Nye indlæg

Burning Rain - Epic Obsession

Skrevet af Peter Letting
22-05-2013

Nyt fra Burning Rain med albummet Epic Obsession som udkom i Europa 17. Maj på Frontiers Records. Det her er et klassisk rock / heavy album efter min mening. Man starter første skæring ”Sweet Little Baby Thing”, og bliver mødt af den fedeste rock energi. Jeg får straks lyst til at starte den åbne Cadillac (hvis jeg havde én), fyre helt op for stereoen, og bare blæse derudaf… Der er naturligvis forskel på hvilke lyster musik vækker i en, men bilturen var bare det første jeg tænkte på.

Vi har at gøre med et band som er startet tilbage i 1998 og dette er deres 3. studie album, så man kan vel næppe kalde dem for ”tyndslidt”. (de to forrige album "Burning Rain fra 1999 og "Pleasure To Burn fra 2000, er begge genudgivet ligeledes via Frontiers Records). Bandet tæller tidligere Whitesnake og DIO medlemmer, så det er tydeligt hvor energien kommer fra. Til gengæld synes jeg at stilen minder mig om Thunder fra midt 90’erne.

Bandet består af: Doug Aldrich (lead & rhythm guitar), Keith St. John (vocal), Ian Mayo (bas) og Alex Makarovich (trimmer).

Stilen er klassisk rock, men dog med en ualmindelig veloplagt guitar fra Doug. Det var også Doug som i sin tid startede bandet, og det er tydeligvis hans guitar og Keith's vokal som bærer denne udgivelse frem. Skiven byder på både de hårde / tunge numre og de mere stille. Jeg synes personligt at de er sluppet bedst fra de hårde numre, men måske skal man bare give de stille en chance mere.

Udover åbningsnummeret synes jeg at ”Till You Die” og ”Pray Out Loud” er de absolut bedste numre på denne skive. Resten af skiven er også OK og ganske lytbar, men falder dog mere ind i kategorien af numre som ikke decideret skiller sig ud. Jeg giver skiven 4 ud af 6.

Epic Obsession er ude via Frontiers Records.

(4 ud af 6)

Lyt til Burning Rain: http://www.reverbnation.com/burningrain


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com