Herunder kan du læse nogle af de seneste nyheder fra den store rock og metal verden. Men du kan også læse endnu flere nyheder på Calles Rock Corner Facebook side. Følg os ved at klikke på banneret herunder.
 
____________________________________________________________________________________
 
Wasted udsender musik i 2018
 
Wasted, som er et af Danmarks første heavy metal bands, udgiver nyt musik i 2018. Ifølge sanger Michael Sonne (jeps han er far til Nicklas Sonne fre Defecto) er bandet godt igang med at indspille nye versioner af gamle sange og så har de også flere nye sange i støbeskeen. Det forventes at der udkommer et album med nyindspilninger af de gamle sange i marts/april 2018. Og så skulle der ifølge Michael komme et album med helt nye sange i slutningen af 2018. Bandet, som blev dannet i 1981, består af de tre originale medlemmer Michael Sonne (vokal), Allan Sørensen (guitar) og Thomas X.mas Olsen (guitar) samt Claus Jepsen (bas) og Allan's søn Alexander Bech (trommer). Udover at arbejde på nye sange (og gamle), så er bandet også ude og spille live. De er bl.a. opvarmning for Defecto i både Helsingør den 17. november og i Ringsted den 18. november. Link til de to events kan findes henholdsvis via dette link og dette link. Du kan følge Wasted på facebook via dette link. Herunder kan du se en video med sangen "Chained", som er optaget til Metal Magic i Fredericia i år.
 
_
 
___________________________________________________________________________________
 
Ny single og musikvideo fra Lucer

Københavnske Lucer er tilbage med "Party Like a Rockstar", som er første single fra opfølgeren til albummet "Bring Me Good News" fra 2016.

Lucer har med sine over 200 livekoncerter på samvittigheden og et solidt aftryk på den europæiske rockverden, skabt grobund for at bide sig fast i den danske og internationale rockscene. Blandt andet samarbejdet med den danske rockhelt Mike Tramp har været med til at sikre denne position. Det er da også på de store scener i ind- og udland at Lucer har opnået deres ry som et gedigent, men også fandenivoldsk liveband – der sikrer en fantastisk oplevelse hver gang.

Med den nye lyd, og 200 km/t tilgang til rocken, har Lucer sat sig for at leve op til deres spåede placering som det bedste rock-act Danmark har set de sidste 10 år. I foråret 2017 var Lucer hovedrollerne i en omfattende tv-kampagne for Royal Beer hvor også bandets sang "Midnight Sun" udgjorde soundtracket.

"Party Like a Rock Star" er blevet til i samarbejde med Thunder & Lightning Music, som tidligere er kendt for at arbejde sammen med bla. Jacob Dinesen om hans anmelderroste debut. Den unikke, moderne indgangsvinkel til rockproduktionen er et billede på hvor Lucer er på vej hen med deres musik og rockfans i hele verdenen kan godt glæde sig til det kommende album fra danske Lucer. Se videoen herunder. 
 
 
_____________________________________________________________________________________
 
Bad Wolves udgiver debut album
 
Det amerikanske band Bad Wolves, som består af tidligere medlemmer fra bl.a. DevilDriver, In This Moment, Divine Hersey og God Forbid, er klar med deres debut album. Albummet udkommer via Eleven Seven Music i løbet af foråret 2018. Den 3. november blev der lagt en lyricvideo af første singlen "Toast To The Ghost" på YouTube. Den kan ses/høres via dette link. Bandets sanger Tommy Vext var stand-in for Five Finger Death Punch sangeren Ivan Moody på en del af deres Europa tour henover sommeren 2017. Bl.a. til deres optræden på Copenhell. Følg Bad Wolves på facebook via dette link
 
_________________________________________________________________________________
 
Ny single og kommende album fra Defecto
 
Spottet af grammy-vinder og internationalt kendte producer, Flemming Rasmussen (Metallica), er Defecto uden tvivl en af de mest lovende tilføjelser til den danske metalscene i nyere tid. Defecto bidrager med intelligent og melodisk progressiv metal, som har givet bandet national opmærksomhed og anerkendelse. Massive riffs, gigantisk-lydende catchy omkvæd, grandiøs symfoni og teknisk overlegenhed er blandt de ting, der kendetegner Defecto’s musik.
 

De er nu klar med den første single "Savage" fra det kommende album "Nemisis", samt en tilhørende musikvideo, som du kan se på YouTube via dette link.

