Nye indlæg

Kings & Kerosene – Liquid Soundtrack

Skrevet af Calle
09-10-2013

Kings & Kerosene er et finsk band som blev dannet i 2011. Bandet består af Toumas Sormunen (sang), Tommi Vatanen (guitar), Jarkko Penttinen (trommer), Juuso Puhakka (bas) og Toumo Korander (guitar). I 2012 udgav bandet deres første EP (Kings & Keronese) og Liquid Soundtrack er dermed bandets første fuld længde album. 

Jeg kendte ikke til Kings & Kerosene før jeg blev kontaktet med henblik på anmeldelse, men nu har jeg hørt deres album igennem en del gange og jeg må sige at albummet vokser for hver gang. Stilen er måske lidt svær at beskrive eller sætte i bås, men de kalder det selv for ”en cocktail af stadium rock og dirty punk rock” og det betegner det meget godt. Måske vil jeg også gå så langt som til at sige, at der også er en lille smule metalcore indover stilen. 

Liquid Soundtrack består af 13 numre, hvoraf der er en intro samt to intermissions. Altså er der ”kun” tale om 10 faktiske sange. Og blandt de 10 er der både blevet plads til de hurtige rock sange, som f.eks. ”Burning For Love” og ”I Don’t Wanna Fall”, men også de mere stille ballader, som f.eks. ”What About You” og ”Love Don’t Lie” og afslutningsnummeret ”You’ll Be A Star” fungerer nærmest som et rigtig party anthem. Alt i alt er det 10 gode sange bandet har fået skruet sammen og indspillet på dette album. Udover de nævnte numre, som alle hører til blandt mine favoritter, så er det helt sikkert også værd at nævne sangen ”Soul Alone”. 

Toumas synger godt og han har sin egen unikke stemme, men i ”Out Of Control” lyder han næsten som en ung Axl Rose. Musikerne gør det også godt og instrumenter ligger godt i forhold til hinanden. 

Jeg er sku ret imponeret over Kings & Kerosene og Liquid Soundtrack. Bandet er stadigvæk ikke signet af noget selskab, men jeg en ret god fornemmelse af, at de bliver de snart. Det bør de i hvert fald blive!!!! 

Kan du lide bands som f.eks. HIM, Avenged Sevenfold og Escape The Fate, så vil du måske også kunne lide Kings & Kerosene. Du bør i hvert fald tjekke dem ud via linket herunder.

Liquid Soundtrack er ude.

  (4½ ud af 6)
 
Besøg Kings & Kerosene på Facebook her. 
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com