Bookmark and Share     Sitemap    
 
 
 
 
 
Herunder kan du læse nogle af de seneste nyheder fra den store rock og metal verden. Men du kan også læse endnu flere nyheder på Calles Rock Corner Facebook side. Følg os her --->
_____________________________________________________________________
 
Første single og musikvideo fra Ivy Crown
 
Ivy Crown (tidl. Taras) er et all-female rock band bestående af en tidl. MMA fighter, en krigsflygtning og en Nakskovit. Hvis du ikke er overbevist om at dette er en hardcore og badass mix vil deres første single "Timeout" overbevise dig om at Ivy Crown har noget helt specielt at byde på. Du kan se videoen herunder.
 
 
Ivy Crown er et uprætentiøst projekt drevet at tonstung guitar og store melodier. Projektet er ryddet for indadvendthed og indielyd. Det er lige på og hårdt! Kvinderne har været en del af den danske musikscene i mange år, og ambitionerne er store og internationale. Derfor kan bandet allerede inden den første single er ude annoncere at Prime Collective er bandets nye management og label. Bandet kan opleves live for første gang under Prime Time til Distortion. Inden længe vil bandet også kunne løfte sløret for endnu en festival optræden, ligesom internationale samarbejdspartnere i Japan og UK meldes yderst interesserede i projektet. Ivy Crown er et ubeskrevet blad, men de er klar til at fylde de mange sider, med deres lyd, attituder, og fremtoning. Følæg bandet på facebook via dette link.
 

Fotoaf: Danijel Bogdanic
_________________________________________________________________________________
 
The Boy That Got Away - nyt album og efterårs tour
 
The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet Rival Sons, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.

Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne. I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest, samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne ”Onward” samt den seneste video til nummeret ”The End of the Road”. Det nye album Moon Sick udkommer i efteråret 2017 og bliver fulgt op af en efterårs tour:

---------------------- MOON SICK TOUR 2017 ----------------------

09-sep, Holbæk, Elværket
15-sep, Aarhus, Radar
16-sep, Grenå, Pavillonen
21-sep, Viborg, Paletten
22-sep, Lyngby, Templet
28-sep, Sønderborg, Sønderborghus
29-sep, Randers, Von Hatten
06-okt, Vejle, Bygningen
07-okt, Kolding, Pitstop
12-okt, Esbjerg, Tobakken
13-okt, Fredericia, Tøjhuset
14-okt, Odense, Kulturmaskinen
20-okt, Herlev, Klauzdal
21-okt, København, Beta
 
___________________________________________________________________________________
 
Black Rebel Motorcycle Club gæster Danmark
 
Black Rebel Motorcycle Club vender tilbage til Europa, når de drager på en større turné i efteråret. Bandet er i øjeblikket i gang med at færdiggøre deres kommende studiealbum, som bliver udgivet senere på året – bandets første udgivelse siden 2013. Bandet gæster Danmark med hele tre koncerter, henholdsvis den 6. november på Vega i København, 7. november på Posten i Odense og 8. november på Train i Aarhus. Se den fulde tourplan nedenfor. Billetsalget starter mandag den 11. maj kl 10:00.

October
23rd Dublin Academy, Ireland
24th Belfast Limelight, UK
26th Glasgow Barrowland, UK
27th Manchester Academy, UK
28th Birmingham O2 Academy, UK
30th Leeds O2 Academy, UK
31st Brighton Dome, UK

November
2nd Bristol O2 Academy, UK
3rd Nottingham Rock City, UK
4th London O2 Academy Brixton, UK
6th Copenhagen Vega, Denmark
7th Odense Posten, Denmark
8th Aarhus Train, Denmark
10th Lille Le Splendid, France
11th Nancy L’Autre Canal, France
12th Strasbourg La Laiterie, France
14th Grenoble La Belle Electrique, France
15th Nimes Paloma, France
16th Toulouse Le Bikini, France
18th La Rochelle La Sirene, France
20th Amsterdam Paradiso, Netherlands
21st Antwerp De Roma, Belgium
22nd Paris Elysee Montmartre, France
25th Hamburg Grosse Freiheit, Germany
26th Berlin Columbiahalle, Germany
27th Cologne Live Music Hall, Germany
28th Munich Tonhalle, Germany
30th Milan Fabrique, Italy

December
1st Lausanne Les Docks, Switzerland
2nd Zurich Samsung Hall, Switzerland
3rd Vienna Arena, Austria
 