Defecto’s musikalske mission med "Nemisis" har været at skrive sange, der gør et øjeblikkeligt indtryk på lytteren, med et fokus på sangskrivningen samt på at nedbryde musikalske barrierer fremfor at forsøge på at passe ind i en specifik lyd. Resultatet er ulig noget andet fundet på den danske metalscene – moderne, kraftfuld og symphonisk heavy metal med melodier der bliver i hovedet efter første lyt. "Nemesis" udkommer d. 1 December 2017, igennem Prime Collective.
 
 
___________________________________________________________________
 
Mighty Music fejrer 20 års jubilæum med 2-dages festival

Danmarks største metal/rock selskab blev etableret i efteråret 1997 af de to ildsjæle Bjarke Ahlstrand og Michael H. Andersen og har igennem årerne udsendt over 200 albums, et hav af singler, tonsvis af merchandise og stået bag mange liveevents med artister som Artillery, Tygers Of Pan Tang, Mike Tramp, Solbrud, SEA, No Return, Marco Mendoza, Dim Mak, Panzerchrist, Brutality, Childrenn, Blitzkrieg, Forsaken, Lucer, Black Book Lodge, Thorium, Vanir m.fl.

D 11 og 12 november byder Mighty Music til 20 års 2- dages jubilæumfestival i hjertet af København, på Vesterbros nye koncertsted Halmtorvet 9.
 

"I takt med udviklingen i musikbranchen, har Mighty Music også haft vores op- og nedture igennem de sidste to årtier. Fra at være et selskab der havde 100% fokus på CD formatet til i dag at omfavne den nye teknologi med bl.a. digital streaming og nye alternative måder at udgive og promovere musik. Jeg er stolt af at Mighty Music i dag kan kalde sig ikke kun Danmarks største metal/rock selskab, men at vores selskab i år 2017 også er blandt de mest betydningsfulde metal/rock musikselskaber i hele verden”. Michael H. Andersen, Mighty Music/Target Group.

Fredag d. 11 november line-up:

Iniquity (De danske dødsmetal legender spiller hele "Serenadium" albummet fra 1996 og sange fra "The Hidden Lore" og samme dag genudgives de to klassiske udgivelser på LP og CD).

The Petulant (Aktuelle med det anmelderroste debutalbum "Dictum". Dansk death/thrash).

Parasight (Crust metal/punk med medlemmer fra bl.a. The Kandidate og Pilgrimz)

Lørdag d. 12 november line-up:

SECRET HEADLINER TBC (Danmarks bedste klassiske hardrock band lige nu. Navn offentliggøres d. 26/10. "A must see on your bucket list of bands" Robb Weir, Tygers Of Pan Tang).

Chiro (old school sludge/thrash fra disse Esbjerg pionerer. Album aktuelle med "Tunnel).

Justify Rebellion (Ungt og fandenivoldsk thrash metal fra Slagelse).

Konferenciers: Bjarke Ahlstrand & Michael H. Andersen

Merch stand, gode øl og lækre cocktails.

Billet koster 120 kr. pr. dag og 200 kr. for begge dage og kan erhverves på biletto via dette link.
 
Photo above 2014 L-R: Bjarke Ahlstrand & Michael H. Andersen
Photo below 2000: L-R: Michael H. Andersen & Bjarke Ahlstrand
_________________________________________________________________________________
 
Black Veil Brides klar med nyt album
 
Det amerikanske band Black Veil Brides er klar med deres femte studie album. Det har fået titlen "Vale" og det udkommer via Spinefarm Records den 12. januar. Albummet er produceret af John Feldmann, som tidligere har arbejdet med bl.a. Blink-182 og Panic! At The Disco. "Vale" kan forudbestilles via dette link. Ved forudbestilling får man de første to sange "My Vow" og The Outsider" som download med det samme. 
 
 
_________________________________________________________________________________
 
"Tre Tunge" gentager succesen

"Tre Tunge" gentager successen fra april i år og inviterer endnu engang til metal i Stakladen. Vi retter blikket mod det danske rock- og metalmiljø og præsenterer hver gang tre upcoming kunstnere fra en udvalgt genre.

