Nye indlæg

Dominanz - As I Shine

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
13-04-2013

Dominanz kommer fra Norge og spiller IKKE folkemusik. Der er ikke meget træskobal over deres Atmospheric Industrialized Metal - og heldigvis for det. Der er lidt Rammstein og lidt Lordi over noget af det, men Dominanz har bestemt deres egen måde at udtrykke sig på. Der er fed growl og engleagtigt kor (synth?) Selve grundlyden på As I Shine er som Norge...sten sikker. Man får et godt energi-kick af mange af numrene.

Roy Nordås Mathisen har en rå og fed stemme og står foruden for sangen også for bassen og synthesizeren, samt guitar. Jørn Tunsberg (tidligere Immortal medlem) kæler for guitaren og Frode Gaustad straffer trommerne. Da det jo er Norge de kommer fra slipper man heller ikke uden om Black Metal, som de har som tidligere fælles interesse, hvilket giver en god mørk stemning i spillestil og udtryk.

Der er 10 numre på As I Shine. Ballet skydes i gang med Infinity, der har lidt tidlig Rammstein over sig. Der er intet der er overladt til tilfældighederne i produktionen. Der er god ballance mellem instrumenterne og vokalen, hvilket gør at den nok kommer ud til et bredt rock-publikum. Der er god variation mellem numrene og i numrene, som også gør det interessant at lytte til på en anden måde end bare "-2-3-4-wrrrrraaaahhhhhhh" som bestemt også har min kærlighed.

As I Shine er ude via Industrial Silence Production/Rock N Growl. 

     (5 ud af 6)    

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com