Nye indlæg

Scandal Circus – In The Name Of Rock ’n’ Roll

Skrevet af Calle
19-02-2013

Scandal Circus er et rock band fra Helsingborg, Sverige. Bandet består af Pelle Eliasson (guitar), Carl Malmqvist (bas), Johan Jonvén (sang) og Andreas Båge (trommer). Scandal Circus spiller hard rock og In The Name Og Rock ’n’ Roll er deres debut album. Bandet blev dannet i 2011 og jeg kendte intet til dem før jeg modtog denne cd. 

Albummet består af 11 velskrevne rock sange med gode melodier og tunge riffs. Der er 10 hårde rockere og en enkelt ballade. Mine personlige favoritter på albummet er åbnings og titel nummeret ”In The Name Of Rock ’n’ Roll”, ”The Race”, ”Big Bad Clown”, ”Society Of Evil” og ”Loosing All Control”. Sidst nævnte har en smule af Poison’s ”Talk Dirty To Me” over sig. Det viser sig bl.a. i guitar riffet og omkvædet. Som nævnt i nogle af mine tidligere anmeldelser, så er jeg ret glad for en enkelt ballade på et godt rock album, men i dette tilfælde synes jeg faktisk at ”Dreams” hører til i den lidt ”svage” del af albummet. Dermed ikke sagt at sangen er dårlig, men den rammer mig bare ikke helt. På den sang gæster Elisabeth Lestapier og Jesper Jovén på vokal. Set over hele albummet, så synes jeg bandet har skrevet nogle super fede sange, som er meget fængende. Samtidig sprudler albummet af energi og spilleglæde. 

Scandal Circus minder mig MEGET om tyske Scorpions. Dette er, udover musikken, nok også meget i kraft af Johan’s stemme, som minder en del om Klaus Meine’s. Derudover leverer Pelle noget rigtig godt guitararbejde og der er flere passager, som også har en smule Zakk Wylde guitar riffs over sig. Bl.a. i "Society Of Evil". 

Som sagt kendte jeg ikke til Scandal Circus før jeg modtog dette album, men jeg må sige at jeg er meget positivt overrasket. Bandet leverer hård rock i høj klasse og jeg kan varmt anbefale enhver rock fan med respekt for fed hard rock musik, at tjekke dette band ud. Du vil ikke fortryde det!!! Efter min mening stikker disse fire fyre sig ud fra mængden af svenske rock bands, som er fremme for tiden. Der er selvfølgelig andre rigtig gode, men også en del der falder igennem. 

Rock ’n’ Roll is alive og så er det lige ovre på den anden side af Øresund. Jeg håber bandet får mulighed for at spille live på dansk grund og hvis det sker så skal jeg nok være tilstede. 

In The Name Of Rock 'n' Roll er ude via Melody Records

     (5 ud af 6)  

Lyt til Scandal Circus: http://www.youtube.com/scandalcircus


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com