Den 4 november 2017 omhandler det den tungeste dødsmetal. Prevail, Wrath of Belial og Crown the Beast indtager Stakladen og viser os hvordan det skal gøres. Herunder kan du læse mere info om de tre bands:


Prevail:
Prevail leverer groovy dødsmetal direkte fra den jyske muld. Det bundrutinerede band der bl.a. består af tidligere medlemmer af Svartsot er et forholdsvist ubeskrevet blad på den danske metalscene. Prevail har brugt tid på at udvikle den aggressive lyd der danner grobund for debutalbummet der har fået den passende titel “War Will Reign”. Albummet er et kunststykke i benknusende guitarriffs og teknisk abilitet. “War Will Reign” er et lydinferno, der ikke tager nogen fanger. Der er ingen tvivl om at Prevail er “oldschool” men de er også et band, der ikke går i vejen for et stort melodisk omkvæd inspireret at de nye og alternative metalgenrer, der har deres sejrsgang over hele verden i disse dage. Følg Prevail på Facebook via dette link.


Wrath of Belial:
Wrath of Belial spiller en beskidt og intens kombination af Thrash og Dødsmetal,  med en moderne tilgang. Kompositionerne bevæger sig fra hæsblæsende passager, henover storladende melodiske indslag til knusende tunge stykker. Følg Wrath of Belial på facebook via dette link


Crown the Beast:
Odenseanske Crown the Beast er måske et nyt ansigt i den danske metal undergrund, men det vises ikke i deres musik eller ambitionsniveau. Crown the Beast blev etableret i 2016 med et enkelt mål: At lave halsbrækkende metal som går direkte i mellemgulvet – No bullshit and no pretend. Musikken taler for sig selv, med knusende breakdowns, stress-givende blastbeats og en decideret rasende vokal. Bandets medlemmer tæller veteraner i metalscenen, som ikke er uvant til at stå på en scene: Jason Campbell (As We Fight, Destroyer Boy) på vokal, Morten Fahnøe (Annominus) og Lars Von Løvendal (Grimmthurs) på guitarer, Søren Rønnebech Grønning på bas og Sebastian Ålen (Panofobia) på trommer. Følg Crown the Beast på facebook via dette link.


Mere info om arrangementet herunder:

Dørene åbner kl. 20:00
Koncertstart kl. 20:30
----------------------------
PRISER:
Forsalg: 70 kr.
Forsalg for medlemmer: 50 kr.
Dør: 90 kr.
Dør for medlemmer: 70 kr.

Køber du din billet i forsalg får du den første fadøl gratis.
_________________________________________________________________________________________
 
Nyt album fra svenske Transport League

Det svenske metalband Transport League er nu på gaden med sit 7. album "Twist And Shout At The Devil". Bandet som har eksisteret siden 1994, har bla. været en af Michael Poulsens (VOLBEAT) store inspirationskilder og er med det nye album vendt tilbage til en oldschool sound som kendetegner mange af deres inspirationskilder.

Det kræver uden tvivl en solid omgang mental styrke at blive på den vej du har valgt for dig selv, på trods af alt hvad musikbranchen smider efter dig. Transport League fra Sverige er et første klasses eksempel på at beslutsomhed og udholdenhed er nøgleordet. Gennem hele deres karriere er bandet altid blevet rost til skyerne, men som et virkelig nede på jorden orkester har de altid været opmærksomme på hvad der har rørt sig omkring dem og haft tæt kontakt med deres fans. Deres rytmiske, stærke og stilistisk afvigende heavy metal har efterladt et solidt aftryk på den internationale hard'n'heavy scene.

Transport League har begået endnu et artistisk mindesmærke i sommeren 2017, med det nye album "Twist And Shout At The Devil" på Rodeostar/Soulfood. Bandet tager efterfølgende ud for at præsentere deres seneste materiale på Europas scener med deres velkendte nådesløse energi. For det er lige præcis der at man forstår hvorfor medierne refererer til bandets stil som titlen på albummet fra 2014: "Boogie From Hell!" 
 
