Nye indlæg

Addiction For Destruction – Neon Light Resurrection

Skrevet af Calle
20-11-2012

Addiction For Destruction er noget så sjældent som et russisk sleaze rock band. Bandet blev dannet i Moskva i 2010. Der har siden været et par udskiftninger i bandet, som i dag består af Tom Spice (sang), D. McKay (bas), Krock (trommer) og danske Henning N. Nielsen (guitar). Henning er ikke med på selve albummet, men han blev rekrutteret henover over sommeren 2012, hvor han var til audition mens der var hedebølge i Moskva. (Læs hans historie her på siden via dette link). 

Neon Light Resurrection er bandets debut album og det består af 10 sange. Inspirationen er hentet fra L.A. bands som Guns ’n’ Roses, Faster Pussycat og Vain og skandinaviske bands som f.eks. Backyard Babies og Shotgun Messiah. Altså en god omgang sleazy hard rock tilføjet en god portion punk attitude. Jeg synes bandet spiller godt og især guitarens sound falder godt i min smag. Så man kan jo kun håbe på, at Henning kan ramme den samme lyd. Bandet har skrevet 10 gode rock sange med nogle gode fængende melodier. Ingen af sangene falder helt ved siden af, men samtidig er der heller ikke nogle sange, der virkelig træder ud fra de andre. Så overordnet set er det en god omgang rock uden de store dikkedarer. Der er otte sange i den hårde ende som f.eks. ”Rock ’n’ Roll To You”, ”Feelin’ Fine” og titelnummeret ”Neon Light Resurrection” samt to mere stille sange i form af ”Jaded Heart” og ”(I Don’t Care) You’re Nothing”. Musikken i sig selv er der ikke det store nye i, men man føler virkelig, at bandet mener det seriøst. Jeg kan rigtig godt lide dette album og kan derfor varmt anbefale rockelskere at tjekke albummet og bandet ud. Forhåbentlig vil de, i kraft af det danske islæt, komme forbi Danmark en dag og give den max gas live.     

Albummet er indspillet og mixet i Parametrika Studios i Moskva og det er bandets bassist D. McKay, der står som producer. Jeg synes virkelig de har formået, at få den rette lyd på albummet og musikken ligger rigtig godt i forhold til sangerens stemme. 

Man kan som sagt godt høre hvor inspirationen kommer fra og det er de førnævnte bands. Også selve album coveret er inspireret af Backyard Babies’ ”Stockholm Syndrome”. Billederne i coveret er taget i bl.a. Sverige og Danmark. Som ordspillet lyder, så skal man ikke bedømme en bog (CD) ud fra coveret, men i det her tilfælde passer coveret rigtig godt til musikstilen. 

Neon Light Resurrection er udkommet via R.W.A. Music Company

     (4½ ud af 6)    

Lyt til Addiction For Destruction: http://soundcloud.com/r-w-a-music-company-ltd/addiction-for-destruction-neon


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com