Nye indlæg

Psy:Code - Cause And Neglect

Skrevet af Peter Letting
06-06-2013

Danske PSY:CODE udkommer med deres andet album 10 juni 2013 med tiltlen Cause and Neglect på Mighty Music / Target Distribution.  

Jeg har kæmpet mig igennem albummet, som nok er liiiige en tand for tungt til min smag. Faktisk er musiksiden fantastisk god og varieret, men vokalen er for meget. Den er stort set ens hele vejen, og mangler totalt variation, hvilket desværre bare giver en mur af støj, som jeg bliver træt i hovedet af at høre på.  

Derfor har jeg måttet tage skiven i små bidder. Jeg er udmærket klar over at den type råbe vokal / growl hører til genren, og mange fans vil sikkert ryste på hovedet og kalde mig ”gammel”. Jeg kan også sagtens håndtere den type vokal i små doser, men 12 numre i streg, bliver sq for meget.  

Det er faktisk ret ærgerligt for nedenunder den belastende råbe vokal ligger faktisk et stort værk i instrumentale spidsfindigheder, som i min vurdering totalt drukner i denne produktion. Stor rytme præstation i tromme sektionen samt på bas siden, og spændende guitar variationer, tilsat diverse tempo og rytme skift. Jeg savner bare at kunne finde ind til det igennem vokal siden.  

Bandet består af følgende 5 medlemmer:  Schou (vocals), SteiN (guitar(, Dag (bas), JezpR (guitar) og Gøtsche (trommer).  

Albummet får 2½ ud af 6, da det desværre ikke er en skive som kommer til at ligge længe i min afspiller. 

Cause and Neglect udkommer 10. juni via Mighty Music / Target Distribution.  

   (5½ ud af 6)

Besøg Psy:Code på Facebook her.


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com