Nye indlæg

Fate – If Not For The Devil

Skrevet af Calle
08-12-2013

Danske Fate er ude med deres syvende album If Not For The Devil (hvis man lige ser bort fra best of albummet ”25 Years – Best Of Fate 1985-2010 fra 2010). Bandet er det samme som på forrige album ”Ghosts From The Past” fra 2011 og besætningen består af Peter Steincke (bas), Jens Berglid (trommer), Mikkel Henderson (keyboard), Dagfinn Joensen (sang) og Torben Enevoldsen (guitar).

Personligt var jeg meget imponeret over førnævnte ”Ghosts From The Past” og jeg var derfor meget spændt på om dette album kunne leve op til mine forventninger. Og nu her efter en del gennemlytninger så må jeg sige, at de endnu engang har formået at lave et album der rammer plet hos undertegnet. Albummet er spækket med gode sange, flotte melodier, imponerende guitarspil, smukt tilpasset keyboradspil og en rigtig god vokal fra Dagfinn. Og dertil skal man så lægge den super gode grundrytme fra bassen og trommerne. Alt er bare tilpasset perfekt. Efter min mening er det melodisk hard rock når det er bedst.

Der er rigtig god variation på albummet. Man får både de power metal prægede sange i form af åbningsnummeret ”Reaping” og ”Taught To Kill”, henover de melodiske AOR orienterede sange som eksempelvis ”Feel Like Making Love” og afslutningsnummeret ”Gimme All Your Love”, til de rendyrkede rockere som ”If Not For The Devil”, ”Bridges Are Burning” og ”Made Of Stone” og selvfølgelig er der powerballaden ”Hard To Say Goodbye”. Så alt i alt et gennemført album hvis du spørger mig!!

Mine personlige favoritter på albummet er ”Feel Like Making Love” (se video her), ”Bridges Are Burning” og titelnummeret ”If Not For The Devil”. Men jeg synes ikke der er nogle dårlige sange på albummet eller nogle sange der falder helt ved siden af.

If Not For The Devil er indspillet i henholdsvis Hansen Studios (trommer), Funny Farm Studio (vokal og guitar) og Fat Cat Studio (keyboard) og producer på albummet er bandet selv. Det er blevet mixet og masteret af Jakob Hansen.

Afslutningsvis kan jeg kun sige – køb If not For The Devil!!! Fate er melodisk hard rock når det er bedst og jeg kan varmt anbefale albummet til enhver rock fan med respect for god musik der er velproduceret og tilpas varieret. Det holder 100%. Tak Fate!!!!

If Not For The Devil udkom 22. november via Avenue Of Allies.

(5 ud af 6)
 
Besøg Fate på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com