Nye indlæg

Thunder Tribe - War Chant

Skrevet af Peter Letting
10-10-2013

Amerikanske Thunder Tribe udkommer med et album med titlen War Chant 15. oktober 2013. Bandet består af følgende 5 medlemmer: Michael Duncan – Vocals, Ronnie Duncan – Guitars, Rick Sargent – Guitars, Tom Dawson – Bas, Chad Osborne – Trommer. 

Det er svært at tale om en decideret stil på dette album. De første 2-3 numre er i den tungere ende, men stadig ret melodiske. Nummer 4 ”The Light” minder mig allermest om Queensryche. Og så er der Nummer 8 ”Above The Blue”, som til tider minder mig om Alannah Myles med ”Black Velvet”. 

Så man kan i hvert fald ikke beskylde Thunder Tribe for at være ensformige. Tværtimod er de ret alsidige og forstår at komme langt omkring i mange forskellige retninger. 

Mit personlige favoritnummer må være skæring 6 ”Believe”. Et lækkert kort nummer med god rytme, og en vokal som får mig til at tænke på King Diamond. Nummer 9 ”Echoes Of A New Day” er også et godt nummer som starter ret stille. Starten minder lidt om noget som Joe Satriani kunne have lavet. 

Jeg synes lige at jeg skulle vænne mig til den alsidighed som albummet indeholder, men faktisk er det meget rart, når man har hørt det et par gange. Det kan også blive ensformigt, hvis stilen og niveauet er det samme igennem et helt album 

Vokal præstationen er ”clean” og i et højt toneleje, men samtidig rå på de rigtige steder og faktisk temmelig behagelig. 

Jeg kommer nok ikke nærmere en beskrivelse af denne skive, men jeg vil klart anbefale at give den et lyt. Næsten uanset hvilken genre man normalt lytter til, så tror jeg man kan finde et nummer eller to som behager på skiven.

War Chant udkommer 15. oktober via Nighmare Records.

  (4½ ud af 6)
 
Lyt til Thunder Tribe her: http://www.reverbnation.com/thundertribe
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com