Nye indlæg

Issa - Can't Stop

Skrevet af Peter Letting
18-10-2012

Norske Issa (Isabell Oversveen) udgiver nyt album med titlen Can’t Stop 2. November 2012 på Frontiers Records.

Albummet er en samling af tidligere udgivelser fra diverse kunstnere, som Issa fortolker, bl.a. Mark Free, Aviator, 21 Guns, Atlantic, Regatta, Worrall, Blvd, TowerCityand

Måske kender jeg bare ikke genren AOR (Album-Oriented Rock) godt nok, men jeg synes umiddelbart ikke at jeg kunne genkende nogle af sangene. At dømme ud fra de kunstnere som Issa her fortolker, så ligner det også lidt nogle kunstnere som primært har huseret i USA, og måske ikke rigtigt er nået over atlanten.

Godt nok sad jeg undervejs og havde fornemmelsen af at kunne genkende en ”sound”, og på et tidspunkt blev jeg også sporet ind på Alannah Myles, men jeg havde ikke fornemmelsen af at dette var et album af ”gen-indspilninger”. Det fandt jeg først ud af, da jeg læste beskrivelsen af albummet .

Issa har en fantastisk stemme, så hun VIRKELIG kan synge igennem. Det er virkelig en fornøjelse at høre på hende.

Albummet ligger i den bløde ende af ”Rock-Ballade” genren, men det gør det ikke nødvendigvis kedeligt. Teksterne er måske nok en smule forudsigelige, og handler mest om den eneste ene, som man enten ikke kan få, eller som ikke lige var det man havde regnet med, men sådan er det nu engang.

De fleste skæringer er krydret med en dejlig lead guitar, som bestemt ikke hører til de monotone af slagsen, og selvom vi befinder os i den bløde ende af skalaen, så er der da meget god fart på en del af numrene.

Jeg synes albummet skaber en god stemning, og man får lyst til at høre det igen, og hvis man kigger lidt på plade coveret og nogle af de billeder der ligger på nettet, så gør det jo heller ikke noget at hun ser lidt godt ud

Bandet består af: Issa (Isabell Oversveen) (sang), Alessandro Del Vecchio (keyboards), Mario Percudani (guitar), Anna Portaluppi (bas) og Alessandro Mori (trommer). 

Can't Stop udkommer den 2. november via Frontiers Records.
 
    (4 ud af 6)  
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com