Tip en ven         Bookmark and Share     Sitemap    
 
 
______________________________________________________________________________________
 
Ny single/video fra SuperCharger
 
Det danske band SuperCharger har udsendt en ny single og dertilhørende musikvideo. Det er til sangen "Rottenburg", som er en forløber for deres kommende album. Se videoen herunder. Det nye album, som bliver bandets fjerde og som de i øjeblikket arbejder på, udkommer i løbet af 2017. Siden udgivelsen af deres tredje album "Broken Hearts And Fallaparts" fra 2014 har der været udskiftning i bandet. Forsanger Mikkel, rytme guitarist Dennis og keyboradspiller Lars har forladt bandet og ind er kommet den tyske sanger/sangskriver Linc Van Johnson samt keyboradspiller og rytmeguitarist Ronnie Claesen. Udover de to nye består bandet af Thomas Buckwald (guitar), Benjamin Funk (trommer) og Karsten Dines (bas). Følg bandet på facebook via dette link.
 
________________________________________________________________________________________
 
Tainted Lady signer med Mighty Music og udgiver ny single og video.

Tainted Lady er et hårdtslående, uforfalsket, energisk rockband fra Danmark bestående af fem passionerede musikere i starten af tyverne. Med inspiration fra bands fra forskellige æraer af rock som Deep Purple, Skid Row og endda The Beatles, er de fastslået på at skrive originalt musik med substans, og søger altid unikke måder at arrangere og forfine deres old-school måde at spille på. Drevet af en passion for at gøre rockmusik farlig igen, er bandet aldrig bange for at udtrykke deres meninger gennem teksterne.

Efter tilføjelsen af den britiske sanger Michael Catton i 2015, har Tainted Lady samarbejdet med musiker og producer Søren Andersen (Glenn Hughes, Electric Guitars, Mike Tramp) – og nu er de klar til at udgive deres debutalbum “How The Mighty Have Fallen” den 26. maj 2017 gennem Mighty Music. Med autentisk live-produktion, er bandets energiske live-optrædener og attitude blevet fanget i sin reneste form.

Anders Frank, Tainted Lady: "Vi er glade for og stolte over at blive en del af Mighty Music, og vi ser frem til samarbejdet omkring udgivelsen af vores debutalbum til maj. De har indtil nu været super cool og ambitiøse på vores vegne. Vores første single "Ampburner" giver nye lyttere en perfekt indgangsvinkel til vores musik. Sangen er skrevet i ugerne efter terrorangrebet på spillestedet Bataclan i Paris i 2015. Den handler om at det ironisk nok kun er i larmen fra musikken, vi kan finde ro fra alt det som foregår ude i verden i disse år. Vi glæder os til at vise flere sider af vores band i de kommende måneder."

Tainted Lady har turneret hele Danmark i de seneste år, hvor de også har spillet større danske festivaler såsom Jelling Musikfestival og Rock Under Broen. De fik også muligheden for at varme op for bl.a. Deep Purple, Pretty Maids og Electric Guitars. I øjeblikket planlægger de en omfattende turné i Danmark og Europa i løbet af 2017-18, og efter udgivelsen af deres album, er Tainted Lady klar til at sætte deres klare fodaftryk på den moderne rockscene. Se videoen til "Afterburner" herunder. Besøg bandet på Facebook via dette link.
 
___________________________________________________________________________________________
 
Sonic Moon udsender debut single
 
Det århusianske band Sonic Moon udsender deres debut single "Lost Faces" den 15. marts. Singlen, som udkommer på alle større streamingtjenester, er indspillet og produceret af Jacob Bredahl i hans Dead Rat Studio. Bandet består af fem unge mænd, som alle har en forkærlighed for grunge of stoner rock og dette bærer deres musik præg af. De udtaler selv: Rødderne er solidt plantet i den tunge ende af 90'erne med tunge riffs og fængende melodier inspireret af orientalske skalaer. Følg bandet på Facebook via dette link.
 
