Nye indlæg

Deadend In Venice - See You On The Ground

Skrevet af Lars
06-04-2012
Tyske Deadend in Venice spiller melodic death metal, og de gør det godt. De er en god indgang til death metal universet, hvis man ikke er så vant til den stil, men gerne vil afprøve den i en light udgave. Der er en god portion velkendt goth metal henover, som jo er blevet meget populært de sidste mange år.( mon ikke de har lyttet lidt til Nightwish... det tror jeg)

Der er et godt samarbejde mellem Christian Litzba den mandlige growl/screamer og den kvindelige goth sangerinde Annabell Klein.

Selvom der er 9 numre på cd'en er den irriterende kort, godt 33 minutter. Nogle af numrene kunne sagtens have tålt at blive forlænget, da de stopper lige når de er godt i gang, hvilket også virker en smule negativt, når nu det ellers er så godt. Selve musiken bliver spillet med nerve og energi som fortjener at blive spillet højt. Man bliver i godt humør og får lyst til at hoppe rundt.

Startnummeret "Hate Sweet Hate" starter ligepå og hårdt og er en god repræsentant for, hvad man vil opleve den næste halve time i deres selskab. Som sagt er cd'en meget kort og man forbavses hver gang at den allerede er slut, hvilket har fået mig til at trykke på repeat-knappen hver gang jeg sætter Deadend in Venice på. Det er et band jeg gerne vil opleve live og håber at de finder vej nord på. Jeg er sikker på at de godt kunne gå hen at blive internationalt store inde for de næste par år.

Selve produktionen er lykkedes godt, specielt trommerne har en fed lyd. Der er en god ballance mellem de enkelte instrumenter og sangen står tydeligt frem.

Foruden Christian og Annabell består Deadend in Venice af Tim Schmidtke på rytmeguitar, Kevin Klein på leadguitar, Andreas Ackermann på bas og Frank Koppe på trommer.

See You On The Ground er ude via Rock 'n' Growl

      (5 ud af 6) 

Lyt til Deadend In Venice: http://www.reverbnation.com/deadendinvenice


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com