Nye indlæg

St. Prostitute – Here Come The Prostitutes

Skrevet af Calle
09-03-2012

Jeg har ventet spændt på dette album fra danske St. Prostitute. Hvorfor? Jo fordi jeg har fulgt tilblivelsen af albummet, bl.a. med et par besøg i studiet under indspilningen (læs mere her) og et interview med guitarist Morten Korsholm (læs her). Udover ham består bandet af sanger/guitarist Fussy Korsholm, bassist Kim Mikkelmann og trommeslager Jack Andy. Bandet blev dannet i 2007, dengang under navnet L.A. Prostitutes, og de har tidligere udgivet en EP med titlen ”Get Drunk Or Die Trying”.

Men nu til selve albummet. Det består af 10 sange, hvoraf de tre er ny-indspilninger af sangene fra bandets EP samt syv nye sange. Stilen er hard rock med inspirationen hentet i 80’ernes/90’ernes L.A. musikscene og dertil tilføjet lidt punk attitude. Efter min smag er Here Come The Prostitutes sammensat rigtig godt. Der er både blevet plads til de fede rock sange, som f.eks. Here Come The Prostitues” og ”Schizophrenia” men også de mere ”bløde” power ballader, som første singlen ”Dreaming Of You” og ”A Bitter Man’s Lullaby”. Derudover synes jeg rigtig godt om ”Say When It’s Over” og ”I’m Not Falling”. I sidst nævnte synger Fussy duet med Line Krogholm og det fungere rigtig godt. Alt i alt er det ti gode sange, hvor lytteren for et album med tilpas variation i musikken og et band der viser hvordan man skriver en god melodi/sang. Bandet gør det samtidig rigtig godt og Fussy’s stemme passer godt til musikstilen. Han har efter min mening udviklet sig siden EP’en fra 2009.

Here Come The Prostitutes er indspillet i Medley Studios i København med Søren Andersen bag knapperne. Søren har tidligere produceret andre danske bands og spiller selv guitar for bl.a. Glenn Hughes og Mike Tramp. Lyden på albummet er pæn, men IKKE poleret og Søren formår at få den rette råhed og attitude indover albummet. Derudover leverer han også keys på et par af sangene.

St. Prostitute er helt sikkert et band man bør holde øje med i fremtiden. Jeg tror de har hvad der skal til for at begå sig på den danske rock scene. De viser i hvert fald hvordan man skal skære et godt rock album. De har brugt et par år på at få albummet klar, samt et navneskift, og nu skal det ud til folket. Og jeg kan kun sige, at det har været ventetiden værd. Sammen med bl.a. Shotgun Revolution, Bullet Train Blast og Kings In Exile skal de få ROCKEN er tilbage i dansk musik. Jeg har sagt det før og jeg siger der gerne igen. Jeg tror måske dette bliver året hvor danskr rock for alvor slår igennem. Horn’s Up!!!!

Here Come The Prostites udkommer den 12. Marts via Gateway Music

     (4½ ud af 6)

Lyt til St. Prostitute: http://www.facebook.com/pages/St-Prostitute


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com