Nye indlæg

ToxicRose - ToxicRose

Skrevet af Peter Letting
04-03-2013

Jeg har haft fornøjelsen af at lægge øre til det svenske band ToxicRose og deres udgivelse ToxicRose, som er et album med 5 numre, der udkom 7. december 2012. ToxicRose er dannet i Stockholm i 2010 og består af: Andy (sang), Tom (guitar), Goran (bas) og Michael (trommer). Dette album er co-produceret af Martin Sweet fra Crashdiet, og det lover jo godt.

Toxic Rose spiller nok det jeg vil kalde moderne glam heavy. Der er fuld tryk på kedlerne i bedste heavy stil, men produktionen og numrene er meget velpoleret. Kigger man på ToxicRose hjemmeside (link) kan man se at de ikke kun gør noget ud af musikken, men også deres fremtoning. Make-up, hår og garderobe lyser langt væk af vildskab.

De første 2 numre ”A Song For The Weak” og ”Set Me Free”, er super fede. God energi, masser af lækre detaljer, og ikke mindst en rigtig god vokal præstation. Andy leverer en ret speciel vokal, som på samme tid er rå, men også ”clean”. Det er rart med en destinkt vokal som skiller sig ud fra mængden, og når han tilmed kan gå helt op i de høje toner, så synes jeg det er fantastisk.

Det kan godt være at der kun er 5 numre på skiven, men jeg føler at man får meget mere. Jeg synes ToxicRose forstår at lave nogle numre som på en måde følger den samme stil, men på den anden side er så forskellige. Tit oplever jeg, at et helt album godt kan gå hen og blive lidt ensformigt, men ikke her.

I 3. nummer kommer der tilmed en del synth ind over. Jeg har forsøgt at finde ud af hvem der leverer denne, men er ikke rigtig blevet klogere. Ikke desto mindre passer en synthesizer rigtig godt ind i universet med den polerede glam heavy. Første gang jeg lyttede til nummer 3, fik jeg en kort association til Rammstein, men den var kortvarig…

Mit helt klare favorit nummer er dog nummer 5 ”Fear Lingers On”. Jeg synes der er mange kvaliteter og gode små detaljer, som måske ikke er så teknisk vanskelige, men som bare har en god effekt. Jeg er begejstret…De får 5 ud af 6.

ToxicRose udkom 7. december via City Of Lights Records.

(5ud af 6)

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    callerock@gmail.com