Betalingsformen i Calles Rock Shop er PayPal. Er dette ikke en betalingsform du benytter, men finder du noget i shoppen du gerne vil købe, så send mig en mail og vi finder ud af en anden betalingsform. Send mail til:

Jamie Cullum - Live At Blenheim Palace (DVD)

2004 - Universal

1 Introduction
2 I Get A Kick Out Of You
3 Frontin'
4 "A Love Supreme" - Portland, Oregon, USA
5 Twentysomething
6 "Planes, Trains And Automobiles" - On Tour, USA
7 All At Sea
8 Old Devil Moon
9 God Only Knows
10 What A Difference A Day Made
11 "Beat Surrender" - San Fransisco, USA
12 Why Do Today What You Can Do Tomorrow
13 "Singin' In The Rain" - Somerset, UK
14 Next Year Baby
15 Wind Cries Mary
16 "Roxy Music" - Los Angeles, USA
17 Love You Should Have Come Over
18 High & Dry / Singin' In The Rain
19 These Are The Days
20 "These Are The Days" - Plymouth, UK
21 I Could Have Dance All Night
22 But For Now

23 Busking In San Francisco
24 Live UK Festival Footage
25 I Wanna Be A Pop Star (Previously Unseen Performance)
26 For All At Sea
27 These Are The Days (Video)
28 Wind Cries Mary (Video)
29 Making Of Wind Cries Mary
På lager
30,00 20,00 DKK
Jamie Cullum - Live At Blenheim Palace (DVD)