____________________________________________________________________________________________
 
Ny musikvideo fra Grumpynators
 
Så er videoen til "Take The Last Dance With Me" der udkom som single i sidste uge, på gaden!

"Vi har denne gang valgt at hive venner og fans ind som skuespillere i stedet for at satse professionelle skuespillere", siger forsanger Emil Øelund og fortsætter: "Vi er i Grumpynators stærkt tilknyttet til alle de mennesker der supporter os, så vi tænkte der kunne være en hyggelig familieagtig følelse over, at lade dem spille med i videoen".

I videoen medvirker bl.a. Andrew i rollen som bartender. Han havde rejst helt fra Canada bl.a. for at se Grumpynators, da de spillede koncert dagen før video-shootet.

"Take The Last Dance With Me" handler om den sørgelige ensomme mand, der sidder sent om aftenen på et værtshus og drømmer om at score en sød pige. Dette scenarie afspejles også i videoen hvor bandet selv spiller rollen som husorkester på det lille værtshus. Se videoen herunder.
 
______________________________________________________________________________
 
Freddy And The Phantoms klar med nyt album
 
Freddy And The Phantoms er på trapperne med deres 4. udspil, albummet "Decline Of The West", og bluesrockerne træder for alvor i karakter på et storslået, blåtonet udspil der viser en dramatisk spændvidde. Sumpet blues, hårdtslående ørkenrock og episke artrock-ballader forenes her i fantomernes tidløse nordiske melankoli. Tro mod bluesmusikkens arv står døren til mørket og dæmonerne konstant på klem, i albummets alkymistiske blanding af southern gothic, eksistentiel angst og fortællingen om et samfund i opløsning.

"Albumtitlen Decline Of The West har i takt med at pladen er blevet færdig fået et profetisk skær. Med den retning som Europa og USA har taget i det seneste år, synes vi at befinde os i helt ny situation, hvor principper som solidaritet, frihedsrettigheder og humanisme definitivt har måttet vige for frygten og selvtilstrækkeligheden. Vores kollektive historieløshed og fortsatte insisteren på vækst ligner i mine øjne en dødbringende cocktail. Lige nu sidder en lille del af menneskeheden og troner på guldet, fuldstændig ude af stand til at se, at vi er blevet små solkonger og zarer der udsulter verden på tværs af grænser, religion og hudfarver. Her tillader vi at sætte et kritisk spejl op, så refleksionen kan begynde hos os selv. " - Frederik Schnoor, Freddy and the Phantoms

Hør titelnummeret fra den nye album på YouTube via dette link.

Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et landets mest respekterede bluesrock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener bl.a. Vega og Smukfest. Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske "NYC 1965".

Foreløbig Tourplan for 2017:

21/04: Loppen, København, (DK)
22/04: The Tivoli, Helsingborg, (SE)
03/06: Hugos Open Air, Køge (DK)
17/06: Lehmitz, Hamburg (DE)
15/07: Korsør MC Festival, Korsør (DK)
23/09: Svanekegaarden, Svaneke (DK)
13/10: Ishøj Kultur Cafe, Ishøj. (DK)
14/10: Cafe Frederiksberg, Aalborg (DK)
03/11: Tobaksgården, Assens. (DK)
 
________________________________________________________________________
 
Rene Shades - solo kontrakt og debut album
 
Danske Rene Shades har skrevet kontrakt med det tyske pladeselskab Magic Mile Music. Det er hans første solo deal og han arbejder i øjeblikket på sit debut album som solo artist. Til dagligt svinger han bassen i Pretty Maids og han har tidligere spillet med bl.a. Mike Tramp, Vegas Vampire og Shades & Peters. På albummet vil der medvirke flere af Rene's venner og måske vil der være en gæsteoptræden eller to på vokalen. Ellers er det Rene selv der synger og spiller guitar. Du kan følge med på hans Facebook side via dette link. Her vil han løbende komme med opdateringer.
 
________________________________________________________________________
CallesRockCorner  | callerock@gmail.com