Nye indlæg

Broken – Eternal Fallout (EP)

Skrevet af Calle
11-03-2013

Broken er en dansk rock band fra Randers, som består af de fem unge gutter Jonas Sperrild (sang), Mathias Grønkjær Madsen (lead guitar), Morten Rishøj Søndergaard (guitar), Søren Molbech Madsen (bas) og Søren Rishøj Søndergaard (trommer). Bandet blev dannet i 2010 og har lige udgivet deres første EP Eternal Fallout.  

Bandets stil er melodisk hard rock og Eternal Fallout består af 3 sange ”The Cross”, ”Rain” og ”Coming Home”. Der både er blevet plads til de mere stille hard rock ballade elementer, samt det lidt mere hårde guitar udtryk og sidst nævnte er den mest stille af de tre sange. Min personlige favorit er “Rain”, som jeg finder den mest velskrevne af sangene. Der er samtidig god variation i sangen. Men overordnet set, så har alle tre sange nogle fine melodier.  

Bandet nævner selv Alter Bridge, Shinedown og Metallica som deres inspirationskilder, hvilket jeg har lidt svært ved at høre. Måske lidt Shinedown, men ikke noget Metallica.  

Man kan godt høre det er et ungt band og de mangler lidt musikalsk for at de virker helt overbevisende på mig. Og Jonas’ stemme skal nok have en lille smule mere træning. Men når dette er på plads, så tror jeg godt Broken kan finde vej til flere rock-elskende ører.  

Bandet har spillet en del koncerter rundt omkring i Jylland og der er flere koncerter på programmet i løbet af foråret. Så giv de unge gutter et lyt på live-scenen og via nedenstående link.

Eternal Fallout er ude.

   (3 ud af 6)    

Lyt til Broken her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com