Nye indlæg

Voodoo Vegas – The Rise Of Jimmy Silver

Skrevet af Calle
22-02-2013

Voodoo Vegas er et engelsk hard rock band, som blev dannet i Bournemouth i 2006. Bandet består af Lawrence Case (sang/harmonica), Nick Brown (guitar), Meryl Hamilton (guitar), Ash Moulton (bas) og Matt Jolly (trommer).The Rise Of Jimmy Silver er bandets debut album og jeg er super glad for at få lov til at anmelde dette band. Stor tak til bandets sanger Lawrence for at kontakte mig med henblik på anmeldelse, for uden ham havde jeg ikke kendt til bandet (endnu!!!). 

The Rise Of Jimmy Silver er efter min mening et af de bedste debut albums siden “Appetite For Destruction” og jeg ved godt det er store ord. Og der har da været andre super fede debut albums siden Guns ‘n’ Roses brød rocklydmuren tilbage i 1987, men Voodoo Vegas er top klasse. Albummet sprudler af power og energi og spilleglæden lyser ud af anlæggets cd-afspiller. 

The Rise Of Jimmy Silver har alt hvad jeg elsker ved et hard rock album. Fede guitar riffs og soloer, gode melodier, powerballader og de suplime rockere. Efter en kort intro kommer albummets, efter min mening, bedste nummer “King Without A Crown”. Dejligt AC/DC-inspireret riff tilført den rette Guns ‘n’ Roses attitude. Herefter følger “Bullet”, som har et omkvæd man husker allerede ved første gennemlyt. Og sådan forsætter hele albummet. Den ene rocker efter den anden, kun “afbrudt” af de to skønne ballader “What I Say” (som kunne have været en del af G’n’R Lies, hvis sangen var skrevet af Izzy, Duff, Steven, Slash og Axl) og “Lost In Confusion”, som har Stevie Vann Lange med på gæstevokal/kor. Hun har tidligere sunget kor for bl.a. Def Leppard. Udover de tre nævnte sange, så kommer man ikke uden om de fede rock sange “Mary Jane”, “Ferry Song” og afslutningnummeret “Jimmy Silver”. Alt i alt 9 gode numre, samt en intro og en interlude. 

Man kan uden tvivl høre inspirationen fra de førnævnte bands Guns ‘n’ Roses og AC/DC og Lawrence’s stemme lyder samtidig meget hen i retning af Axl Rose’s. Ifølge pressemeddelsen er Lawrence sågar blevet inviteret på scenen af Gilby Clarke, da han sidst gæstede landet, for at synge “It’s So Easy”.   Udover de nævnste inspirationskilder, så vil jeg også sammenligne Voodoo Vegas med det franske band Aesthesia, som jeg tidligere har anmeldt her på siden. 

Albummet er indspillet i Rockfield Studio i Skotland og det er Pedro Ferreira der har stået for production og mixning. Han har tidligere arbejdet med bl.a. The Darkness, Tokyo Dragons og Therapy?. 

Som den kvikke læser nok allerede har opdaget, så er jeg ovenud godt tilfreds med dette album og jeg kan derfor kun varmt anbefale at man tjekker Voodoo Vegas ud. Jeg tror det er et band man skal holde øje med!!!!

The Rise Of Jimmy Silver udkommer den 4. marts via Cargo Records.

      (5½ ud af 6)    

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    callerock@gmail.com