Nye indlæg

Charing Cross – Sinspiration

Skrevet af Calle
05-09-2013

Charing Cross er et schweizisk heavy metal/hard rock band, som blev dannet tilbage i 80’erne. Der har siden været en del udskiftninger i bandet, men besætningen på dette album består af Peter Hochuli (sang), Pascal Zwyssig (guitar), Andy Dormann (guitar), Markus Flury (bas) og Riodi Halter (trommer). Selvom bandet har været aktivt i mange år, så er Sinspiration deres debut fuld længde album. 

Som nævnt overfor, så spiller Charing Cross en god blanding af heavy metal og hard rock og der er blevet plads til bade de hårde og de stille sange på albummet. Derfor er albummet som helhed ret varieret og man bliver på intet tidspunkt “lullet i søvn”. Nogle af mine personlige favoritter er sange som “Wild Honey”, “Handful Of Pain”, “Miracle Man” og “H8”, som alle fungere godt og samtidig virker som en form for rock anthems. Sidst nævnte hører til blandt de mere stille sange, men alligevel har sangen et powerfuldt omkvæd, hvor der synges “Go to hell you fuckin’ idots, we are sick of all your radio hits, but you can’t kill rock ‘n’ roll”. En anden stille sang er afslutningsnummeret “Ashes To Ashes”. Også denne sang er bygget op med et meget powerfuldt omkvæd. Alt i alt er det 13 gode sange med flotte melodier og catchy omkvæd. Og dertil skal lægges nogle flotte guitar soloer. 

Bandet har selv indspillet, produceret og mixet albummet og det har de gjort godt. Der er en flot ren lyd på de godt 60 minutter albummets varighed er. Musikken ligger godt i forhold til Peter’s stemme, som i øvrigt er meget powerfuld. Ifølge presseskrivelsen skulle bandet være et rigtig godt live band og Peter skulle være en super energisk frontmand, som hurtigt får publikum I sin hule hånd. 

Er man til melodiske hard rcok sange med catchy omkvæd og en rigtig god vokal, så bør man tjekke Charing Cross ud. Jeg er ihvertfald godt tilfreds med Sinspiration

Sinspiration er ude via Fastball Music. 

    (4½ ud af 6)

 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com