Nye indlæg

The Bunny The Bear - Stories

Skrevet af Peter Letting
25-04-2013

The Bunny The Bear udkom 16 april 2013 med et nyt album, med titlen Stories på Victory Records. At dømme ud fra coveret, bevæger man sig ind i en eventyr verden, når man tager hul på denne udgivelse, og titlen Stories må da også pege i retning af noget historie fortælling. 

Første skæring er meget massiv og tung, men har samtidig meget luftige passager. Musikken virker en anelse mekanisk og nærmest tekno agtig, men samtidig tung og metallisk. Underlig blanding. Selv kalder de deres genre for ”Electropop” eller ”Experimental Rock” 

På toppen ligger 2 vokaler. Den ene blid, klar og mild. Den anden råbende, larmende og voldsom. Egentlig kan jeg godt se ideen med de 2 vokal typer, blandet ind i hinanden, som en slags ”nat og dag”, men det virker ikke rigtig for mit følelses register. Jeg tager mig selv i at vente på den ”råbende” vokal og hade den.

Efter første nummer går der lidt af det heavy, og mere over i noget maskinelt tekno pop. De næste numre minder utroligt meget om hinanden, med en mekanisk og kedelig bund, og samme vokal ”duel” på toppen, så det bliver i længden temmelig kedeligt. Jeg HAR rent faktisk hørt albummet til ende, men jeg synes ikke rigtig at jeg kan fremhæve nogle højdepunkter. 

Jeg læste den oprindelige beskrivelse af albummet, og havde måske lidt for høje forventninger. Bandet er fra USA og består så vidt jeg har kunnet finde frem til kun af 2 medlemmer: Matthew ”The Bunny” Tybor – Screaming vocals. 

Stories udkom 16. april via Victory Records. 

  (2 ud af 6)

Besøg The Bunny The Bear på Facebook her.


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com