_________________________________________________________________________________
 
Ny single og musikvideo fra Childrenn

Mens bandet Childrenn stadig er ret nye på den danske scene, har hver af de fire medlemmer et væld af erfaringer fra andre højt profilerede danske konstellationer. Samlet omfatter disse bl.a. Psyched Up Janis, The Raveonettes, The Good The Bad, SPEkTR, Sort Sol, Mechanical Bird, Kloster, Hymns From Nineveh, Kira & The Kindred Spirits og Baby Woodrose

Deres massive live shows og deres højt roste debutalbum "Animale" fra 2016, har kun bekræftet, at de opfylder alle forventninger med deres mørke, desperate rock.

Det kommende album "International Exit" er produceret af en af ​​den eksperimentelle rock / metals mest anerkendte producere, nemlig amerikanske Randall Dunn , der udover at have produceret det kommende Sort Sol album ”Stor Langsom Stjerne”, også har produceret albums for SunnO))), Earth, Marissa Nadler, Wolves In The Throne Room, Chelsea Wolfe, m.fl. Albummet udsendes i oktober 2017 på Mighty Music / Target Group.

Den første single "Royal Fever" udgives idag (den 5. maj 2017) og ledsages af en mørk mystisk video lavet af Palle Demant fra Fuzz Cake Film. David Lynch møder True Detective møder There Will Be Blood. Se videon på YouTube via dette link.

Childrenn forklarer om "Royal Fever":

”Royal Fever har en slags Sisyfos-tematik. Den omhandler en følelse af at sidde fast og opleve ting gentage sig og komme tilbage i nye forklædninger uanset, hvor hårdt man kæmper; som om tiden går i cirkler og alt vender tilbage til én, indtil den dag man dealer med det. Sangen var en af de første, vi skrev til den kommende plade og muligvis den første Childrenn-sang med et egentligt omkvæd.”
 
Bandet optræder på Spot festivalen i Aarhus denne weekend. 


Childrenn består af:
Jakob Brixen – Vocals/guitars
Manoj Ramdas – Guitars
Jakob Krogh Jørgensen – Bass
Johan Lei Gellett - Drums
________________________________________________________________________________
 
Ny single og musikvideo fra The Silent Low
 
Det danske band The Silent Low har udsendt en ny single og dertilhørende musikvideo. Sangen hedder "From The Underground" og det er første udspil fra bandets kommende EP, som udkommer senere i år.
 
Lidt om bandet: The Silent Low er et Aarhusiansk rockband med rutinerede herrer, med aner fra metal og rockmusikkens verden (Bl.a.The Burning, Panzerchrist, Bullet Train Blast). Med en brændende lyst til at mixe den hårde kant med alsidig rock skabes en helt særlig sammensmeltning af energi og melodi. – Fire ildsjæle med én mission; at lave noget fed musik!. Følg bandet på Facebook via dette link.
 
________________________________________________________________________________

Ny musikvideo fra Blended Brew
 
Den danske rockkvintet Blended Brew er i fuld gang med sangskrivning til deres næste udspil, og planlægger indspilninger i foråret. Kvintetten har indtil videre hustlet sig til opvarmningsjobs for legender som AC/DC, Hollywood Vampires med Johnny Depp, Alice Cooper og Joe Perry i front, samt turné med Alien Ant Farm. Bandet har adskillige koncerter bag sig, fra ufremkommelige steder som Kina og Makedonien og ikke mindst hele to månedlange turnéer i det forjættede rockland USA. Sidste år brillierede Blended Brew med en udsolgt releasekoncert på Bremen Teater, og er nu tilbage i København med et headliner-brag på Pumpehuset den 26. maj. Sommeren står på forskellige festivaller og gigs i det danske samt udenlandske for Blended Brew. Men inden da udgiver bandet i dag (den 14. april) musikvideoen til 2. singlen "Stoned Memories". Se videoen herunder. 
 
 
_______________________________________________________________________
 
Zeppelin Rock Bar fejrede denne weekend 3 års fødselsdag.

