Nye indlæg

The Unripes – This Is Not America

Skrevet af Calle
19-08-2013

The Unripes er et sleaze-core band fra Italien. Bandet startede i 2005 og var dengang kun ment som et ”One-night-only band”, men det blev altså til mere og bandets sanger Axia og guitaristen Michele ”Mike P.” Pelillo forsatte bandet. De sidste to medlemmer er her i 2013 Uncle Sappa på bas og Sevens på trommer. This Is Not America er bandets debut album. 

Betegnelsen sleaze-core dækker meget godt over bandets musikstil. Og deres inspirationer dækker da også et meget bredt spekter og de nævner selv disse bands som deres inspirationskilder: Hardcore Superstar, White Lion, Avenged Sevenfold, Megadeth, Pantera, Steel Panther, CrashDïet og Mötley Crë for bare at nævne et par stykker. Jeg synes især Hardcore Superstar og CrashDïet rammer meget godt plet. Dog har The Unripes også guitarpassager, som leder tankerne meget i retning af Avenged Sevenfold. Personligt synes jeg meget godt om denne blanding. 

This Is Not America består af 9 sange, hvoraf to af sangene er ballader og resten er regulære rock sange. De to ballader er powerballaden ”You Are The One” og den mere stille ”The Star Beyond This Wall”. Begge sange fungerer efter min mening rigtig godt. Af de resterende syv sange synes jeg bedst om ”My Muse Is Called Rock ’n’ Roll”, ”Reload” og ”Until The Day I Die”. Derudover har de indspillet en udmærket coverversion af Geri Halliwell nummeret ”Scream If You Wanna Go Faster”. (Jeg måtte lige tjekke hendes sang ud for at kunne bedømme The Unripes’ version, og jeg må sige deres er en del mere rocket). Men alt i alt er det 9 gode sange bandet har indspillet. Gode melodier, fræsende guitarer og en god kombination af 80’er glam/hard rock og moderne metal. 

Musikeren spiller godt og Axia’s stemme passer perfekt ind i genren. Derudover er albummet godt produceret. Så jeg spår bandet en god fremtid, som dog kun vil begrænse sig til fans der holder af musik inden for denne genre. Dertil er genren for lille og den vil nok aldrig komme ud til et bredere publikum. Men er du rock fan og hører du nogle af de ovennævnte bands, så bør du tjekke The Unripes ud. 

This Is Not America er ude via Street Symphonies Records.

(4½ ud af 6)

Besøg The Unripes på facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com