 
"Twist And Shout At The Devil" udkom d. 28.07.17 og Transport League starter nu deres efterårs albumtour:
 
15 & 16 Sep 17 SWE Pub Anchor-Stockholm
22 Sep 17 DE Berlin, Blackland
23 Sep 17 DE Döbeln, KL17
24 Sep 17 DE Köln, Sonic Ballroom
25 Sep 17 DE Hamburg, Hafenklang
27 Sep 17 DE München, Backstage Club
28 Sep 17 DE Nürnberg, Der Cult
29 Sep 17 CH Trübbach, Jonnys Lion Cave
30 Sep 17 DE Erfurt, From Hell
26-27 Dec 17 DE Sankt Hell-Hamburg

Hvis du ikke vil til Tyskland eller Sverige for at opleve Transport League i den nærmeste fremtid, kommer bandet til København når de spiller til Nordic Noise Rock Festival 2018, 11. - 12. Maj!
 
Herunder kan du se bandets seneste musikvideo. Det er til sangen "Destroy Rock City", som er sang nr et på det nye album. 
 
__________________________________________________________________________________________
 
Shotgun Revolution støtter nødlidende børn sammen med Chris Robertson fra Black Stone Cherry

I 2015 rejste Martin Frank til en lille flække i Kentucky for at skrive musik sammen med navnkundige Black Stone Cherry. Her blev fundamentet skabt til Shotgun Revolution's største hit til dato og prisvindende single "City Of Fire".

Oprindeligt udgivet i 2016 og taget fra albummet "All This Could Be Yours" var "City Of Fire" en klassisk hard rock komposition med tunge riffs og en bidende vokal, der på bedste vis fremstillede Shotgun Revolution som et af de ypperste danske bands i genren. 

Med "City Of Fire"s succes, der bl.a. indkasserede dem en High Voltage Award for bedste radio rock track i 2016, kom også en følelse af at sangen havde noget mere at byde på.

Dermed blev ideen født, om at genindspille "City Of Fire" i en akustisk version, nu med Chris Robertson fra Black Stone Cherry på vokal sammen med Ditlev Ulriksen og oven i købet i en god sags tjeneste. Det blev nemlig samtidigt besluttet at donere samtlige indtægter af online salget af "City Of Fire" (acoustic version feat. Chris Robertson from Black Stone Cherry) til Børnecancer Fonden, da denne sag altid har ligget Shotgun Revolution på sinde.

Endnu en gang er det Flemming Rasmussen der har siddet bag knapperne i det legendariske Sweet Silence Studio og det er med stor stolthed at Shotgun Revolution i samarbejde med Børnecancer Fonden kan præsentere "City Of Fire" (acoustic version feat. Chris Robertson from Black Stone Cherry).
 

Sangen sælges eksklusivt fra bandets hjemmeside. Den kan købes via dette link.

Shotgun Revolution live når bandet tager på akustisk tour rundt i Danmark her i efteråret. Se datoerne og stederne på billedet herunder.
 
__________________________________________________________________________________________
 
The Rolling Stones High Voltage Tribute Night
 
I anledning af selveste The Rolling Stones atter gæster Danmark den 3. oktober, holder High Voltage Copenhagen et forrygende tribute event hvor man kan komme i den helt rigtige rock stemning!

Danmarks førende Stones ekspert DR. Rock aka. Steffen Jungersen vil åbne ballet med et rablende smukt foredrag om The Rolling Stones - om sine møder med bandet, deres legendariske historie og den aktuelle tourform!

Efter "Talkshowet" vil en af landets førende bluesrock grupper Freddy And The Phantoms spille et ekslusivt Stones set med deres personlige favoritter og en perlerække af Jagger og Richards største hits !

Gå ikke glip af årets mest gennemførte Rolling Stones Tribute Night - live i hjertet af København! Køb billet via dette link.
 
_____________________________________________________________________________________________
 
To nye bands er tilføjet til Nordic Noise 2018 lineup
 
Vi er utroligt stolte af at præsentere det svenske boogie-metal band Transport League som netop har udgivet deres seneste album “Twist And Shout At The Devil”, der er produceret af Roberto Laghi (In Flames, Grand Magus etc). Albummet modtog bla. 8,5/10 i Rock Hard (DE) og danske Volbeat kalder bandet en af deres største indflydelseskilder!

“Vi glæder os til at spille i København igen, der er simpelthen gået for lang tid siden sidst, so let's boogie all the way to hell!”, siger frontmanden Tony Julien Jelencovich.
 
 
 
Det næste band der er tilføjet til programmet er danske Tainted Lady, der udgav det meget roste album “How The Mighty Have Fallen” i maj i år. Albummet modtog 9/10 fra Metalized og et imponerende 10/10 fra Rockstruck.dk og 4½/6 her på siden. Derudover har de fået utroligt meget airplay på P4 og myROCK.
 