Fredag den 7. april fejrede Zeppelin Rock Bar på Vesterbro Torv i København 3. års fødselsdag. Der var mange glader gæster og det meste af holdet bag baren dukkede selvfølgelig også op. (se billedet herunder - klik på billedet for større format)
 
Nogle af de faste og frivilige bartendere 
+ Michael H. Andersen (med fadøl) og Claus Funch fra Vinyl - The Hangout (længst til højre)
 
Ejer Michael H. Andersen udtaler ”Tak til Danmarks bedste rockpublikum for at holde luftskibet svævende. Jeg har mange gange sagt jeg er professionel på den forkerte side af baren. I dag ved jeg ikke længere hvad den rigtige side er. Men én ting jeg nu endelig ved efter tre års benhårdt arbejde, er hvordan man driver en bar. Februar og marts måned er brugt på at shine lokalerne op. Ny farve på væggene, nyt inventar og en hyldest til Mercyful Fate og selvfølgelig Led Zeppelin på vores lofter er det bl.a. blevet til”. (se billederne herunder - klik på dem for større format)

 
 
Michael fortsætter ”Vi skruer op for antallet af koncerter og vil bestræbe os på at have live arrangementer fast 3 gange om ugen. Samtidigt fortsætte vi med DJ aftener, fotoudstillinger og quizaftener. Og efter vores venner fra Vinyl - The Hang Out er flyttet ind i dagtimerne med deres musikbutik, er baren også åbent allerede fra kl. 10.00 om formiddagen. Så der er ingen undskyld for ikke at stikke snuden forbi”.

Zeppelin Rock Bar åbningstider:
Mandag 10-18 
Tirsdag-lørdag kl. 10-02
 
Besøg Zeppelin Rock Bar på Facebook via dette link.
Besøg Vinyl - The Hangout på Facebook via dette link
 
Foto: Jakob Muxoll
_______________________________________________________________________
 
Tre Tunge - Metal koncert organiseret af Studenter Hus Aarhus
 
"Tre Tunge" retter blikket mod det danske rock- og metalmiljø og præsenterer hver gang tre upcoming kunstnere fra en udvalgt genre. Den 22 april 2017 kommer aftenen til at handle om den hårdtslående Thrash Metal hvor Velociter, Poisoner og Persecutor indtager Stakladen og viser, hvad den danske metalscene har at byde på. Herunder kan du læse mere om de tre bands:

// VELOCITER
Spiller en led omgang thrash metal med en dødsmetal puls. Bandet startede som et traditionelt heavy metal band, med ekstra fokus på det thrashede, men da Marika Hyldmar blev tilføjet på vokal, resulterede det i at bandet gik i en langt mere brutal og moderne retning. Dette kan tydeligt høres på både deres Heir Of Solitude EP (2015) samt den nyeste single Nocturnal Manifestations (2017). Velociter har spillet en lang række koncerter rundt om i det danske land, hvilket har hjulpet dem til at blive et af de hurtigste og mest intense livebands i den danske andedam. Bandet er netop nu ved at forberede sig på at skulle indspille deres debutalbum. 

// POISONER
Er et metalband, der udfører thrashmetal fra et lidt anderledes perspektiv. De har den energiske sceneoptræden, de tonsertunge riffs, samt en 52 årig bassist, født af en grib dybt inde i Damsgårdsfjellet, som besidder en hjerne der svarer til en 14-årigs. Derudover har bandet for nyligt fået bastrombone med, der prutter/trutter de fedeste smadderriffs ud om kap med guitaristerne. Alt det hurtige og tunge blandes med noget lækkert progressiv rock, så der er satme lagt i ovnen til, at lytteren får en på opleveren. I løbet af 2017 har Poisoner udsigter til en ny indspilning med den nye besætning, der stadfæster deres nuværende udtryk.

// PERSECUTOR
Er et band med en stor kærlighed til 80'ernes tyske og amerikanske thrash metal scener, hvis sjæl de fører videre med et moderne udtryk. Højt tempo, høj energi og høj promille er en garanti, når de fire Horsens-drenge går på scenen med sange om død, ødelæggelse og bajere. 

Dørene åbner kl. 20:00
----------------------------
PRISER:
Forsalg: 90 kr.
Forsalg for medlemmer: 70 kr.
Dør: 110 kr.
Dør for medlemmer: 90 kr.

Du kan læse mere om arrangenmetet på Facebook via dette link. Derinde er der også link til billetsalg. Køber du din billet i forsalg får du den første fadøl gratis.
 
________________________________________________________________________
 
Amerikanske Hayseed Dixie er klar med nyt album.

