Nye indlæg

Goodbye Kitty K – Scrapped

Skrevet af Calle
10-12-2013

Hvad får man når man blander Juliette & The Licks, White Stripes, Iggy Pop og Ramones? Så får man københavnske Goodbye Kitty K. Bandet spiller en blanding af punk, garage rock og en form for stoner rock. Eller son de selv betegner det – Scrap Rock!!!! Bandet består af Kat Van Ville (sang), Hick Corea (guitar), Hoff (bas) og Wolfman (trommer) og Scrapped er deres debut album.

Albummet består af 13 sange og har en varighed på lige over 45 minutter. Musikken er sammensat af enkle hurtige guitar riffs, tunge bas rytmer, skramlende trommer og en kvindelig vokal, hvor der både skriges, stønnes, hvines, råbes og synges. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke har kunne vænne mig helt til Kat’s stemme, selv efter flere gennemlyt. Men hun ”udstråler” en stor energi og det er selvom jeg kun har lyttet til hende på CD og aldrig har oplevet bandet live. Ud af de 13 sange er mine personlige favoritter ”2 Steps From Mars”, ”Mama Said”, ”Alive N’ Kickin” og det lidt mere downtempo nummer ”1 2 3 You & Me”.

Produktionsmæssigt virker Scrapped helt fint. De har fået den lidt skrabede og punkede feeling godt tilpasset på albummet. Og det er helt klart Kat’s stemme der er i fokus. Manden der har optaget, mixet, masteret albummet hedder Peter Lehmann. Han er også producer på pladen sammen med bandet selv.

Personligt er jeg ikke helt pjattet med denne stil indefor musikken, men er man til skramlet og punket garagerock, så vil Goodbye Kitty K helt sikkert være et hit. Og bandet har uden tvivl den rette attitude.

Scrapped udkom 14. juni 2013.

(3 ud af 6)
 
Besøg Goodbye Kitty K på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com