Følgende bands er indtil videre på programmet for 2018:
Vampire (SE)
Blitzkrieg (UK)
Transport League (SE)
Tainted Lady (DK)
 
__________________________________________________________________
 
Barricade præsentere ny bassist
 
De københavnske sludgemetal bastarder Barricade er tilbage på live fronten med ny bassist. Bandet har igennem årene plantet deres solide rødder i Danmarks sorte muld og hærget den danske og internationale livescene siden 2010. Siden Jonathan Mulvad-Reinhardt valgte at stoppe i maj 2017, har bandet arbejdet hårdt på at få en erstatning som nu kan præsenteres i form af Kaspar Luke (Alkymist, Düreforsög).

Et af Danmarks mest spændende og hårdtslående orkestre er tilbage stærkere og mere kraftfuldt end nogensinde. Første show med det nye line-up vil være til Hellbound Metal Fest d. 16 september på Studenterhuset i København sammen med Pectora og Impalers. Læs mere om eventet via dette link. Her vil Barricade ikke bare præsentere ny bassist, men også noget sprit nyt hårdt slående materiale, samt nye og spændene ændringer i vokal opsætningen.
 
___________________________________________________________________
 
Nyt album og ny musikvideo fra Cold Black
 
Det danske band Cold Black har netop udsendt deres debut album, som har fået titlen "Circles". Albummet er ude via Artery Recordings, som bandet skrev kontrakt med tidligere på året. Samtidig med udgivelsen af albummet udsendte bandet en ny musikvideo. Det er til sangen "Miles & Miles" og den kan ses herunder. Følg bandet på Facebook via dette link.
 
 
___________________________________________________________________
 
Jesper Binzer udgiver solo album
 
For første gang i 33 år føler Jesper Binzer der er plads til at lave noget selv. Efter 11 albums og flere tusinde koncerter har D-A-D haft en kreativ pause det sidste års tid, men forsanger og guitarist Jesper Binzer har ikke kunnet holde sig i ro. Det er nu mundet ud i et helt soloalbum med 10 sange, der udsendes d. 3. november under titlen "Dying Is Easy.

"Kunsten pressede sig på og det kløede i fingrene for at frigøre de idéer jeg havde i hovedet, og så skulle de altså fyres af. For første gang har jeg lavet noget alene. Det startede for knap et år siden, hvor jeg sad derhjemme med guitaren og arbejdede på en nummer, som jeg til sidst fandt ud af handlede om mig selv. Og siden er tekst og musik væltet ud af mig og ved årsskiftet gik det op for mig at jeg faktisk var igang med at lave et helt soloalbum", fortæller en glad Jesper Binzer.

Herefter er alle numre blevet indspillet i Medley-studiet sammen med Søren Andersen, der i ti år har arbejdet med Glenn Hughes fra Deep Purple samt produceret albums for en lang række danske rocknavne med alt fra Artillery (4 stk) til Mike Tramp (5 stk) samt hans eget band Electric Guitars. Venskabet mellem de to startede først for to år siden, da Søren var vikar på bassen i D-A-D, og efter turnéen fandt de sammen i pauserne fra deres respektive travle live-karrierer.

Jesper Binzer tilføjer : "Jeg er en rock´n´roll romantiker, måske er det en irrationel følelse, men jeg kan huske at jeg for 20 år siden under indspilningerne af "Simpatico" kom til den erkendelse, at det her er noget jeg kommer til at lave resten af livet. Erkendelse nummer to kom så med mine egne numre, at jeg faktisk kan selv. At der skulle gå 33 år før jeg kommer med en soloplade, kan virke mærkeligt, men det er aldrig noget jeg selv har tænkt på før nu. Og den kommende plade, det er mig, hvor jeg er lige her og nu. Opstået af følelser, der er benzin for mig i sangskrivningen. Om ansvar og tilgivelse. Om livsglæde og dødsangst".

