Nye indlæg

Pink Cream 69 - Ceremonial

Skrevet af Peter Letting
16-01-2013

Det tyske band Pink Cream 69 udgiver nyt album Ceremonial den 25 januar 2013 på Frontiers records. 

Der findes SÅ mange bands derude, og Pink Cream 69 er endnu et eksempel på et band som har eksisteret længe (siden 1987) uden min opmærksomhed. Det kan jo skyldes mange faktorer, men nu har jeg jo fået chancen for at følge op på den manglende viden.  

Første gennemlyt var egentlig ikke specielt spændende, men jeg har nu givet dem en chance eller 2 mere, og det lader til at være en af de skiver der ”vokser” på en, når man får hørt lidt mere. Jeg synes at stilen er en blanding af Big Fat Snake, Chickenfoot og Guns ’n Roses. Altså melodiøs rock ’n roll uden alt for mange vilde stilskift, og med en behagelig vokal på toppen.  

Indledningen til første nummer ”Land Of Confusion” er dejlig bastant og kontant, og det var helt klart det fedeste nummer da jeg hørte skiven første gang. Nummer 6 ”Big Machine”, er nok det nummer jeg synes der minder mest om Guns ’n Roses, men det skyldes nok primært en guitar rundgang, som minder UTROLIGT meget om noget fra et GNR nummer.   

Nummer 7 ”Let the Thunder Roll” har en indledning som minder mig lidt om de glade drenge fra Rush, og deres lidt skæve tilgang til rytmerne, hvilket tiltaler mig. Nummer 9 ”Passage Of Time” er et helt stille og roligt nummer til bare at lade sig flyde med, og det er meget hyggeligt.  

Bandet Pink Cream 69 har følgende medlemmer på denne skive: David Readman (sang), Alfred Koffler (guitar), Uwe Reitenauer (guitar), Dennis Ward (bas) og Chris Schmidt (trommer).  

Jeg synes absolut det er værd at lytte lidt til Pink Cream 69, hvis man er til den lidt blødere del af rock ’n roll. De får 3½ ud af 6. 

Ceremonial udkommer 25. januar via Frontiers Records. 

    (3½ ud af 6)    

Lyt til Pink Cream 69: http://www.pinkcream69.com/


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com