Når grundlæggerne af Rockgrass i april måned smider deres nye album "Free Your Mind and Your Grass Will Follow", så er det deres 15. studieudgivelse i rækken. Hayseed Dixie blev dannet tilbage i 2000 og debuterede i 2001 med A Hillbilly Tribute To AC/DC, der kickstartede en forrygende karriere, som indtil videre har resulteret i et globalt, fysisk salg på over en halv million og mere end 1.200 live shows i 31 forskellige lande.

"Free Your Mind and Your Grass Will Follow" udgøres af både originale sange og nyfortolkninger af blandt andet rock, R&B og soul klassikere. Det er et album, der vanen tro præsenterer de musikalske og velspillende desperados i fantastisk form. Med deres altid markante lune og humor på plads, leverer Hayseed Dixie på det nye album tretten sange, der kommer vidt omkring hvad angår inspiration. Men udgangspunktet for albummet er nu alvorligt nok. Det er de senere års politiske tendenser i den vestlige verden, som har præget sangvalget og sangskrivningen. Her ikke mindst overvejelser omkring stigende nationalisme samt fordrejede og uvederhæftige fortællinger om race, folkeslag og grupperinger.

John Wheeler, sanger, sangskriver og frontmand i bandet, siger selv: Every song on the new record deals with either Race or perceptions of Glorious Tribal History - or both.

De sidste sytten år har understreget, at Hayseed Dixie på alle mulige måder er noget helt for sig selv. Og det ændrer det nye album ikke ved. Der er kommet mange medløbere, konvertitter og disciple til derude, men accepter ingen efterligninger.

"Free Your Mind and Your Grass Will Follow" har release på CD og digitalt den 14. april. I sammenhæng med Record Store Day udgives albummet som 12” vinyl LP den 22. april. Label: Hayseed Dixie Records.
 
__________________________________________________________________________
 
Ny single og video fra Isbjörg
 
Idag (24/03/2017), udgiver det danske band Isbjörg deres første musikvideo, som er første singlen fra deres kommende album "Glacier". Sangen hedder "Collective Egoism" og videon jkan se på Youtube via dette link.

Om sangen fortæller bandet: "Collective Egoism" er en energifyldt sang med en masse overraskelser og et ørehængende omkvæd på trods af de skæve taktarter og den kontrastfulde instrumentering.

Singlen er også tilgængelig på førende streamingtjenester og kan downloades kvit og frit på vores bandcamp: isbjorg.bandcamp.com
 
Den kommende EP er, ligesom bandets debut EP, indspillet, mixet og mastered af bandet selv. Så produktionen er derfor skræddersyet til deres kreative og helt unikke lydbillede. 

Bandet holder releaseparty på studenterhuset i Odense den 05. maj 2017. Læs mere via dette link.
 
 
Her er lidt mere info om bandet: 
 
Isbjörg har eksisteret siden foråret 2015 og spiller hård, progressiv rock. Isbjörg kan godt lide at gøre tingene på deres helt egen måde. Kreativiteten tager over, når musikken bevæger sig ud i alt fra de afdæmpede, atmosfæriske passager med smukke harmonier i både instrumentation og vokal, hen over de store, episke omkvæd, til de mere hårdtslående, og til tider direkte kaotiske momenter. Alt dette er bundet sammen af klaverets centrale og dynamiske rolle som både lead- og rytmeinstrument i såvel de bløde som de tunge passager. De lyriske temaer varierer fra refleksioner over personlige erfaringer til religiøs radikalisme - blikket er rettet mest imod det indre liv men forsøger samtidig at gribe udad i verden.
 
Bandet udgav deres debut EP d. 22. januar 2016, som bl.a. ligger tilgængelig på Bandcamp, Spotify, itunes og Google Play. I efteråret 2016 udgav Isbjörg shufflesinglen ”In Endings”, som er et unikt koncept bestående af 11 sangstumper som, afspillet på shuffle, genererer en ny version af nummeret hver gang. I marts 2017 udgav Isbjörg sin første musikvido til nummeret ’Collective Egoism’, som er første single fra bandets anden EP ’Glacier’. ’Glacier’ udgives d. 8. maj 2017, men allerede d. 5. maj afholdes der releaseparty på studenterhuset i Odense, hvor EP’en for første gang kan høres og opleves live.
 
Isbjörg havde sin debutkoncert til Djursland upcoming i november 2015 og har siden da spillet koncerter rundt i hele Denmark. Bl.a. blev det til en førsteplads til Emergenza syddanmarksfinalen på Posten i Odense efterfulgt af et brag af en finalekoncert på Pumpehuset i København.
 
