Nye indlæg

Fall City Fall - Victus

Skrevet af Peter Letting
04-01-2013

Jeg har lyttet til Fall City Fall’s nye album ”Victus”, som udkommer 22 jan 2013 på Victory records. Bandet kommer fra Canada, er grundlagt i 2008 og består af 5 medlemmer. Når jeg siger at jeg har lyttet til skiven, så tror jeg også kun det var fordi jeg skulle lave en anmeldelse. Ellers var jeg vist aldrig nået til skæring nummer 7, som er den skæring jeg kunne li’. 

Man kan vist roligt sige at Fall City Fall er et niche band. Deres stil er hård rock, men der er samtidig noget eksperimenterende ”punk”, og nogle meget skæve toner og rytmer, som kunne være taget fra jazz’en. Men nu er det jo ikke alt der er godt, bare fordi det er anderledes. Hvis man kan se sig igennem den altoverdøvende råbe vokal, som ret hurtigt bare bliver til belastende ensformig støj, så ligger der en del spændende eksperimenterende numre nedenunder. 

Skæring nummer 7 ”Many Lives”, er således et dejligt lille instrumentalt afbræk, hvor man lige kan hvile ørerne fra den meget dominerende skrigeballon med mikrofonen. Desværre er nummeret kun 2 minutter og 13 sekunder ud af hvad jeg vil kalde ”en pine for ørerne”, for resten af albummet. 

Faktisk har bandet 2 vokalister, men da de i mine ører lyder fuldstændig ens, så giver det ikke meget afveksling. Bandet høster en del anerkendelse for at være nyskabende og anderledes, og hvis de kunne producere lidt flere instrumentale numre, kunne jeg måske hoppe med på den galaj. 

Fall City Fall får 2 ud 6, da de trods alt er anderledes, men jeg kommer ikke til at høre skiven igen… 

Victus udkommer 22. januar via Victory Records 

  (2 ud af 6)  
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com