Nye indlæg

Junkstars – French Hot Dog

Skrevet af Calle
10-10-2013

Junkstars er et punk/rock ’n’ roll band fra Sverige (hvor ellers??). Bandet blev dannet i foråret 2012 og udgav allerede deres debut album ”With A Twist Of Lemon” i oktober 2012. Nu er de tilbage med deres andet album French Hot Dog. Det er dog mit første bekendtskab med bandet fra Stockholm. De fire unge mænd i bandet er Max Dielsel (sang/guitar), Tobbe ”Bronxe” Ljungqvist (bas), Mikael ”Staven” Staverud (guitar) og Mathias ”Matte” Wanneberg (trommer).

Der er som sagt tale om et punk/rock ’n’ roll album, hvilket betyder 10 sange fordelt på ”kun” 34 minutter. Der er der fuld knald på fra start til slut og bandet lægger da heller ikke skjul på deres inspirationer i åbningsnummeret ”First Time I Heard The Clash”. Der er samtidig et af de bedste numre på albummet efter min mening. Derudover synes jeg også godt om ”Old School”, ”Belladonna” og det Backyard Babies-lydenede nummer ”Good Time”. Sidst nævnte fungere næsten som et rigtig punk rock anthem med alt hvad det indebærer. God melodi og et rigtig godt synge-med-omkvæd. Alt i alt er det 10 gode sange bandet har skruet sammen. Skal jeg sige noget ”dårligt” om albummet, så må det være at sangene har en tendens til at lyde en anelse ens.

French Hot Dog er produceret af Rikard Löfgren i Leon Studios. Han har tidligere arbejdet med bands som Deathstars, The Scams og Sparzanza. Der er en rigtig fed feeling på albummet og man fornemmer næsten hvordan de unge gutter i bandet elsker det de laver. De er gode musikere og Max’s stemme passer godt til denne genre. Samtidig for man en følelse af at bandet har spillet sammen i mange år.

Er du til førnævnte Backyard Babies eller bands som f.eks. The Hellacopters, The Clash, The Ramones, The Scams og The Damned, så vil du uden tvivl synes godt om Junkstars også. Jeg er i hvert fald blevet fan!!!!

Som en lille sidebemærkning kan det nævnes at Junkstars spiller opvarmning for Dregen (tidl. Backyard Babies) den 16. November på High Voltage i København, sammen med det dansk/svenske band White Trash Presidents.

French Hot Dog er ude via Despor Records.

(4½ ud af 6)
 
Besøg Junkstars på Facebook her.
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com