Citater fra pressen: 
  • ”Der bliver rocket igennem, men der er også plads til følelser, og ikke mindst det bærende klaver vækker ens nysgerrighed.” - Gaffa

  • ”Der er stykker hvor jeg drømmer mig væk og næsten triller en tåre, fordi det er så godt strikket sammen […]” - CallesRockCorner.dk (læs hele vores anmeldese her)

  • ”Og med klaveret som det centrale og ofte melodibærende instrument, skabes der en helt naturlig følelse af umiddelbarhed, ægthed og rå klang.” - Rockzeit.dk 
Isbjörg består af seks drenge i starten af 20'erne fra Fyn, hvoraf tre nu bor i Aarhus: Michael Juul Hagerup - Vokal Mathias Bro Jørgensen - Klaver, vokal Dines Dahl Karlsen - Guitar Lasse Gitz Thingholm - Guitar Mikael Beyer Madsen - Bas Frederik Ølund Uglebjerg - trommer (Svartsot)
 
______________________________________________________________________________________
 
Ny single/video fra SuperCharger
 
Det danske band SuperCharger har udsendt en ny single og dertilhørende musikvideo. Det er til sangen "Rottenburg", som er en forløber for deres kommende album. Se videoen herunder. Det nye album, som bliver bandets fjerde og som de i øjeblikket arbejder på, udkommer i løbet af 2017. Siden udgivelsen af deres tredje album "Broken Hearts And Fallaparts" fra 2014 har der været udskiftning i bandet. Forsanger Mikkel, rytme guitarist Dennis og keyboradspiller Lars har forladt bandet og ind er kommet den tyske sanger/sangskriver Linc Van Johnson samt keyboradspiller og rytmeguitarist Ronnie Claesen. Udover de to nye består bandet af Thomas Buckwald (guitar), Benjamin Funk (trommer) og Karsten Dines (bas). Følg bandet på facebook via dette link.
 
________________________________________________________________________________________
 
Tainted Lady signer med Mighty Music og udgiver ny single og video.

Tainted Lady er et hårdtslående, uforfalsket, energisk rockband fra Danmark bestående af fem passionerede musikere i starten af tyverne. Med inspiration fra bands fra forskellige æraer af rock som Deep Purple, Skid Row og endda The Beatles, er de fastslået på at skrive originalt musik med substans, og søger altid unikke måder at arrangere og forfine deres old-school måde at spille på. Drevet af en passion for at gøre rockmusik farlig igen, er bandet aldrig bange for at udtrykke deres meninger gennem teksterne.

Efter tilføjelsen af den britiske sanger Michael Catton i 2015, har Tainted Lady samarbejdet med musiker og producer Søren Andersen (Glenn Hughes, Electric Guitars, Mike Tramp) – og nu er de klar til at udgive deres debutalbum “How The Mighty Have Fallen” den 26. maj 2017 gennem Mighty Music. Med autentisk live-produktion, er bandets energiske live-optrædener og attitude blevet fanget i sin reneste form.

Anders Frank, Tainted Lady: "Vi er glade for og stolte over at blive en del af Mighty Music, og vi ser frem til samarbejdet omkring udgivelsen af vores debutalbum til maj. De har indtil nu været super cool og ambitiøse på vores vegne. Vores første single "Ampburner" giver nye lyttere en perfekt indgangsvinkel til vores musik. Sangen er skrevet i ugerne efter terrorangrebet på spillestedet Bataclan i Paris i 2015. Den handler om at det ironisk nok kun er i larmen fra musikken, vi kan finde ro fra alt det som foregår ude i verden i disse år. Vi glæder os til at vise flere sider af vores band i de kommende måneder."

Tainted Lady har turneret hele Danmark i de seneste år, hvor de også har spillet større danske festivaler såsom Jelling Musikfestival og Rock Under Broen. De fik også muligheden for at varme op for bl.a. Deep Purple, Pretty Maids og Electric Guitars. I øjeblikket planlægger de en omfattende turné i Danmark og Europa i løbet af 2017-18, og efter udgivelsen af deres album, er Tainted Lady klar til at sætte deres klare fodaftryk på den moderne rockscene. Se videoen til "Afterburner" herunder. Besøg bandet på Facebook via dette link.
 
