Nye indlæg

Snakebite – Jump The Train (EP)

Skrevet af Calle
23-04-2012

Snakebite er et dansk band fra København som oprindelig startede som et soloprojekt tilbage i 2004, men nu er der kommet fire mand mere med i bandet. Det er stadigvæk Mr. Snakebite på sang, mundharmonika og marchtrommer. Derudover består bandet af Stoopid Niels (guitar), Tommi Lommi (guitar), Anders Harvest (bas) og Michael The Beast (trommer). Med disse navne forledes man til at tro, at bandet ikke mener det seriøst med deres musik. Og jeg er faktisk stadigvæk i tvivl om de virkelig mener det. Dermed ikke sagt, at de fire sange på EP’en er dårlige. Tværtimod så bliver der virkelig rocket igennem og der er fuld knald på fra start til slut. 

Stilen kan bedst betegnes som hard rock med stor energi og fuld power. Det bedste nummer er efter min mening titelnummeret ”Jump The Train” som indleder denne eksplosive bombe af fræsende guitarer, fede riffs, gode soloer, tordnende bas og hurtige trommer. Mr. Snakebite har en stemme, som er tilpas sleazy og rå til denne genre. Han skiftevis synger og ”skriger” hvilket efter min mening giver sangene det rette udtryk. 

Jeg oplevede bandet live for et par uger siden og man kan kun sige, at de gav den fuld gas. Men samtidig virkede det også lidt som om de bare spillede rock’n’roll for sjov – derfor min tvivl om de virkelig mener det. Bandet har den rette attitude og især Mr. Snakebite giver den fuld skrue. 

Jump The Train er indspillet i Stoopid Monkey Music palace og det er produceret af Nalle. Alt musik og alle tekster er skrevet af Mr. Snakebite. Lydmæssigt fejler EP’en ikke noget. Jeg håber bandet en dag får indspillet et helt album, så man kan se hvad de virkelig kan og om de mener det alvorligt!!! 

Er man til hard rock sprængfyldt med energi, så bør man tjekke Snakebite ud. I skrivende stund kan EP’en downloades via linket herunder (hvor længe den ligger der vides ikke). 

Jump The Train er ude.

     (4 ud af 6) 

Download EP'en her: http://snakebite.dk/


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com