Nye indlæg

Airrace - Back To The Start

Skrevet af Lars
05-04-2012
Airrace spiller en god gang melodisk hard rock i stil med Aviator, Thunder, lidt Whitesnake, lidt Van Halen og lidt 80'er Gary Moore. Det er meget forfriskende og behageligt at lytte til. Back To The Start er et helstøbt og fedt album med masser af god massiv guitarlyd. Sammenspillet er gennemført og vokalen er som den skal være. Jeg kunne måske godt have tænkt mig at bassen lå lidt længere fremme og var tydligere, men ellers er der ingen klagepunkter :)

Airrace startede tilbage i 1982 og udsendte første album i 1984, så det er nogle stil-vante drenge vi har med at gøre. De har holdt en lang pause, men gik sammen igen og indspillede dette album, og det tror jeg vi er mange der er glade for. Hvis man kun er til total tung metal skal man nok ikke kaste sine penge efter denne cd, men er man til melodisk rock er denne cd et must.

Der er 12 velskrevne numre på Back To The Start og alle er i samme stil, men er meget forskellige alligevel. Man kan høre at de mener det alvorligt. Jeg tror at de er fede live på grund af den meget smittende stemning der strømmer ud af højtalerne.

Jason Bonham startede med at spille trommer i Airrace, men har holdt en pause fra bandet. Efter sigende skulle han have sagt ja til en reunion, det kunne da være nice.

Airrace består på denne cd af: Keith Murrrell på sang, Laurie Mansworth på lead guitar, Simon Dawson på trommer, Dean Howard på rytmeguitar, David Boyce på bas og Toby Sadler på keyboards.

Back To The Start er ude via Frontiers Records

      (5 ud af 6) 

Lyt til Airrace: http://www.myspace.com/airraceband


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com