___________________________________________________________________________________________
 
Sonic Moon udsender debut single
 
Det århusianske band Sonic Moon udsender deres debut single "Lost Faces" den 15. marts. Singlen, som udkommer på alle større streamingtjenester, er indspillet og produceret af Jacob Bredahl i hans Dead Rat Studio. Bandet består af fem unge mænd, som alle har en forkærlighed for grunge of stoner rock og dette bærer deres musik præg af. De udtaler selv: Rødderne er solidt plantet i den tunge ende af 90'erne med tunge riffs og fængende melodier inspireret af orientalske skalaer. Følg bandet på Facebook via dette link.
 
____________________________________________________________________________________________
 
Ny musikvideo fra Grumpynators
 
Så er videoen til "Take The Last Dance With Me" der udkom som single i sidste uge, på gaden!

"Vi har denne gang valgt at hive venner og fans ind som skuespillere i stedet for at satse professionelle skuespillere", siger forsanger Emil Øelund og fortsætter: "Vi er i Grumpynators stærkt tilknyttet til alle de mennesker der supporter os, så vi tænkte der kunne være en hyggelig familieagtig følelse over, at lade dem spille med i videoen".

I videoen medvirker bl.a. Andrew i rollen som bartender. Han havde rejst helt fra Canada bl.a. for at se Grumpynators, da de spillede koncert dagen før video-shootet.

"Take The Last Dance With Me" handler om den sørgelige ensomme mand, der sidder sent om aftenen på et værtshus og drømmer om at score en sød pige. Dette scenarie afspejles også i videoen hvor bandet selv spiller rollen som husorkester på det lille værtshus. Se videoen herunder.
 
______________________________________________________________________________
 
Freddy And The Phantoms klar med nyt album
 
Freddy And The Phantoms er på trapperne med deres 4. udspil, albummet "Decline Of The West", og bluesrockerne træder for alvor i karakter på et storslået, blåtonet udspil der viser en dramatisk spændvidde. Sumpet blues, hårdtslående ørkenrock og episke artrock-ballader forenes her i fantomernes tidløse nordiske melankoli. Tro mod bluesmusikkens arv står døren til mørket og dæmonerne konstant på klem, i albummets alkymistiske blanding af southern gothic, eksistentiel angst og fortællingen om et samfund i opløsning.

"Albumtitlen Decline Of The West har i takt med at pladen er blevet færdig fået et profetisk skær. Med den retning som Europa og USA har taget i det seneste år, synes vi at befinde os i helt ny situation, hvor principper som solidaritet, frihedsrettigheder og humanisme definitivt har måttet vige for frygten og selvtilstrækkeligheden. Vores kollektive historieløshed og fortsatte insisteren på vækst ligner i mine øjne en dødbringende cocktail. Lige nu sidder en lille del af menneskeheden og troner på guldet, fuldstændig ude af stand til at se, at vi er blevet små solkonger og zarer der udsulter verden på tværs af grænser, religion og hudfarver. Her tillader vi at sætte et kritisk spejl op, så refleksionen kan begynde hos os selv. " - Frederik Schnoor, Freddy and the Phantoms

Hør titelnummeret fra den nye album på YouTube via dette link.

Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et landets mest respekterede bluesrock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener bl.a. Vega og Smukfest. Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske "NYC 1965".

Foreløbig Tourplan for 2017:

21/04: Loppen, København, (DK)
22/04: The Tivoli, Helsingborg, (SE)
03/06: Hugos Open Air, Køge (DK)
17/06: Lehmitz, Hamburg (DE)
15/07: Korsør MC Festival, Korsør (DK)
23/09: Svanekegaarden, Svaneke (DK)
13/10: Ishøj Kultur Cafe, Ishøj. (DK)
14/10: Cafe Frederiksberg, Aalborg (DK)
03/11: Tobaksgården, Assens. (DK)
 
________________________________________________________________________
 
Rene Shades - solo kontrakt og debut album
 
Danske Rene Shades har skrevet kontrakt med det tyske pladeselskab Magic Mile Music. Det er hans første solo deal og han arbejder i øjeblikket på sit debut album som solo artist. Til dagligt svinger han bassen i Pretty Maids og han har tidligere spillet med bl.a. Mike Tramp, Vegas Vampire og Shades & Peters. På albummet vil der medvirke flere af Rene's venner og måske vil der være en gæsteoptræden eller to på vokalen. Ellers er det Rene selv der synger og spiller guitar. Du kan følge med på hans Facebook side via dette link. Her vil han løbende komme med opdateringer.
 
________________________________________________________________________
CallesRockCorner  | callerock@gmail.com