Singlen "The Future Is Now" udkom i sidste måned og videoen kan ses herunder:

 
Og næste fredag d. 25. august kan man få endnu en forsmag på hvad der venter i form af den nye single "Dying Is Easy (Rock´N´Roll is Hard)"! Hele albummet er iøvrigt mixet af Jacob Hansen, der bl.a. har stået for Volbeat´s produktioner. Jesper Binzer spiller tre koncerter omkring udgivelsen :

31.10 POSTEN - Odense
01.11 TRAIN - Århus
02.11 LOPPEN - København
 
___________________________________________________________________________________
 
Ny video fra The Boy That Got Away

Den 1. august udgav The Boy That Got Away singlen ‘Moonsick’ fra deres kommende album. I den forbindelse har de lavet en flot alternativ livesession af samme nummer. Den ellers karakteristiske lyd af buldrende trommer, pulserende baslinjer og overbelastede forstærkere, som bandet er kendt for, har de skuret ned for i denne version, hvilket har givet plads til en mere følsom vokal og et mere afdæmpet sammenspil. Videoen er produceret af Mikkel Carlsen ved P.P. Productions. Se videoen herunder.
 
_____________________________________________________________________________________
 
Ny single og musikvideo fra Ivy Crown
 
Ivy Crown er et all-female rock band med ice queen attituder og hooks der får jorden til at ryste under dig. Efter deres succes med første single "Timout", er Ivy Crown klar med den knusende anden single, som hedder "Enemy". Pigerne smadrer bogstaveligtalt biler og driver deres dæmon væk i videoen. "Enemy" er voldsomt fængslende, farlig i lyden og fængslende. Du kan se videoen lige herunder.
 


Ivy Crown er et uprætentiøst projekt drevet at tonstung guitar og store melodier. Projektet er ryddet for indadvendthed og indielyd. Det er lige på og hårdt! Kvinderne har været en del af den danske musikscene i mange år, og ambitionerne er store og internationale. Derfor kan bandet allerede inden den første single er ude annoncere at Prime Collective er bandet nye management og label. Bandet kan opleves live til Uhørt Festival d. 19/8 samt 1/9 på Vega som support for Dog Eat Dog, ligesom internationale samarbejdspartnere i Japan og UK meldes yderst interesserede i projektet. Ivy Crown er et ubeskrevet blad, men de er klar til at fylde de mange sider, med deres lyd, attituder, og fremtoning.
 
______________________________________________________________________________________
 
Melt Galore udsender debut single
 
Electro-Reggae-Metal’erne Melt Galore - bl.a. med Thorbjørn Risager - fejrer Phil Lynotts 68-års fødselsdag med Lizzy-cover. Debut-singlen fra Melt Galore - "Gonna Creep Up On You" - lander på alle digitale platforme den 20. august.

"Gonna Creep Up On You" er oprindeligt udsendt af Thin Lizzy, på albummet "Vagabonds Of The Western World" i 1973, og udkommer på dagen, hvor Thin Lizzys sanger, bassist og sangskriver, Phil Lynott, ville være fyldt 68 år. Phil Lynott døde 4. januar 1986. 44 år efter, at Phil Lynott og Eric Bell skrev sangen, er den stadig en kraftfuld sag. Nu i hel ny indpakning!
 

Melt Galore er det der opstår, når man samler publikums- og anmelderfavorit, bluessanger Thorbjørn Risager (6 albums med sit band The Black Tornado), metal-guitarist Kirk Backarach (Iron Fire), dub-keyboardspiller Jon Anderson, og bassist og beatklipper Morten Langkilde. Stilen er electro-reggae-metal - forkortet ERM. Et genre-clash fra produceren Umpff, der både rocker og groover.
 

Musikvideo: Videoen til "Gonna Creep Up On You" udkommer også 20. august, og består af en lang række højopløsningsfotos af Lynott med kvindeligt bekendtskab, skudt af legendariske Jørgen Angel (der fotograferede ALLE de store i 70'erne), da Thin Lizzy besøgte København i 1973 og 1976. Så hold øjne og ører åbne den 20. august!!!!
______________________________________________________________________________________
 
Ny musikvideo fra Kickin Valentina
 
Det amerikanske band Kickin Valentina er ude med en ny musikvideo. Den er til sangen "Turns Me On", som er første single fra bandets kommende album "Imaginary Creatures". Videoen kan ses herunder.
 
 
Albummet, som er bandets anden udgivelse på det danske selskab Mighty Music udkommer world wide den 11. august (i Japan via Bickee Music). Bandet tager efterfølgende på en Europa tour som bl.a. bringer dem forbi Belgien, Tyskland og Danmark. Se tour posteren herunder. I Danmark spiller bandet på High Voltage i København. 
 
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg