Nye indlæg

Mercenary – Through Our Darkest Days

Skrevet af Rene Nielsen
01-08-2013

Så er danske Mercenary tilbage med et nyt udspil, og opfølgeren til Metamorphosis fra 2011. Titlen er Through Our Darkest Days, og er bandets 7 udgivelse siden de blev dannet tilbage i 1991. Ligesom de flest andre bands, så har også Mercenary været igennem deres op og nedture. I 2009 valgte brødrene Morten Sandager på keyboard, og Mikkel Sandager på vokal at forlade bandet, og Mercenarys mangeårige trommeslager Mike Park Nielsen, valgte også at gå nye veje tilbage i 2009. Morten Løwe Sørensen tog så over på trommerne, men forlod så også Mercenary i 2011.

Så bandet har været igennem flere udskiftninger, men nu hvor vi skriver 2013, så er de tilbage igen og med en ny mand på trommerne. Peter Michael Mathiesen er navnet, og han gør det aldeles fremragende, skulle jeg hilse og sige! Hans trommespil er teknisk flot, og med en masse variation, dette høres med al tydelighed på cdens 2 skæring, Welcome To Sickness, og på de øvrige 9 numre.

Hvis jeg skal nævne mine favoritter på Through Our Darkest Daysså er det blandt andet tittelnummeret, hvor Martin Buus Pedersen, får vist sit fantastiske og gennemførte talent på guitaren. Men også 10 og sidste nummer Holding On To Serenity, er jeg også ret begejstret for . Det er fedt at høre at høre hvilken spændevidde sanger og bassist, René Pedersen har i sin vokal, og han folder rigtig sin vokal ud på dette nummer.

Der er ingen af Through Our Darkest Days 10 numre, der på nogen måde falder igennem, og ikke holder en vanvittig høj standard, og dette er for mig et klart bevis på, at på trods af det kaos og de udskiftninger bandet har været igennem, så er de tilbage i topform! Det er Through Our Darkest Days, et klart og endegyldigt bevis på.

Through Our Darkest Days er udkommet på Noise Art Records/Target Distribution.

(5½ ud af 6)

Lyt til Mercenary: http://mercenary.dk/
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com