Herunder kan du læse nogle af de seneste nyheder fra den store rock og metal verden. Men du kan også læse endnu flere nyheder på Calles Rock Corner Facebook side. Følg os ved at klikke på banneret herunder.
 
_________________________________________________________________ 

Nordic Noise 2018 klar med fuldt program


Når 2-dages festivalen Nordic Noise slår dørerne op den 11. og 12. maj 2018, så er det sjette år festivalen afholdes. Dette år bliver med det hårdeste program til dato og du kan bl.a. opleve britsike Blitzkrieg, svenske Transport League, svenske Dream Evil samt et par unge danske fremadstormende rock bands i form af Junkyard Drive og tainted Lady. Hele programmet  kan ses herunder.

Fredag den 11. maj:

SCORPIONS TRIBUTE (DK)
BLITZKRIEG (UK)
IRON ANGEL (DE)
MANTICORA (DK)
TAINTED LADY (DK)
ANNOMINUS (DK)

Lørdag den 12. maj:

MAIDEN AALBORG (DK)
DREAM EVIL (SE)
PORTRAIT (SE)
JUNKYARD DRIVE (DK)
TRANSPORT LEAGUE (SE)
PECTORA (DK)

Hovemanden bag Nordic Noise, Michael H. Andersen udtaler følgende: Det er uden tvivl det tungeste program nogensinde for Nordic Noise. Jeg er glad for at se, at den retning vi tog sidste år, er den folk vil have. Oldschool, loud og heavy med en stor blanding af etablerede kunstnere og ungt frisk blod. En ny ting i år er, at vi har et stort afterparty begge nætter med de bedste danske coverbands, der spiller Scorpions og Iron Maiden sange.

Festivalen bliver i år afholdt på Halmtorvet 9, som er et nyt musik venue i København. Udover de gode lokaler, vil det også være muligt at nyde en kold øl og noget mad udenfor i gårdhaven.

Billetter til festivalen kan købes via dette link.
 
____________________________________________________________________
 
Midwinter Meltdown 2018 klar med program
 
I år er det 14'ende gang der afholdes Midwinter Meltdown, og med nok det mest ambitiøseprogram til dato. Igen i år afholder vi det i de fede lokaler på det regionale spillested i Randers: Turbinen.
 
Headliner acts er 2 Internationale navne Evil Invaders (BE) og The Sixpounder (PL), som nok skal få festivallen på kogepunktet. Evil Invaders spiller sin old school party thrash med milimeter thigthed og et tempo der kræver publikums tilstedeværelse helt oppe i pitten. The Sixpounder's metal-mix vil tilgodese de fleste metalheads fra voldsomt til følsomt og til explotioner.
 
Festivallens lokale headliner er Randers egne stonerrockere Embryo, som helt sikkert i vanlig stil vil give os en tur rundt i deres helt eget unikke univers. Livløs som efterhånden er ved at være et af de største upcomming navne i Danmark. Ghost Iris er et af de mest spændende nye bands som allerede turnerer i udlandet, og ikke mindst i Østen, og giver deres helt egen fusion metal . Fears Unfolding får æren af at sparke festivallen godt igang, og giver en gang old school heavy metal. Så mød op i Randers, støt op om metal-musikken og sving garnet til "fee" tråd!

Historie: Midwinter Meltdown er en en-dags musikfestival i Randers, som har kørt en gang årligt siden 2005 og efterhånden virkelig har fået fodfæste i Danmark. Formålet har fra starten været at fremme kendskabet og interessen for under-grunds- og live-musik, primært genrer indenfor heavy metal, og ikke mindst at fremme den lokale musik. Midwinter Meltdown søger derfor også at præsentere et varieret program – gerne med flere lokale bands. Metal-musik præsenterer sig bedst i store lokaler med højt til loft og plads til lyd, lys og sceneshow. Turbinen er det nye spillested i Randers og har de perfekte forhold det og rammer for en godfestival, og Midwinter Meltdown er utrolig glade for det nye samarbejde med Turbinen. Randers er nu på det danske landskort som en by, der tør støtte under-grundsmusikken, og ikke mindst støtte en musikgenre som heavy metal, der næsten totalt ignoreres af radio og TV.
 
Midwinter Meltdown er med til at give unge en kvalitetsoplevelse medmusikken, og er samtidig en portal, hvor græsrødderne kan møde de professionelle. Festivalen er non-profit og køres udelukkende af frivillige, skulle der være et lille overskud vil det automatisk blive overført til næste års event. Hele samarbejdet kan kun lade sig gøre pga. Café Von Hatten og finaciel støtte fra Randers Kommune.   
 
Her nogle af de bands, der tidligere har optrådt på Midwinter Meltdown: Hateshere, One Machine, Evile, Konkhra, Artillery, Illdisposed, Mercenary, The Kandidate, Svartsot, Helhorse, Malrun, Prevail, Mirage, Metal Cross, Hells Domain, Portrait, Dr.Living Dead, Wasted, Diamond Drive, Boil, Rising, Corpse Syndicate, Levithans Ocean, Mushroom Cloud, End My Sorrow mfl.
 
