Nye indlæg

L.A. Collection – Straight To The Bone

Skrevet af Calle
07-02-2013

L.A. Collection er et ROCK band fra København, som består af de to brødre Lasse B. Christiansen (sang og bas), Anders B. Christiansen (guitar og sang) samt Jonathan Nørgaard (trommer og sang). Bandet spiller hard rock i bedste AC/DC stil. 

Straight To The Bone består af 7 hæsblæsende rock numre med fede guitar riffs, velskrevede sange med catchy omkvæd og tekster der handler om biler, damer og rock ’n’ roll. Bandet lægger i hvert fald ikke skjul på, hvor de har hentet hovedparten af deres inspiration fra – nemlig AC/DC. Selv Lasse’s stemme er ligeså karakteristisk som både Brian Johnson’s og Bon Scott’s. 

Når jeg anmelder et album plejer jeg at udvælge de sange jeg synes bedst om, men i dette tilfælde vil jeg fremhæve alle syv sange. Intet mindre kan gøre det. Fra enden til anden er det: ”Dead Man’s Walk”, ”Who Are You To Judge”, ”Dirty Job” (som kan høres på Calles Rock Corner via nedenstående link), ”Straight To The Bone”, ”Stabbed In The Kneecap”, ”Mind Over Money” og ”Out Of Touch”. Alle syv sange går rent ind hos mig. 

Bandet sprudler af ægte spilleglæde og de spiller rock uden så meget pis. Det er knaldhamrerne fedt og albummet er spækket med rock attitude af den bedste skuffe. Hold kæft hvor jeg synes det er skønt med et dansk rock band, der bare spiller hvad de føler, uden at skele til hvad der er oppe i tiden. 

Jeg har endnu til gode at opleve bandet live, men det kommer jeg til, når de i morgen (8. Februar) holder er releasekoncert på Sin City i København. Og jeg GLÆDER mig rigtig meget, som min 4-årig datter gjorde det juleaften!!! 

Som læseren nok allerede har bemærket, så er jeg yderst glad for dette album fra de unge fyre i L.A. Collection og jeg anbefaler klart enhver rock fan med respekt for gode guitar riffs og catchy sange, at tjekke dette band ud. Du vil ikke blive skuffet!!!! Eneste lille minus er, at der godt måtte have været 3-4 sange mere på albummet og at jeg var alt for lang tid om at opdage bandet. Det er dansk rock i særklasse!!!!

Straight To The Bone udkommer 8. februar.

     (5 ud af 6)  

Lyt til L.A. Collection: http://callesrockcorner.dk/exclusive


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com