Nye indlæg

Helhorse - Oh Death

Skrevet af Peter Letting
27-08-2013

Danske Helhorse udkommer med deres andet album Oh Death 23. September 2013. Ingen tvivl om at Helhorse forstår at skabe en stemning og en sound som kom den direkte fra helvedes forgård. Med en tung metal bund og vokaler som skærebrændere, udløser Helhorse en dyster og makaber stemning i deres univers.

Det står rimelig klart at Helhorse har en helt klar strategi og målsætning for deres stil og sound, og den kører de helt ud. Musikken er ikke så massiv og grov, så det bliver uudholdeligt og det sprudler da også med masser af riffs.

Helhorse har høstet masser af roser for deres første album, og har spillet en masse koncerter rundt omkring i Danmark og det øvrige Europa. Jeg har aldrig selv tidligere stiftet bekendtskab med Helhorse, og deres musik er måske også lige en kende dystert til mig.

Jeg kan sagtens forstå hvis Helhorse kan opbygge en stor fanskare og jeg tager da hatten af for produktionen af Oh Death, men jeg bliver nok aldrig fan af denne gren af metal musikken.

Bandet tæller følgende medlemmer: Mikkel Wad Larsen (vokal), Aske Kristiansen -(vokal & Rhodes), Jakob Møgelcunt (guitar), Stephan C. Krabsen (guitar & vokal), Søren Nybo Hansen (bas) og Jesper Bergstedt (trommer).
 
Oh Death udkommer 23. september via Mighty Music/Target Distribution. 

   (4 ud af 6)


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com