Om os

Calles Rock Corner blev startet tilbage i 2007 af Jesper "Calle" Callesen, som altid har interesseret sig for Rock og Metal musik og som gerne ville dele sin glæde for musikken med andre ligesindet.
 
Siden da har han brugt siden til hovedsageligt at sætte fokus på upcomming bands indenfor genrerne Rock, Heavy, Metal, Blues og alt der imellem.
 
Dette gøres primært gennem anmeldelser, "Band of the Week" og interviews.
 
Sideløbende med denne website har han også en facebook side hvor han både deler sine anmeldelser, "Band og the Week" og interviews, samt nyheder som han synes er interessante og aktuelle. Du kan følge vores facebook side her.
 
På Calles Rock Corner har der gennem årene været tilknyttet forskellige anmeldere. I øjeblikket består anmelder korpset af følgende:
 
Calle (siden 2007) - Primært Rock, Hard Rock, Blues Rock, Heavy
"Min interesse for rock og heavy startede tilbage i slut 80'erne, hvor jeg fandt et kassettebånd med Scorpions på en cykelsti. Herefter sad jeg klistret til fjernsynet hver søndag aften for at se MTV's Headbanger's Ball. Her fik jeg en masse ny inspiration til musik. Jeg har en rimelig bred smag indenfor rock, heavy og metal. Nogle af mine all-time favoritter er bl.a. Bon Jovi, Skid Row, White Lion, Mötley Crüe, Iron Maiden og Metallica. Men jeg lytter også til blues rock, alternative rock/metal og så gik "grunge-bølgen" heller ikke min næse forbi".
 
Peter Letting (siden 2012) -  Promært Hard Rock, Heavy, Metal, Death Metal
"Jeg spiller ikke selv musik, eller har nogen akademisk bagrund indenfor musik. Jeg lytter mest med hjertet, og kan som sådan lide ALLE genrer, hvis musikken "taler" til mig. Jeg er mest til heavy metal, men jeg lytter til meget forskelligt. Mine rødder ligger hos Judas Priest, Iron Maiden og Metallica tilbage i 80'erne".
 
Jacob Jørgensen (siden 2017) - Lidt af det hele…
"Min interesse for Hard Rock/Metal startede i 88-89. Jeg kan lide de fleste genre. Mine favoritter er: Iron Maiden, L.A. Guns, Mötley Crüe, Wasp, Testament, Overkill, Annihilator, Black Sabbath, Deep Purple".
  
callerock@gmail.com