Herunder kan du læse nogle af de seneste nyheder fra den store rock og metal verden. Men du kan også læse endnu flere nyheder på Calles Rock Corner Facebook side. Følg os ved at klikke på banneret herunder.
 
_________________________________________________________________
 
Wasted starter indspilning med ny besætning

Wasted, som er et af Danmarks ældste heavy metal bands, er klar til at gå i studiet. De vil genindspille 12 gamle sange, som de forventer at udsende i maj måned 2018. Det er Nicklas Sonne (Defecto, Theory m.fl.) der står for indspilning og samtidig er han chef producer.

I december 2017 forlod Allan og Alexander Sørensen bandet på en venskabelig og fair måde. Nye mænd i bandet er guitarist Thomas Pedro (Black Succubi) og trommeslager Alex Mars (Judas Priest Jam). Udover de to, så består bandet af bassist Claus Jepsen, guitarist Thomas X-mas og sanger Michael Sonne.
 
_________________________________________________________________ 

Nordic Noise 2018 klar med fuldt program


Når 2-dages festivalen Nordic Noise slår dørerne op den 11. og 12. maj 2018, så er det sjette år festivalen afholdes. Dette år bliver med det hårdeste program til dato og du kan bl.a. opleve britsike Blitzkrieg, svenske Transport League, svenske Dream Evil samt et par unge danske fremadstormende rock bands i form af Junkyard Drive og tainted Lady. Hele programmet  kan ses herunder.

Fredag den 11. maj:

SCORPIONS TRIBUTE (DK)
BLITZKRIEG (UK)
IRON ANGEL (DE)
MANTICORA (DK)
TAINTED LADY (DK)
ANNOMINUS (DK)

Lørdag den 12. maj:

MAIDEN AALBORG (DK)
DREAM EVIL (SE)
PORTRAIT (SE)
JUNKYARD DRIVE (DK)
TRANSPORT LEAGUE (SE)
PECTORA (DK)

Hovemanden bag Nordic Noise, Michael H. Andersen udtaler følgende: Det er uden tvivl det tungeste program nogensinde for Nordic Noise. Jeg er glad for at se, at den retning vi tog sidste år, er den folk vil have. Oldschool, loud og heavy med en stor blanding af etablerede kunstnere og ungt frisk blod. En ny ting i år er, at vi har et stort afterparty begge nætter med de bedste danske coverbands, der spiller Scorpions og Iron Maiden sange.

Festivalen bliver i år afholdt på Halmtorvet 9, som er et nyt musik venue i København. Udover de gode lokaler, vil det også være muligt at nyde en kold øl og noget mad udenfor i gårdhaven.

Billetter til festivalen kan købes via dette link.
 
____________________________________________________________________________________
 
Marco Mendoza udgiver nyt solo album og giver koncert i København 

Oplev en af de største ikoner inden for rocken på Vesterbro! Marco Mendoza er kendt fra bl.a. Whitesnake, Ted Nugent og pt. The Dead Dasies, gæster Danmark med fuldt band i forbindelse med udgivelsen af hans nye album ”Viva La Rock”, der udkommer 2. marts på danske Mighty Music/Target Group. 

Eksklusivt får du mulighed for at se Mendoza på både vokal og bas spille sange fra det nye album samt fra hans omfattende bagkatalog og mon ikke der kigger en dansk optræden forbi også? Søren Andersen fra Electric Guitars m.m. har nemlig produceret albummet og det gæstes af Mike Tramp. Desuden har du mulighed for at købe ”Viva La Rock” albummet på LP og CD før alle andre! Koncerten finder sted på Halmtorvet 9 den 24. februar 2018. 

Det tilbydes tre billetter:
Entré: 200 kr.
Entré + CD "Viva La Rock": 250 kr.
Entré + LP "Viva La Rock": 300 kr.
 
Billetsalget er startet og billetterne kan købes på biletto via dette link.
 
_____________________________________________________________________________________
 
Suckerpunch udsender julesang
 
Det danske band Suckerpuch har begået en julesang, nærmere betegnet en cover version af Chuck Berrys udødelige klassiker; “Run Run Rudolph.” Med dette tiltag håber de på, at kunne få lidt mere rock n roll julemusik i omløb end de gængse sange vi altid lytter til i denne tid. Se videoen herunder. Derudover udtaler bandet at de arbejder på ny musik, som forhåbetlig vil kunne høres i 2018. 
 
 
 
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg