Herunder kan du læse nogle af de seneste nyheder fra den store rock og metal verden. Men du kan også læse endnu flere nyheder på Calles Rock Corner Facebook side. Følg os ved at klikke på banneret herunder.
 
______________________________________________________________________________
 
Midwinter Meltdown 2019

Dette er 15ende gang der afholdes Midwinter Meltdown, og folkene bag arrangementet er stolte over at kunne præsentere mægtige Rotting Christ som headliner. Igen i år afholdes arrangementet i de fede lokaler på det regionale spillested i Randers: Turbinen. De græske Black Metallers Rotting Christ der de sidste 30 år har huseret som et af de største undergrundsnavn i Black metal, og mon ikke de nok skal få MWM med sig en tur i helvede. Og dagen før d. 15 februar udgiver de netop deres nye album.
 
Den danske headliner er intet mindre end album aktuelle Artillery, der endnu engang høster talrige reviews fra hele verden og stadig spiller deres helt egen særegne thrash.
 
Fra old til new school får vi polske Materia med deres nyfortolkning af hvordan metal kan lyde i 2019. Mægtige Thorium der osse stadige er albumaktuelle ryster grundvoldene med deres bombastiske dødsmetal. Sidste navn på plakaten er randrusiansk oldschool heavy metal fra de lokale Metal Cross, der spiller fra hele 80er bagkataloget til helt nye skæringer. Et sidste band der vil åbne festivallen offentligøres først i Januar. Så mød op i Randers, støt op om metal-musikken og sving garnet til fed tråd!

Historie:
Midwinter Meltdown er en en-dags musikfestival i Randers, som har kørt en gang årligt siden 2005 og efterhånden virkelig har fået fodfæste i Danmark. Formålet har fra starten været at fremme kendskabet og interessen for undergrunds- og live-musik, primært genrer indenfor heavy metal, og ikke mindst at fremme den lokale musik. Midwinter Meltdown søger derfor også at præsentere et varieret program med både etablerede og nye kunstnere. Metal-musik præsenterer sig bedst i store lokaler med højt til loft og plads til lyd, lys og sceneshow. Turbinen er det nye spillested i Randers og har de perfekte forhold det og rammer for en god festival, og Midwinter Meltdown er utrolig glade for det nye samarbejde med Turbinen.
 
Randers ER nu på det danske landskort som en by, der tør støtte undergrundsmusikken, og ikke mindst støtte en musikgenre som heavy metal, der næsten totalt ignoreres af radio og TV. Midwinter Meltdown er med til at give unge en kvalitetsoplevelse med musikken, og er samtidig en portal, hvor græsrødderne kan møde de professionelle. Festivalen er non-profit og køres udelukkende af frivillige, skulle der være et lille overskud vil det automatisk blive overført til næste års event. Hele samarbejdet kan kun lade sig gøre pga. Café Von Hatten og finaciel støtte fra Randers Kommune og Fonden Harmonien.
 
Link til eventet på facebook:
 
Link til billetsalg:
 
_____________________________________________________________________________________
 
Nordic Noise 2019 offentliggør de første navne
 
Når Nordic Noise Rock Festival for syvende år i træk slår dørene op for 2-dages rock festival sker det for første gang i Amager Bio, nærmere betegnet fredag d. 10 og lørdag d. 11 maj. I dag offentliggøres billetsalg og de første bands til Nordic Noise Rock Festival 2019.

“Det føles som at komme hjem”, siger bagmanden for festivalen, Michael H. Andersen, ”Jeg er stolt over det stærke program vi har klar indtil videre og det er kun begyndelsen. Både publikum og artister ved der kommer til at vente dem en sublim oplevelse hvad angår både lyd, lys og alt andet det nye Amager Bio kommer til at byde på, så vi planlægger at optage flere af koncerterne til fremtidige live albums. Hvis ikke det skulle være her, hvor så?

Fredagen kommer til at stå i den klassiske rocks tegn med den første koncert i København i over halvandet år for Mike Tramp & Band Of Brothers. Det bliver en koncert med gæsteoptrædener og en sætliste udover det sædvanlige. Mike Tramp (billedet herunder) drager på tour i USA, og UK og spiller sammenlagt 50 shows i foråret 2019 i forbindelse med udgivelsen af sit nye album, der ser dagens lys d. 1. marts. Så forvent en Mike Tramp i topform når han indtager Amager Bio.
 
Mike Tramp: ”Vi lever nu i en tid hvor musik er noget man henter ned fra en sky, og pladebutikker er en specialitet som kun få kender. Men for os som elsker rock musik og lever rockmusik, er livekoncerten vores sidste domæne og standpunkt. Nordic Noise er år efter år blevet stedet hvor vi samles i rockens navn og hvor nye bands deler scene med gamle klassikere. Det er vores fest, og ingen kan tage den fra os. Long live Rock’n’ Roll”.
 
 
Yderligere navne om fredagen tæller det legendariske svenske rockband Electric Boys. Et band der blev verdenskendt med hittet ”All Lips’n’Hips ” og efterfølgende har turneret verden rundt med bl.a. Metallica og Alice Cooper. Bandet er netop nu aktuelle med det albummet ”The Ghost Ward Diaries”, der bliver modtaget med kyshånd i den internationale presse. Et af de mest succesfulde danske rockbands i de senere år hedder Junkyard Drive og med to albums i bagagen, mange koncerter, bl.a. på Sweden Rock Festival, og radiohittet ”Geordie”, er der næppe tvivl om vi vil se et ungt rockband komme helt udover Amager Bios scenekant.

Lørdagen flyver vi tilbage i tiden, og så alligevel ikke. The Night Flight Orchestra (billedet herunder) fra Sverige er et af de mest omtalte rockbands i 2018 og har ligget højt på hitlisterne i både hjemlandet, Tyskland og UK. Bandet der består af medlemmer fra bl.a. Soilwork og Arch Enemy spiller melodisk AOR orienteret rock med tydelige referencer til bands som Survivor, Journey og Boston. Bandet er allerede berygtet for deres larger than life sceneshow, som uden tvivl kommer til at ramme loftet i Amager Bio. Samme aften optræder de engelske NWOBHM legender Tygers Of Pan Tang, der for to år siden spillede i Danmark for første gang til lige netop Nordic Noise og leverede festivalens nok bedste show det år. Vi byder bandet velkommen tilbage med et spritnyt album, der ser dagens lys lige før koncerten. Og mon ikke vi også forkæles med udødelige klassikere som ”Love Portion No.9” ”Hellbound”, og ”Only The Brave”?
 

Se en video teaser for "Nordic Noise 2019" herunder:
 

Nordic Noise 2019 line-up indtil nu

Fredag d. 10 maj
Mike Tramp (DK)
Electric Boys (SE)
Junkyard Drive (DK)

Lørdag d. 11 maj
The Night Flight Orchestra (SE)
Tygers Of Pan Tang (UK)

... flere bands vil blive annonceret.
 
CallesRockCorner logoet er designet af Joachim Friberg