Nye indlæg

Faster Pussycat - The Power & The Glory Hole

Skrevet af Peter Letting
07-03-2013

Det amerikanske band Faster Pussycat har udgivet nyt album med titlen The Power & The Glory Hole 22. februar 2013. Bandet kalder sig selv for ”Sleaze Rockers” og har eksisteret siden 1985. Selvom bandet har eksisteret i mange år, har de aldrig tidligere krydset min vej. En del udskiftninger i besætningen siden starten, men på dette album er bandet som følger: Taime Downe (lead vocals), Xristian Simon (guitar), Danny Nordahl (ex L.A. GUNS) (bas), Chad Stewart (ex L.A. GUNS) (trommer) og Ace Von Johnson (guitar).  

Jeg har hørt albummet og jeg synes at genren minder om en fusion af rock og punk. Faster Pussycat har den der aggressive monotone lydmur, som man tit oplever i punk musikken, men det er jo rock vi har med at gøre.  

Jeg synes lynhurtigt at lydbilledet bliver mudret og kedeligt. Det tiltaler mig heller ikke, den måde som vokalen er sat op. Det er som om den drukner i resten af lydbilledet. Måske hvis jeg havde været fan af Sex Pistols i min tidlige ungdom, kunne jeg måske have fundet denne skive interessant, men jeg har svært ved at finde frem til noget jeg kan fremhæve som værende ”lækkert”.  

Jeg kan jo ikke komme med udtalelser om hvorvidt bandet har udviklet sig i den ene eller den anden retning, eftersom jeg ikke kendte dem tidligere, men hvis stilen på dette album, er den som de har kørt igennem hele deres karriere, så undrer det mig ikke, at jeg først hører om dem nu.

The Power & The Glory Hole udkom 22. februar via City Of Lights Records.

  (1½ ud af 6)    

Besøg Fatser Pussycat's hjemmeside her

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com