Nye indlæg

Christoffer Mariegaard – Heartshine

Skrevet af Calle
08-08-2012

Christoffer Mariegaard er en dansk musiker og sangskriver fra Aalborg. Han har tidligere sunget i Aalborg bandet Den Røde Løber, men valgte efter nogle år, at nu ville hav indspille et solo album. Det blev midlertidigt sat lidt på stand-by, da han valgte at være med i Niarn’s All-Star kor på TV2. Efter det sluttede færdiggjorde han så sit solo album, som har fået titlen Heartshine. Udover Mariegaard selv, så består bandet af Morten Grandahl (trommer), Peter Clement Lund (guitar), samt to af hans venner fra Den Røde Løber, nemlig Jacob Møller (guitar) og Olafur Dan Snorrason (bas). 

Musikstilen på albummet er melankolsk garagerock, hvor der bruges både elektriske og akustiske guitarer. Derudover gøres der også brug af banjo-guitar i f.eks. åbningsnummeret ”Silent Leather Boots”. Der er en god variation gennem hele albummet, da blandingen af stille og mere rockede sange er rigtig god. Jeg kan rigtig godt lide de mere rockede sange som eksempelvis titelsangen ”Heartshine”, den lidt Psyched Up Janis-lydende ”Loosing Winners” og ”Last Day On Earth”. Sidst nævnte leder tankerne i retning af Smahing Pumpkins. I den mere stille ende af skalaen, så kan synes jeg godt om bl.a. ”Shiver” og ”All To Waste”. 

Jeg skal da være ærlig at sige, at hvis ikke Christoffer selv havde sendt mig albummet, så havde jeg nok ikke kendt til ham og hans musik. Men når det er sagt, så synes jeg faktisk det er et rigtig godt album han har udgivet. Jeg har i hvert fald sat det på anlægget flere gange og jeg er blevet grebet mere og mere af musikken for hvert gennemlyt. Så man kan vel sige, at musikken vokser på en. 

Heartshine er indspillet i Pleasurehouse Recordings og albummet er produceret af Dennis Nielsen, Ronni Strøm og Christoffer selv. Det er blevet mastereret af Jan Eliasson, som vist ikke behøver en nærmere præsentation. 

Overordnet set er det et godt og velproduceret album, som jeg varmt kan anbefale. Især hvis du er til alternativ rock med gode melodier. 

Heartshine er udkommet.

     (4½ ud af 6)  
 
Lyt til Christoffer Mariegaard: http://soundcloud.com/christoffer-mariegaard/sets
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

    1 2 3  >

    Skriv en kommentar

    callerock@gmail.com