på Spot festivalen i Aarhus denne weekend. 


Childrenn består af:
Jakob Brixen – Vocals/guitars
Manoj Ramdas – Guitars
Jakob Krogh Jørgensen – Bass
Johan Lei Gellett - Drums
________________________________________________________________________________
 
Ny single og musikvideo fra The Silent Low
 
Det danske band The Silent Low har udsendt en ny single og dertilhørende musikvideo. Sangen hedder "From The Underground" og det er første udspil fra bandets kommende EP, som udkommer senere i år.
 
Lidt om bandet: The Silent Low er et Aarhusiansk rockband med rutinerede herrer, med aner fra metal og rockmusikkens verden (Bl.a.The Burning, Panzerchrist, Bullet Train Blast). Med en brændende lyst til at mixe den hårde kant med alsidig rock skabes en helt særlig sammensmeltning af energi og melodi. – Fire ildsjæle med én mission; at lave noget fed musik!. Følg bandet på Facebook via dette link.
 
________________________________________________________________________________

Ny musikvideo fra Blended Brew
 
Den danske rockkvintet Blended Brew er i fuld gang med sangskrivning til deres næste udspil, og planlægger indspilninger i foråret. Kvintetten har indtil videre hustlet sig til opvarmningsjobs for legender som AC/DC, Hollywood Vampires med Johnny Depp, Alice Cooper og Joe Perry i front, samt turné med Alien Ant Farm. Bandet har adskillige koncerter bag sig, fra ufremkommelige steder som Kina og Makedonien og ikke mindst hele to månedlange turnéer i det forjættede rockland USA. Sidste år brillierede Blended Brew med en udsolgt releasekoncert på Bremen Teater, og er nu tilbage i København med et headliner-brag på Pumpehuset den 26. maj. Sommeren står på forskellige festivaller og gigs i det danske samt udenlandske for Blended Brew. Men inden da udgiver bandet i dag (den 14. april) musikvideoen til 2. singlen "Stoned Memories". Se videoen herunder. 
 
 
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg