Nye indlæg

Agony Of Choice – Safety Off

Skrevet af Calle
12-06-2013

Agony Of Choice kommer fra Helsingborg, Sverige og de blev dannet i 2010. Nuværende line-up har eksisteret siden 2011 og består af David Jansson (sang), Jean-Claude Corbeil (guitar), Marcus Finnberg (guitar), Lloyd Dyson (trommer) og Daniel Nerhagen (bas). Safety Off er bandets første EP, men de har tidligere lavet tre demoer. 

Denne EP er mit første bekendtskab med bandet og jeg synes godt om deres musik. Stilen er en blanding af post-grunge og moderne metal. Der er fire sange på Safety Off og første skæring er sangen ”Shackles”, som er min personlige favorit på skiven. Sangen er godt bygget op og der er en helt udmærket melodi gennem sangen. Herefter kommer ”Evil, som har en mere tung og dyster stemning, hvilket også fungere ret godt. Den efterfølges af ”Bob Steele”, som er en god variet sang. EP’en afsluttes af ”Shotgun Diplomacy”, som er den mest heavy sang på Saftety Off. Alt i alt er det fire gode sange med masser af energi og power og jeg ser et godt potentiale i bandet. 

Bandet har selv finansieret og produceret EP’en og det har de gjort udemærket. Lyden er tung og instrumenterne ligger godt i forhold til hinanden. Det krævede dog lidt tilvænning at blive fortrolig med David’s stemme. Han læsper en lille smule, men derudover fungerer stemmen godt i forhold til musikken. 

Der er ikke noget nyt og unikt over bandets musik, men det de gør, gør det godt og jeg kan derfor godt anbefale folk at tjekke dem ud. Forhåbentlig bliver der en dag mulighed for at høre et fuld længde album fra dette band. Med ”kun” fire sange, kan det normalt godt være svært at bedømme et band, men Agony Of Choice har skrevet fire rimelig varierede sange. 

Safety Off udkom i marts 2013.

    (4 ud af 6)

Lyt til Agony Of Choice her og besøg deres facebook side her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

 • #1
 • Gote Jansson
  14-06-2013 22:31
  En utmärkt och respektfull recension. Bandet är suveräna på scen. Energi och utlevelse!


 • #2
 • Gote Jansson
  14-06-2013 22:39
  An explosion on the stage!


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com