Nye indlæg

Loverboy - Rock 'n' Roll Revival

Skrevet af Peter Letting
22-08-2012
Canadiske Loverboy er ude med et nyt album med titlen Rock ’n Roll Revival. Udover, at titlen også dække over titlen på 1. skæring, så ligger der nok også i ordet Revival, at dette er en opsamling af deres største hits igennem tiden + de 3 første numre som er nye, og for resten produceret i samarbejde med Bob Rock.  

Jeg har aldrig rigtig bidt mærke i Loverboy, selvom de har eksisteret siden 80’erne. Derfor kan jeg heller ikke helt beslutte mig for, om jeg skal tage deres seneste album som en nyhed, eller som den opsamling det jo er.  

Ved første gennemlyt var det faktisk kun skæring nummer 5 ”Working for the Weekend”, som mindede mig om noget jeg havde hørt engang, men havde du spurgt mig hvem der havde produceret den i tidernes morgen, havde jeg sikkert svaret noget i retning af Foreigner eller måske Journey. Og selvom jeg lige kom i tanke om disse 2 bands, så minder resten af numrene ikke specielt om hverken Foreigner eller Journey, men det er nok mere den 80’er stemning i nummeret, som gjorde udfaldet.  

Albummet er for det meste vel produceret. Nummeret ”Rock ’n Roll Revival”, har derimod en High-hat/bækken lyd som skærer mig helt ind i hjernen, hver gang jeg hører nummeret. Dette er heldigvis nedtonet på resten af albummet, så hvad der lige gik galt der, må guderne vide.  

Det er et rock album i den absolut lette kaliber, med hvad jeg vil kalde en samling rock ballader. Jeg kan godt fornemme at der sikkert har været hit potentiale over en del af disse numre tilbage i 80’erne, men jeg synes ikke rigtig at det er noget nævneværdigt i dagens musik billede.   

Loverboy har følgende besætning: Mike Reno (sang), Paul Dean (guitars), Doug Johnson (keyboards), Matt Frenette (trommer) og Ken “Spider” Sinnaeve (bas). Så vidt jeg har kunnet finde frem til er dette stort set den originale besætning som Loverboy har kørt med siden 1979, hvilket må siges at være lidt af en præstation i sig selv. 
 
Rock 'n' Roll Revival udkommer 24. august via Frontiers Records.
 
   (2½ ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com