Nye indlæg

All Trays For Venom – Burned By Blackened Sun

Skrevet af Calle
11-04-2012

All Trays For Venom kommer fra Århus og bandet blev dannet i 2008. Band medlemmerne tæller Rasmus Godsk (vokal), Jesper Grud (guitar), Jesper Jakobsen (guitar), Simon Ranjan Buje (bas) og Troles Nissen (trommer). Bandet skrev for nylig kontrakt med Mighty Music/Target Distribution og Burned By Blackened Sun er deres debut album.

Stilen på Burned By Blackened Sun er metalcore, hvilket for mig betyder energiske og aggressive sange med tons tunge rytmer. Som nogen måske vil vide, så er denne stil ikke min foretrukne, MEN jeg må nu sige, at dette album har fanget min interesse. Der er tale om tolv benhårde skæringer, hvor stilen lægger godt for land i åbningsnummeret ”Learn To Bleed”. Herfter forsætter albummet i samme stil med fede trommer (der ifølge presseskrivelsen er indspillet på bunden af en swimmingpool), en tung bas, intense guitar riffs og soloer samt Rasmus’ hårde og rå vokal.

Mine favoritsange på Burned By Blackened Sun er ”A Viciuos Circle”, One World For The Wicked”, ”Scars Of You” og den satiriske ”The Revenge Of Dr. Phil”. Et par af sangene går lige en anelse udover min smag, som f.eks. ”Until The End”, hvor der ca. midt i nummeret går lidt for meget ”smadderkasse” i den. Men alt i alt er det et gennemført godt debut album og en klar tilkendegivelse på, at All Trays For Venom er født på den danske metalscene og helt sikkert her for at blive.

Albummet er indspillet i Dead Rat Studios med Jacob Bredahl bag knapperne. Han behøver vel ingen nærmere præsentation?? Sammen med bandet har han formået at lave et super fedt metalcore album, som jeg varmt kan anbefale til metalfans derude i det gange land.

Burned Bt Blackened Sun udkommer den 16. April via Mighty Music/Target Distribution

(4½ud af 6)

Lyt til All Trays For Venom: http://www.facebook.com/AllTraysForVenom

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com