Nye indlæg

Fatal Force – Unholy Rites

Skrevet af Calle
29-03-2012
Fatal Force blev dannet i 2005 af danske guitarist/producer Torben Enevoldsen (Fate), som efter at have færdiggjort det andet Section A album, begyndte at skrive nye sange, som resulterede i Fatal Force’s første album ”Fatal Force” fra 2006. På det album medvirkede sanger Marts Levén (ex. Yngwie Malmsteen) og trommeslager Daniel Flores (Mind’s Eye). Nu er vi i 2012 og Fatal Force har netop udsendt deres andet album Unholy Rites. Denne gang medvirker, udover Enevoldsen, sangeren Michael Vescera (ex. Loudness og ex. Yngwie Malmsteen) og trommerslager Dennis Hansen.

Stilen på albummet er melodisk hard rock tilsat en god portion metal. Melodierne er velskrevet og sangene sprudler af energi og power. Dertil skal lægges lækkert guitarspil, gode soloer og Vescera’s powerfulde stemme. Grundrytmen er tilpas tung og det passer perfekt til Enevoldsen’s guitarspil.

Sangene fungere rigtig godt sammen og der er en tydelig rød tråd gennem hele albummet. De sange der falder bedste i min smag er titlesangen ”Unholy Rites” samt ”Lessons In Evil”, ”Higher Ground” og ”House Of Pain”. Men jeg kan, uden tøven og med ro i stemmen, sige at ingen af sangene på Unholy Rites falder igennem. Alt i alt er det et gennemført album og jeg kan varmt anbefale det til fans af melodisk hard rock/metal.

Guitar, bas, trommer og keyboard er indspillet i Funny Farm Studios i Danmark og vokalen er optaget i The Toyroom iNashville, USA. Producer på albummet er Mr. Enevoldsen selv. Lyden på albummet kan man heller ikke sætte en finger på. Så du får et super album, med gode sange, solide guitarsoloer og hårde rytmer, hvis du erhverver dig Unholy Rites. Just Buy It!!!

Unholy Rites udkom 21. Marts via Proude Records.

      (5 ud af 6) 

Lyt til Fatal Force: http://www.facebook.com/fatalforcetheband


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com