Nye indlæg

Diamond Plate - Generation Why

Skrevet af Lars
12-06-2012

Chicago thrash-bandet Diamond Plate's debut fuld længde cd er et "in-your-face" mesterværk.. (de har tidligere udgivet et par ep'er) 

Cd'en Generation Why er det ene fede nummer der afløser det andet...rene energibomber, bortset fra intro'en. Jeg er ikke så meget for den halvlange "vi skruer på radioen og hører os selv" intro....selvom det riff de kommer frem til er ret fedt...smag og behag... 

Diamond Plate formår at hive en tilbage til da Thrash var ung. Det er ægte thrash spillegløde direkte fra nosserne (sorry girls). 

Alle instrumenterne er nøje afstemt og ikke overproduceret. Bassen er ret blød/mørk i lyden, men bliver spillet ekvilibristiskt og knivskarpt. Jo mere man lytter til Generation Why, jo mere elsker man den bas. Guitar, trommer og sang er bestemt værd at lægge mærke til. "The hidden track" er et pænt lille guitarnummer med nålestøj, så man rigtig kommer i "vinyl-mode" 

Produceren er heller ikke nybegynder...Neil Kernon som vi kender fra produktioner af bl.a Cannibal Corpse, Nile, Nevermore, Deicide og Judas Priest har gjort sit arbejde til et rungende 12-tal. 

Der er 11 guldklumper og så lige en intro (radio der bliver scannet igennem programmer for at ende med et pænt fedt riff)

Generation Why er ude via Earache Records

     (5 ud af 6)  
 
Lyt til Diamond Plate: http://www.facebook.com/diamondplate
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com