Nye indlæg

Devil’s Train – Devil’s Train

Skrevet af Calle
14-02-2012

Devil’s Train er en ”supergruppe” i den forstand, at bandet er sammensat af nogle promonente folk inden for rockens verden. Bandet består nemlig af sanger R.D. Liapakis (Mystic Prophecy), guitaristen Laki Ragazas (Oliver Weers band), trommeslager Jörg Michael (Stratovarius) og bassisten Jari Kainulainen (ex. Stratovarius og ex. Evergrey). Så med disse navne under Devil’s Train navnet, så havde jeg ret høje forventninger til bandets debut album. Og lad mig sige det med det samme – jeg er ikke skuffet!!!

Devil’s Train spiller hard rock og det er i den gode ende af skalaen. Det er ren kræs for øregangene. Lyt blot til Laki’s fede guitar riffs og R.D.’s perfekte vokal, som fuldendes med den bund solide grundrytme fra Jari og Jörg. Man kan sagtens høre at de fire herre har en vis erfaring med i bagagen, som de på Devil’s Train føre sammen og dermed har de indspillet en klasse album.

Der er 12 sange på Devil’s Train og ikke et af disse numre virker som fyldstof. Der er knald på fra mundharmonikaen i åbningsnummeret ”Fire And Water” til albummet afsluttes af The Guess Who klassikeren fra 1969 ”American Woman”, som bandet også har udsendt en musikvideo til. Se den her. Sidst nævnte er klart den bedste version jeg har hørt af netop denne sang. Derudover synes jeg også rigtig godt om ”Yellow Blaze”, ”Devil’s Train”, ”Sweet Devil’s Kiss” og ”Room 66-64”. Også de mere downtempo nummre som ”Forever” og "The Answers" falder godt i min smag. Sammensætningen af sangene virker perfekt og man bliver på intet tidspunkt træt af tempoet eller rytmen.

Albummet er indspillet i Prophecy And Music Factory Studios og det er produceret af Liapakis og hans Mystic Prophecy band mate Christian Schmid. Lyd og produktions-messigt kan man heller ikke sætte en finger på noget.

Rock ’n’ Roll is alive and it goes by the name Devil’s Train!!!! Køb albummet og du vil med sikkerhed ikke blive skuffet og du vil helt sikkert lytte til det MANGE gange. Det har jeg gjort og det vil forsat gøre det. Devil’s Train vil med næsten 100 % sikkerhed være at finde på min personlige top 10 liste over albums udgivet i 2012. Altså en klokkeklar anbefaling herfra!!!! Der skal noget til før jeg giver 6 dødningehoveder, men Devil's Train har sku fortjnet det.

Devils’ Train udkommer den 17. februar via Edel/Ear Music/Sony.

(6 ud af 6)

Lyt til Devil’s Train: På nuværende tidspunkt kan man ikke lytte til bandet online (udover videoen i linket ovenfor i teksten).


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com