Herunder er gode links:
 
 
 
 
____________________________________________________________________________________
 
Marco Mendoza udgiver nyt solo album og giver koncert i København 

Oplev en af de største ikoner inden for rocken på Vesterbro! Marco Mendoza er kendt fra bl.a. Whitesnake, Ted Nugent og pt. The Dead Dasies, gæster Danmark med fuldt band i forbindelse med udgivelsen af hans nye album ”Viva La Rock”, der udkommer 2. marts på danske Mighty Music/Target Group. 

Eksklusivt får du mulighed for at se Mendoza på både vokal og bas spille sange fra det nye album samt fra hans omfattende bagkatalog og mon ikke der kigger en dansk optræden forbi også? Søren Andersen fra Electric Guitars m.m. har nemlig produceret albummet og det gæstes af Mike Tramp. Desuden har du mulighed for at købe ”Viva La Rock” albummet på LP og CD før alle andre! Koncerten finder sted på Halmtorvet 9 den 24. februar 2018. 

Det tilbydes tre billetter:
Entré: 200 kr.
Entré + CD "Viva La Rock": 250 kr.
Entré + LP "Viva La Rock": 300 kr.
 
Billetsalget er startet og billetterne kan købes på biletto via dette link.
 
_____________________________________________________________________________________
 
Suckerpunch udsender julesang
 
Det danske band Suckerpuch har begået en julesang, nærmere betegnet en cover version af Chuck Berrys udødelige klassiker; “Run Run Rudolph.” Med dette tiltag håber de på, at kunne få lidt mere rock n roll julemusik i omløb end de gængse sange vi altid lytter til i denne tid. Se videoen herunder. Derudover udtaler bandet at de arbejder på ny musik, som forhåbetlig vil kunne høres i 2018. 
 
 
____________________________________________________________________________________
 
Wasted udsender musik i 2018
 
Wasted, som er et af Danmarks første heavy metal bands, udgiver nyt musik i 2018. Ifølge sanger Michael Sonne (jeps han er far til Nicklas Sonne fre Defecto) er bandet godt igang med at indspille nye versioner af gamle sange og så har de også flere nye sange i støbeskeen. Det forventes at der udkommer et album med nyindspilninger af de gamle sange i marts/april 2018. Og så skulle der ifølge Michael komme et album med helt nye sange i slutningen af 2018. Bandet, som blev dannet i 1981, består af de tre originale medlemmer Michael Sonne (vokal), Allan Sørensen (guitar) og Thomas X.mas Olsen (guitar) samt Claus Jepsen (bas) og Allan's søn Alexander Bech (trommer). Udover at arbejde på nye sange (og gamle), så er bandet også ude og spille live. De er bl.a. opvarmning for Defecto i både Helsingør den 17. november og i Ringsted den 18. november. Link til de to events kan findes henholdsvis via dette link og dette link. Du kan følge Wasted på facebook via dette link. Herunder kan du se en video med sangen "Chained", som er optaget til Metal Magic i Fredericia i år.
 
_
 
___________________________________________________________________________________
 
Ny single og musikvideo fra Lucer

Københavnske Lucer er tilbage med "Party Like a Rockstar", som er første single fra opfølgeren til albummet "Bring Me Good News" fra 2016.

Lucer har med sine over 200 livekoncerter på samvittigheden og et solidt aftryk på den europæiske rockverden, skabt grobund for at bide sig fast i den danske og internationale rockscene. Blandt andet samarbejdet med den danske rockhelt Mike Tramp har været med til at sikre denne position. Det er da også på de store scener i ind- og udland at Lucer har opnået deres ry som et gedigent, men også fandenivoldsk liveband – der sikrer en fantastisk oplevelse hver gang.

Med den nye lyd, og 200 km/t tilgang til rocken, har Lucer sat sig for at leve op til deres spåede placering som det bedste rock-act Danmark har set de sidste 10 år. I foråret 2017 var Lucer hovedrollerne i en omfattende tv-kampagne for Royal Beer hvor også bandets sang "Midnight Sun" udgjorde soundtracket.

"Party Like a Rock Star" er blevet til i samarbejde med Thunder & Lightning Music, som tidligere er kendt for at arbejde sammen med bla. Jacob Dinesen om hans anmelderroste debut. Den unikke, moderne indgangsvinkel til rockproduktionen er et billede på hvor Lucer er på vej hen med deres musik og rockfans i hele verdenen kan godt glæde sig til det kommende album fra danske Lucer. Se videoen herunder. 
 
 
_____________________________________________________________________________________
 
Bad Wolves udgiver debut album
 
Det amerikanske band Bad Wolves, som består af tidligere medlemmer fra bl.a. DevilDriver, In This Moment, Divine Hersey og God Forbid, er klar med deres debut album. Albummet udkommer via Eleven Seven Music i løbet af foråret 2018. Den 3. november blev der lagt en lyricvideo af første singlen "Toast To The Ghost" på YouTube. Den kan ses/høres via dette link. Bandets sanger Tommy Vext var stand-in for Five Finger Death Punch sangeren Ivan Moody på en del af deres Europa tour henover sommeren 2017. Bl.a. til deres optræden på Copenhell. Følg Bad Wolves på facebook via dette link
 
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg