Nye indlæg

W.E.T. - Rise Up

Skrevet af Peter Letting
01-03-2013

W.E.T. udkom med nyt album Rise Up 22. februar 2013 på Frontiers Records. W.E.T. er et Jeff Scoot Soto projekt og med sig har han den fantastiske svenske guitarist Erik Mårtensson fra bl.a. Eclipse. Udover de 2, har de også Robban Bäck på trommer og Magnus Henriksson på Guitar, begge ligeledes fra Eclipse samt sidst, men ikke mindst Robert Säll på keyboard og Guitar. Jeg er fuldstændig fan af Eclipse, og her får man jo næsten hele pakken, og med Jeff Scott Soto’s vokal på toppen, så kan det nærmest ikke gå galt.

Vi er i den bløde ende af rock’en, men på en god måde. Allerede i første nummer ”Walk Away” lires der afsted med lækre guitar detaljer, og det er bestemt ikke kedeligt, som ”melodisk rock” nogle gange bliver. Selvom stilen ikke er helt så aggressiv som med Eclipse, så er der god energi som fortsætter i nummer 2 ”Learn To Live Again”, og selvom teksterne lægger op til hjertesorger og ”tuderock”, så løfter melodierne helheden, så man ikke falder i søvn. Tempoet daler lidt efter de første 2 numre, og resten af skiven falder en smule af på den, vil jeg sige, men det er stadig nogle gode numre.

Jeg tror faktisk på at dette album godt kunne gå hen og blive ”Melodic Rock album of the year”, hvilket de stiler efter.

Rise Up udkom 22. februar via Frontiers Records.

(4ud af 6)

Besøg W.E.T. på Facebook her.


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com