Nye indlæg

Illdisposed - Sense The Darkness

Skrevet af Dianna
04-03-2013

Det meget produktive Århusianske band Illdisposed's album nummer 12, er mest af alt, en rocker-tung, bundsolid omgang groove metal som jeg hører det, naturligvis stærkt krydret med dejlig, djævelsk, dundrende døds metal, det er mere benhårdt og brutalt end jeg har oplevet dem på de sidste par albums....

Den karakteristiske Illdisposed-lyd, den der særegne og helt unikke signatur, efterlader ikke lytteren, undertegnede inkluderet, i tvivl om hvem vi har med at gøre her. Albummet i sin helhed, er måske en form for familiær affære om man vil, men ikke nødvendigvis på en negativ måde. Det de kan, det de gør, det gør de så jo fucking godt, og med en teknisk dygtighed man absolut MÅ anerkende og gi respekt. Og hvorfor da også begynde at ændre på noget der har fungeret for Illdisposed i snart 20 år!? Det gi'r vel i virkeligheden ikke rigtig nogen mening.. Der ér bestemt et lydmæssigt 'up to date-præg på skiven, man kan, på trods af alt det der med'genkendelighed' og deslige, fornemme der ér sket en udvikling, lyden er nutidig.

Der er de nasty-tunge riffs, der er imponerende vokal, Bo Summer, som uden tvivl er en af mine all-time forsanger-favoritter inden for genren, nationalt som internationalt. Min personlige mening er at han kan måle sig med de bedste...Bo kan growle så vidunderligt, et vanvids-intenst og 'voldeligt udtryk', han mestrer det, og han leverer igen varen så nakkehårene rejser sig.

Mit favorit nummer: "Eyes Popping Out", jeg elsker det nummer, interessant lyd på vokalen, fee guitar solo, tak for det - det er ind til benet, 'tilbage til rødderne'-agtigt, og er måske nok det nummer, der for mig løfter albummet fra 4, og helt op på 5 dødningehoveder. Godt stykke arbejde!!!

Sense Of Darkness udkom 24. September 2012 via Massacre Records/Target Distribution

(5ud af 6)

Besøg Illdisposed på facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • Kopietz
    04-03-2013 09:47
    Jeg kunne ikke være mere enig!


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com