Herunder kan du læse nogle af de seneste nyheder fra den store rock og metal verden. Men du kan også læse endnu flere nyheder på Calles Rock Corner Facebook side. Følg os ved at klikke på banneret herunder.
 
_______________________________________________________________________
 
Ny musikvideo fra Monster Truck
 
Det canadiske band Monster Truck har udsendt en ny musikvideo. Det er til sangen "Evolution", som er at finde på bandets kommnede album "True Rockers". Albummet udkommer via Mascot Records/Mascot Label Group den 14. september. Se videon herunder. 
 
 
Udover at udgive nyt album, så tager bandet også på tour som opvarmning for Black Stone Cherry. Her spiller de blandt andet i Pumphuset i København den 13. november. Billetter til den koncert kan købes via dette link
________________________________________________________________________
 
Bunkerstruck udsender ny musikvideo og holder releasefest
 
Det Københavnske band Bunkerstruck holder albumreleasefest. Det bliver  bandets allerførste koncert nogensinde. Datoen for koncerten er den 28. september 2018 på High Voltage i København. Grunden til, at de har været så længe om at afholde releasefesten, er simpelthen, at de nægtede at debutere andre steder end på High Voltage, som jo har været flytningslukket for en stund, men som - både i forhold til den nye placering, publikum og generelle stil - synes at gå perfekt i spænd med Bunkerstrucks uhøjtidelige hardrock. Der vil være gratis indgang til koncerten.

Derudover har bandet netop færdiggjort en musikvideo til sangen "No One's Gonna Stop You", som dermed er den fjerde officielle DIY video fra albummet "The Showdown". Bandet har lavet videoen som en uforbeholden og rendyrket hyldest til Copenhell og den er derfor skudt under Copenhell Festival 2018. Se videoen nedenfor.
 
I februar anmeldte vi "The Showdown" her på siden, og den fik 4½ ud af 6 dødningehoveder. Vi skrev bl.a. "Er du til moderne hard rock og metal med inspiration hentet fra 70’erne, 80’erne og 90’erne, så tror jeg du vil finde dette album interessant". Læs hele anmeldelsen her.
 
Du kan læse mere om releasefesten på High Voltage via dette link.
 
_______________________________________________________________________
 
De Frigjorte udgiver debut album og spiller på festivaler henover sommeren
 
Det danske band De Frigjorte udsender deres debut album indenfor meget kort tid. Men allerede nu kan du lytte til førstesinglen "Ja Tak!" inde på Spotify (link). Mange betegner bandets musik som en blandinf ag Magtens Korridorer og Gasolin' tilsat lidt mere guitarfræs, men bandet kalder selv deres musik for Erik Balling rock. 
 
 
Bandet spiller på en del større og mindre festivaler henover sommer. Her kan bl.a. nævnes Skive Festival, Samsøfestival, Prison Ink i Horsnes Statsfængsel, Rabbit hole festival, Made In Esbjerg, Vedstedsø festival, Ikast Musik liv, Furesø festival m.fl.
 
Følg bandet på Facebook via dette link
 
_________________________________________________________________
 
Wasted starter indspilning med ny besætning

Wasted, som er et af Danmarks ældste heavy metal bands, er klar til at gå i studiet. De vil genindspille 12 gamle sange, som de forventer at udsende i maj måned 2018. Det er Nicklas Sonne (Defecto, Theory m.fl.) der står for indspilning og samtidig er han chef producer.

I december 2017 forlod Allan og Alexander Sørensen bandet på en venskabelig og fair måde. Nye mænd i bandet er guitarist Thomas Pedro (Black Succubi) og trommeslager Alex Mars (Judas Priest Jam). Udover de to, så består bandet af bassist Claus Jepsen, guitarist Thomas X-mas og sanger Michael Sonne.
 
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg