Nye indlæg

Bulldog Mack – Love In Reverse

Skrevet af Calle
27-06-2012

I efteråret 2011 anmeldte jeg Bulldog Mack’s første EP ”Stack ’Em Up” og i den forbindelse skrev jeg bl.a. at jeg håbede på mere musik fra dem. Det er der så kommet nu i form af endnu en EP, som har fået titlen Love In Reverse. Bandet er stadigvæk det samme og består af Mack Jones the 1st (sang), Tommy Krieger (bas), Thunderst L. Wheeler (trommer) og Sick Vic Benderbildt (guitar). Stilen har de heldigvis heller ikke ændret på, så der er fuld knald på den 70’er inspirerede rock tilføjet lidt motown soul.   

Love In Reverse består af seks sange (ligesom forgængeren) og igen sidder jeg med et stort smil på læben, når jeg lytter til sangene. Bulldog Mack’s musik får mig bare i godt humør, så de rammer åbenbart et eller andet i mig. Tænk KISS, Lynyrd Skynyrd og The Solution og bland disse bands godt, så får du måske en ide om stilen. Der er en god rytme i numrene og sangene er velskrevet. Derudover udstråler bandet stor spilleglæde og samspillet virker bare perfekt. Det virker som om de bare hygger sig, når de spiller. Jeg ville ønske jeg kunne opleve dem live, for jeg er sikker på de kommer ud over scenen.   

Alle sangene rammer stort set plet hos mig, men skal jeg udvælge et par stykker af dem, så må det være åbningsnummeret ”You Hung Me Over”, samt ”-93” og det meget KISS-inspirerede titlenummer ”Love In Reverse”. Men ingen af sangene falder efter min mening ikke igennem, måske med undtagelse af afslutningsnummeret ”Crotch Rocket”, som er lidt ved siden af de andre sange, men uden at falde helt igennem. Men det er jo en smagssag. EP’en er velproduceret og musikken ligger godt i forhold til Mack Jones’ stemme.   

Nogle vil måske mene, at bandet ikke har rykket sig fra deres forrige udspil, men det gør efter min mening ikke spor. For det de gør – det gør de sku godt. Og man behøver jo ikke røre ved noget der allerede fungerer. Min anbefaling er – lyt til Bulldog Mack!!!!!  

Love In Reverse er ude.  

     (4½ ud af 6)   

___________________________________________________</

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com