Nye indlæg

Impalers - Power Behind The Throne

Skrevet af Peter Letting
27-02-2013

Det danske thrash metal band Impalers udkommer med deres debut album Power Behind The Throne 5. marts 2013. Impalers er som skrevet et dansk band, etableret i 2007 og bestående af: Søren Crawack (vocals og guitar), Dan Skøtt (bas) og Rasmus Kjær (trommer). 

Jeg er stor fan af de ”gamle” dyder indenfor heavy / thrash / speed metal. Måske fordi jeg er vokset op med den genre. Derfor havde jeg da også store forventninger til dette debut album fra et dansk band indenfor netop den genre. 

En stille intro til første nummer ”Fear”, hvorefter der virkelig kommer fart over feltet. Den måde trommerne banker afsted i højt mekanisk tempo, og den karakteristiske speed metal guitar, hvor samtlige strenge motioneres i begge retninger, så hurtigt håndleddet tillader, fører mig tilbage til dengang jeg hørte
Angel Dust, for snart rigtig mange år siden. Faktisk er det præcis sådan jeg husker Angel Dust. 

Jeg kan egentlig godt lide energien i musikken. Ingen udenoms snak, eller indblanding af diverse progressive ”fantasier” som ellers så populært. Det er som om at man ikke længere kan holde sig til én genre uden at blande det hele sammen. Det kan man ikke sige om Impalers, der holder sig stringent til
Thrash / Speed metal. 

Jeg er dog ikke imponeret af vokalen, som jeg synes er lige lovlig ensformig og monoton. På den front kunne jeg godt have tænkt mig en lille smule mere udfordring, eller bedre ”klang”. 

Rytmen og tempoet er stort set det samme hele vejen, med enkelte undtagelser. Der er i hvert fald fart over feltet hele vejen igennem, og man sidder lidt med fornemmelsen af, at det er Metallicas klassiker ”Metal Militia” i 9 forskellige varianter.

Power Behind The Throne udkommer 5. marts via HorrorPainGoreDeath (HPGD).

    (4 ud af 6)    

Lyt til Impalers: http://www.reverbnation.com/impalers


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    callerock@gmail.com