Nye indlæg

Road To Manila – Waiting For Goddeau (EP)

Skrevet af Calle
11-04-2012

Road To Manila er et post-metal/hardcore band fra Fredericia, som blev dannet i 2007. Bandet består af Nicolai Lindegaard (vokal), Allan Kristensen (guitar), Jonas Frausing (guitar), Niclas Facius (trommer) og Jeppe Frausing (bas). Waiting For Goddeau er en EP med tre sange. 

Bandet var oprindeligt et deathcore band og det kan tydeligt høres, især i EP’ens første sang ”Weigh One’s Actions” og den sidste sang ”Of Importance”. Derfor synes jeg personligt bedst om ”Waiting For Goddeau”, som klart er mit favorit nummer på EP’en og især det sidste minuts tid, hvor bandet virkelig viser hvad de kan inden for det melodiske. Nicolai er helt sikkert god på vokal inden for denne genre, men personligt er jeg ikke så meget til denne form for sang. Det er lidt for meget ”skrig/growl” til mig. Men hver sin smag. 

EP’en er helt udmærket indspillet og bandet gør det rigtig godt. Indspilningen er foregået i Ungdommenshus i Fredricia henover sommeren 2011. Manden bag knapperne hedder Rasmus Misá Hodap Hansen og sammen med bandet har han gjort en udmærket EP. Hvis bandet forsætter den gode stil, så spår jeg dem en stor fremtid på den danske (og måske udenlandske) metalscene. Bandet har allerede en del live erfaring og har spillet med bl.a. Hatesphere, By The Patient, As We Fight og Scarred By Beauty. 

Det bliver spændene at høre et fuld længde album fra Road To Manila. Måske med lidt mere downtempo numre og lidt mere melodisk metal. Men ien, det er jo kun min personlige smag. Og det er jo tit svært at bedømme et band på ”kun” tre sange. 

Waiting For Goddeau er selvfinansieret og udkom i oktober 2011.

    (4 ud af 6)   

Lyt til Road To Manila: http://www.facebook.com/roadtomanila

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com