Nye indlæg

Curt Shaw – Silent Assassin

Skrevet af Claus Skytte
25-06-2012

Curt Shaw er en amerikansk guitarist, der på sin anden plade i eget navn spiller alle instrumenter, bortset fra trommer. De varetages af Allen Lind. Det er en ren instrumentalplade. Curt Shaw har tidligere udgivet plader med Black Aggie og Kryptic. Jeg kender ikke disse bands, men det kan være andre gør. 

Han er en teknisk dygtig guitarist, der kan spille mange stilarter, og både mestrer det hurtige Malmsteen-agtige, og det mere kontrollerede. Han er inspireret af Malmsteen, men det er ikke bare riffing og soloer på 12 minutter. 

Men… Jeg har hørt en del af de her instrumentalplader. Og som det af og til sker med den slags, så bliver det til baggrundsmusik, og man begynder at kigge ud af vinduet når man lytter. Så ved man godt, den er gal. Jeg mangler i den grad noget vokal til at lette det hele. Mit bedste råd til Curt er at begynde at synge, for hvis hans niveau er ligeså højt som med en guitar, skal det nok gå. 

Mit råd til jer: Hvis I synes at instrumentalmusik med både ok riffs og soloer er lige jer, så køb den! Alle andre: Der er fare for at det bliver en af de plader, man bare har stående.

Silent Assassin er ude.

  (2 ud af 6)   
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com