Nye indlæg

Dance With Dirt - We Are Dance With Dirt

Skrevet af Peter Letting
13-03-2013

Et nyt dansk band ved navn ”Dance With Dirt” har set dagens lys og tilmed vundet p3’s karierekanonen i 2012. De har deres debut album på gaden med titlen We Are Dance With Dirt, som udkom 18 februar 2013. Bandet består af 4 drenge fra nordjylland: Magnus "Fra Ramasjang" Jacobsen, Kristoffer Veirum, Jess Gertsen, Jonathan Lyby.  

Stilen er rendyrket rock. De vil gerne ind i samme kategori som Led Zeppelin og The Who. Jeg ved nu ikke helt om jeg hørte den slags sammenligninger da jeg lyttede til albummet, men ambitionerne fejler da ikke noget.  

Man kan tydeligt høre at de 4 drenge har styr på deres instrumenter. Der er også rigtig mange rytme og stilskift undervejs, så skiven er bestemt ikke ensformig. Forsanger Magnus lægger hele sin sjæl i vokalen, og han har en rigtig god rock stemme.  

På trods af de mange pæne ord der er skrevet og sagt om Dance With Dirt, og det faktum at de virkelig ER dygtige musikere, så fanger repertoiret desværre ikke rigtig mig. Der er masser af nerve og indlevelse, men jeg mangler altså den totale begejstring, selvom jeg har gennemlyttet skiven flere gange. 

Jeg er sikker på at de 4 drenge nok skal få startet en fest, når de skal ud og spille til diverse festivaler, og hvor man ellers vil høre dem, og de skal nok få mange fans ude i landet, selvom de ikke lige rammer min ”nerve”.

We Are Dance With Dirtudkom 18. februar via Target Distribution. 

   (3 ud af 6)    

Lyt til Dance With Dirt her


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com