Nye indlæg

Spit Rusty – Be The Lo-Fi Friend

Skrevet af Calle
19-02-2013

For lidt over et år siden anmeldte jeg Spit Rusty’s første EP ”Underwhelmed” og nu har de deres anden EP ude. Den har fået titlen Be The Lo-Fi Friend. Siden første EP har bandet skiftet bassist og de består nu af Martin Arthur (sang), Stefan Gregersen (guitar), Philip Brofelde (guitar), Morten Iversen (trommer) og Morten Keiser-Nielsen (bas). 

Spit Rusty spiller alternativ rock/metal, og jeg synes de har fornyet sig lidt i forhold til deres første EP. Lyden er blevet en anelse mere dyster og tung og man fornemmer bandet har rettet sig mere og mere en på at finde deres egen stil. Jeg vil sige de har udviklet deres stil og der er kommet mere dybde i bandets musikalske udtryk. 

Der er fire sange på Be The Lo-Fi Friend og min favorit sang er “Losing By Default”, som har de rette temposkift og en fængende melodi. Den er skarpt forfulgt af åbningsnummeret “Living The Dash”. De sidste to sange “Your View” og “The Fade” er bestemt heller ikke dårlige. Så overordnet set er det fire gode sange bandet har fået skruet sammen. 

Melodierne og guitar riffene har lige fået en tand mere opad og jeg synes derfor denne EP er en anelse bedre end “Underwhelmed”, men dog uden at ramme helt plet hos undertegnet. Så derfor ryger karaktererne ikke helt i top. Jeg håber dog på et fuld lændge album fra disse jyske fyre på et eller andet tidspunkt, så man kan danne sig et indtryk over flere sange og ikke “kun” ca. 16 min. 

Be The Lo-Fi Friend er indspillet, mixet og masteret hos Anders Ruby i Late Fairytale Studios. Dog er alle vokaler, orgel og akustisk guitarer indspillet i Big AAmp Studios. Lyden på EP’en er rigtig god og arbejdet er veludført. 

Jeg synes ikke der er meget lo-fi over de fire sange og jeg anbefaler gerne læseren i at tjekke bandet ud via nedenstående link. 

Be The Lo-Fi Friend er ude via Creative Commons-Licens.

     (4½ ud af 6)    

Lyt til Spit Rusty: http://www.reverbnation.com/spitrusty

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com