Nye indlæg

Lagerloudz – Hold On Tight

Skrevet af Calle
25-10-2013

Lagerloudz er et dansk rock band fra Vordingborg, som blev dannet for 3 år siden. Bandet består af Pain Punch (vokal), Stixx Starr (trommer), Terror Trocker (bas), Badass Birk (guitar). Navnene er måske en anelse Steel Panther inspireret, men hvad fanden – det er jo musikken det kommer an på. Lagerlouds spiller 80’er inspireret sleazy hard rock og glam rock og jeg vil sammenligne dem med bl.a. finske Hanoi Rocks samt Guns ’n’ Roses og KISS for bare at nævne et par bands. 

Hold On Tight er bandets debut album. Det består af 11 sange, som efter min mening er velskrevet med gode fængende melodier. Derudover er flere af omkvædene også fængende og man kan hurtigt synge med på dem. Så det er efter min mening god musik, som kan bruges i et festlig lag. Der er dømt party rock for alle pengene. Teksterne bærer også præg af 80’er inspirationen og den står på sex, drugs & rock ’n’ roll. Bare se på et par af sang titlerne som f.eks. ”Backstage Drunk”, ”Hairspray And Airplay” og ”Let’s Get Drunk Tonight”. 

Mine favoritsange på albummet er førnævnte ”Hairspray And Airplay”, samt ”Baby You’re My Rock”, åbningsnummeret ”Fill My Heart With Rock”, samt ”Rollercoster Ride” og albummets ballade ”Beg For Less”. Men faktisk synes jeg alle sangene er gode og ingen af dem falder totalt igennem. 

Hold On Tight er indspillet i henholdsvis Grizzly Sauer Studios og Medley Studios i København. Sangene er mixet af henholdsvis Emil Buus Sauer (Grizzly) og Søren Andersen (Medley). Der er en overordnet fed sleaze rock feeling over lyden og jeg bliver nemt draget ind i bandets verden. 

Er du fan af sleazy hard rock og kan du lide nogle af ovennævnte bands, så bør du helt sikkert tjekke Lagerloudz ud. Det er catchy rock med gode sange og fængende melodier. Man bliver uden tvivl i godt humør når man lytter til albummet. Eller jeg gør i hvert fald!!!!!

Hold On Tight er ude og det er distribueret af Universal Music.  

  (4½ ud af 6)
 

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

 • #1
 • Kasper W. Hansen
  30-10-2013 11:10
  Dem bliver jeg vist nød til at tjekke ud. Lyder som noget jeg godt kan lide. Sleaze og hair metal rules!!!!


 • #2
 • Christina Madsen
  30-10-2013 11:13
  Jeg har set dem live flere gange og de er for fede. Og deres cd er awesome.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com